• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Проект "Продължаваме промяната"

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Проект "Продължаваме промяната"

+ Отговор в тема
    Страница 66 от 66 ПървиПърви Предишно ... 16 56 64 65 66
    Резултати от 651 до 655 от общо 655
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 06-12-2022 17:23 #651 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Моля, изберете категория: - Откажи
      ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Вчера президентът Румен Радев много яко ги е насолил тези двамата лидери от Продължаваме промяната. Специално си намерих видеоклипа, за да видя от първа ръка какво точно е казал и мога да кажа, че си личеше колко много е ядосан особено на Асен Василев. Президентът използва думата "шарлатания" за проявите на лидерите от партия ПП. Мисля, че дори когато беше в тотална война с Бойко Борисов и партията му Герб Радев беше малко по-сдържан в изказванията си отколкото сега срещу Промяната. Всъщност има доста логика в това да го е много яд на Кирил и Асен, защото на практика той ги вкара в политиката като ги направи служебни министри. После допълнително ги лансира да направят партия и дори защити Кирил Петков, когато се вихреше скандала за двойното му гражданство. Обаче тези хора са явно неблагодарни и не престават да говорят срещу президента. Асен Василев не знам какво целеше като каза, че имал информация за редовни срещи между Радев и Борисов. Дали това е истина няма как да знаем, защото официална информация няма, но аз лично се съмнявам, защото лидерът на Герб не спира да обикаля страната и едва ли има време да се среща тайно с президента. Все пак ако имат нещо да си казват могат да го направят по телефона или интернет. Гледах и част от дебатите около промените в изборния закон и много лошо впечатление ми направиха повечето депутати от Продължаваме промяната. Всъщност те 5-6 души явно се бяха подготвили да пречат на нормалното обсъждане на законопроекта и непрекъснато взимаха думата по някакви измислени процедури. Беше видно, че искат да протакат времето и затова дори за самото заглавие се бяха записали едва ли не цялата група на ПП да се изказват. Не мисля, че по този начин стават симпатични на хората и няма да се учудя ако на следващи избори се представят още по-зле. Разбира се не мога да бъда сигурен, защото на младото поколение скандалджийското поведение може да се харесва.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (2)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 06-12-2022 19:32 #652 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 895
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Тези симпатични младежи от Продължаваме промяната с бодри стъпки вървят по пътя на има такъв народ и Слави Трифонов.
      След като даже техния отец-създател (президента) толкова рязко се отрече от тях и имайки предвид цялостното им деструктивно поведение от известно време насам, ми се струва, че имат големи шансове даже да пропуснат следващия парламент.
      Народът не обича и не харесва мъже с поведение на ощипани моми. Значи като са те прецакали, ако си мъж, падаш, ставаш, изтупваш се и продължаваш битката - това е поведение заслужаващо уважение. А тези освен да се правят на обидени, че видиш ли някой успял да ги събори от власт, пък те били кадърните и успелите. Ми да, ама не - оказа се, че нито са кадърни, нито са успели, нито успяха да свършат някаква работа като хората.
      И в този ред на мисли е съвсем нормално да си заминат безславно от политическата сцена, както си замина и Има такъв народ, защото народа не обича женчовци и предатели.
      При тази ситуация в мен възникват два въпроса:
      Първия - президента като е започнал с откровенията, да вземе и да ги довърши. Че вече е разочарован от Продължаваме промяната и неговите лидери разбраха всички, сега остава да довърши работата като вземе да каже точно кой и срещу какво му ги натресе тези младежи - това е въпрос на който президента трябва да отговори ако иска да запази някакво достойнство.
      Втория важен въпрос, имайки предвид евентуалните скорошни предсрочни избори за парламент е кой ще събере гласовете, които ще се освободят от Продължаваме промяната - дали това ще е начало на някакъв възход на Да България или Спартията на Стефан Янев или ще се появи изцяло нов играч на нашата политическа сцена.
      За сега нов играч не се забелязва, Стефан Янев не ми изглежда подходящ кандидат за лидер на водеща политическа сила и остава Да България. При един сериозен успех на Да България на следващите избори и запазване на резултатите А другите партии е съвсем възможно да се получи стабилна коалиция между Герб и Да България с посредничеството на Европейската народна партия.
      При сегашната ситуация това май е единствения шанс да има държавата редовно правителство иначе - избори до дупка и гледаме шенген и еврото през крив макарон.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 2 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

skrasi (06-12-2022), КинО (07-12-2022)

6. 07-12-2022 11:37 #653 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 456
      Благодарили са му 20 868 Пъти в
      6 331 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      И на мен почнаха да ми омръзват тези постоянни мрънкания на Кирил Петков и Асен Василев.
      Постоянно някой друг им е виновен.
      Десен избирател съм и са ми симпатични, но това постоянно нападение и нападки към опоненти нещо взе да ми писва.
      Биха ви. Оправете себе си, след като не сте първи значи има някакъв проблем във вас, пък тогава гледайте в купичката на другите.
      Наистина заприличаха на ГЕРБ, ДПС, НТН с поведението си, а ужким дойдоха да сменят модела.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

7. Следният потребител изказва благодарност на Aquila за полезния пост:

minkov (08-12-2022)

