това е гледна точка на непушачтая на пушача е малко по-различна
![]()
това е гледна точка на непушачтая на пушача е малко по-различна
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Трябва да има свобода - който си иска да пуши, който иска не, но това е право на избор на всеки. Който му пречи да стои настрана. Аз съм ги справял от година и половина, но съм за правото всеки да реши за себе си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Правителствата изпитват хроничен дефицит и трупат дългове,а в същото време не могат да си събират данъците от най-големите играчи......................
http://www.investor.bg/drugi/338/a/g...nycite,157325/
----------
Японската централна банка отчита нарастване на износа и на производството,което ме кара да мисля,че политиката на покупки ще се запази.........
Bank of Japan очаква индустриалното производство и износът да продължат да се развиват
06-09-2013 10:49:14
В месечния си икономически доклад централната банка на Япония съобщи, че очаква индустриалното производство и износът да продължат основния си възходящ тренд през идните месеци, следвайки скорошното възстановяване. "Налице е висока несигурност относно индустриалното производство за последното тримесечие, но имайки предвид очакваното възстановяване в националното и международното търсене, се предвижда индустрията да се развие положително, водена от транспортния сектор, машиностроенето и електрониката", се казва в доклада. Относно останалите сектори бе подчертано, че се очаква бизнес инвестициите да следват умерения си възходящ тренд на фона на подобряващите се корпоративни печалби.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тия като казаха, че ще ги намалят и всички взеха да дават акъли...
Ел-Ериан: Фед трябва да вземе предвид ефекта от политиката си в глобален план
Икономиката на САЩ не може да поеме цяла поредица от несигурности, включително още една битка за дълговия таван, смята шефът на Pimco
Последна редакция от mysoul : 06-09-2013 на 17:39
може може... поне докът изтекът сегашните мандати
а следващите да му мислят![]()
Може би е прав,че в Европа всички изчакват изборите в Германия................Тия като казаха, че ще ги намалят и всички взеха да дават акъли...
Ел-Ериан: Фед трябва да вземе предвид ефекта от политиката си в глобален план
Икономиката на САЩ не може да поеме цяла поредица от несигурности, включително още една битка за дълговия таван, смята шефът на Pimco
наште и те ли тях чакат
по-рано не може ли да си ходят![]()