8. 08-12-2022 15:41 #654 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Първия - президента като е започнал с откровенията, да вземе и да ги довърши. Че вече е разочарован от Продължаваме промяната и неговите лидери разбраха всички, сега остава да довърши работата като вземе да каже точно кой и срещу какво му ги натресе тези младежи - това е въпрос на който президента трябва да отговори ако иска да запази някакво достойнство.
      Втория важен въпрос, имайки предвид евентуалните скорошни предсрочни избори за парламент е кой ще събере гласовете, които ще се освободят от Продължаваме промяната - дали това ще е начало на някакъв възход на Да България или Спартията на Стефан Янев или ще се появи изцяло нов играч на нашата политическа сцена. За сега нов играч не се забелязва, Стефан Янев не ми изглежда подходящ кандидат за лидер на водеща политическа сила и остава Да България. При един сериозен успех на Да България на следващите избори и запазване на резултатите А другите партии е съвсем възможно да се получи стабилна коалиция между Герб и Да България с посредничеството на Европейската народна партия. При сегашната ситуация това май е единствения шанс да има държавата редовно правителство иначе - избори до дупка и гледаме шенген и еврото през крив макарон.
      Въртят се всякакви конспиративни теории за това кой точно стои зад този политически проект Продължаваме промяната и едната е, че за тези хора стоят чужди посолства с традиционно голямо влияние в нашата политика. Дали това обаче е самата истина и какво е накарало президентът Румен Радев да назначи Асен Василев и Кирил Петков в служебно правителство едва ли ще научим някога. Факт е, че тези двама лидери на проекта ПП се чувстват много силни и дори ако не греша от тях тръгнаха първите атаки срещи президента, а той естествено не им остана длъжен. Може би уволнението на Стефан Янев от поста военен министър отключи определени процеси и тръгна тази вражда. А съвсем да се стопи подкрепата към този политически проект Продължаваме промяната не ми се вярва, защото има доста хора, които им симпатизират. При това става дума за сравнително млади хора, които са добре образовани и работят в престижни фирми. Имам предвид, че са доста ангажирани и едва ли следят политиката подробно, но за тях определени партии са лоши и на всички избори ще гласуват за ПП. Това са така наречения твърд електорат с две думи казано. А ако все пак има отлив на избиратели подкрепящи партията на Петков и Василев е трудно да се предположи как ще постъпят. Възможно част от тези хора съвсем да спрат да гласуват крайно разочаровани от политиците, а други да се върнат при ДБ. А защо да не бъдат привлечени отново от Има такъв народ? В момента това, което се случва на нашата политическа сцена показва, че голяма част от тезите на Слави Трифонов са били много верни.

Цитирай Първоначално написано от Aquila Виж мнението
      И на мен почнаха да ми омръзват тези постоянни мрънкания на Кирил Петков и Асен Василев.
      Постоянно някой друг им е виновен.
      Десен избирател съм и са ми симпатични, но това постоянно нападение и нападки към опоненти нещо взе да ми писва.
      Биха ви. Оправете себе си, след като не сте първи значи има някакъв проблем във вас, пък тогава гледайте в купичката на другите.
      Наистина заприличаха на ГЕРБ, ДПС, НТН с поведението си, а ужким дойдоха да сменят модела.
      ю

Верно е, че много се оплакват тези хора и освен това взеха да ползват похвати познати от близкото минало на Герб. Имам предвид, че в първия от серията кратки парламенти хората на Борисов започнаха да правят буквално пълни циркове в парламента за да пречат на нормалната му работа. Тропаха по банките, викаха и правеха процедури непрекъснато с идеята да не може да се въведе машинното гласуване. Същата игра сега я виждаме от Продължаваме промяната, което е много жалко. Не можаха да сменят модела, защото тръгнаха да търсят лична саморазправа само с Борисов и дори избързаха да го арестуват без да са си изпипали нещата. А основата на този грешен модел на управление на страната е на съвсем друго място, но или не го разбраха или твърде късно.

Одобрена

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

9. Следният потребител изказва благодарност на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (1)

10. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    11. 20-02-2023 15:22 #655 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Вчера на 19 февруари на практика от новата коалиция между Продължаваме промяната и Демократична България обявиха началото на предизборната си кампания. Направиха представяне на сцена пред Народния театър в София на неправителствените организации, които подкрепят новата коалиция. Това тяхно действия аз не знам как да го нарека при положение, че според Централната избирателна комисия предизборната кампания би трябвало да започне на трети март. Вижда се, че хората от тези партии са много надъхани пак да спечелят поредните предсрочни парламентарни избори. Това е логично и всяка партия иска да победи на изборите, но какво пречи да се спазват правилата за да има все пак някаква равнопоставеност. Още повече, че вчера беше специален ден за България посветен на Апостола на свободата Васил Левски и всякакви партийни събирания изглеждаха доста нелепо. Гледах снимки от това събиране и видях, че в редиците на тази коалиция има много познати лица от други партии. В смисъл, че са привлечени доста от напусналите или изгонените от други партии депутати. Това меко казано е странно, защото когато създаваше своя проект Продължаваме промяната Кирил Петков много напоително обясняваше, че имат над 600 кандидати за депутати. При това все образовани и много качествени хора за подбна дейност. Сега не е тайна, че при реденето на кандидат-депутатските листи на новосформирана коалиция се заформят вътрешни скандали и няколко разпознаваеми лица от ПП вече си тръгнаха обидени. В същото време се набляга на новопривлечени от други партии и това не мисля, че е много надежден подход, а говори за липса на достатъчно кадри. Без да казвам имена ще спомена за един показателен случай. Имаше един депутат от партията на Трифонов Има такъв народ, който медиите доста го дъвчеха заради някакви негови издънки. След като той напусна ИТН и се присъедини към ПП вече нищо лошо не се пише за него и чист като момина сълза. С това само искам да кажа, че голяма част от официалните медии доста манипулативно пробутват определена коалиция като най-достойната да управлява. Дали е така не е ли по-добре хората да решат на изборите и времето да покаже?

Одобрена

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

12. Следните 3 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

jivko78 (20-02-2023), Нерегистриран (2)

+ Отговор в тема
    Страница 66 от 66 ПървиПърви Предишно ... 16 56 64 65 66
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти