Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (07-11-2021), jssj (07-11-2021), ndimitrov73 (08-11-2021), kypa (15-11-2021)
Наистина големи драми се разиграват в нечии глави, явно доста фалшиво инфо получава за България, или пък така го интерпретира.Димитров, не ти ли прави впечатление, че само ти имаш някава драма с това което пише, че се случва в България. А реално само тебе не би трябвало да те касае.
Реално никой няма проблем, защото нищо от това което описваш не се случва реално, а само в някакви болни глави го има и нямам представа защо болните глави се чувстват длъжни да го повтарят до забрава...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (07-11-2021), Emil Enchev (07-11-2021), gambletrade (07-11-2021), Нерегистриран (1), jssj (07-11-2021), kypa (15-11-2021)
Emil Enchev (07-11-2021), hanuman (07-11-2021), gambletrade (07-11-2021), Нерегистриран (1), jssj (07-11-2021), Novak (07-11-2021), batDancho (08-11-2021), kypa (15-11-2021)
Около 90% от абонаментите на ноторния в-к 'Строго секретно' до преди няколко години идваха от Чикаго и Монтреал ... Мноооого уважаван вестник сред нашего брата емигранта.
Когато човек иска да вярва в нещо, то той си подбира и източниците на информация съответно, като обективност и истинност са на последно място.
... А познай аз къде съм?
К'во зелце си заложих днес за Бъдни вечер - мозък сърмички ще станат.
И на капамата съм баш майсторче.
Пък за баклавата давам уроци на турските домакини.
Не ни мисли Димитров, ние сме си чук. Ти стягай колана. И сменяй маските по-редовничко.
Греяна ракийка с медец правиш ли си вечер?![]()
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Здравейте колеги!
Вчера бях решил отново да заключа темата, заради Димитров. Обаче се зачетох в постовете му, и виждам че повтаря опорките на ГЕРБ, при това със същата лексика. Замислих се , и реших,че през него избива целия интелект ББ и компания, и че това е по-скоро предизборна антиреклама. Оставям го да си пише, даже призовавам да го четете усърдно. Толкова си могат хората, така разбират нещата, и така ги правят. И цял свят ни се подиграва заради тях. Само че и при БСП не беше по-различно. Такава ни е орисията.Аз лично очаквах зад ПП Продължаваме промяната да застане българския интелектуален елит, но уви, нищо от това не се случва. Голяма част застанаха зад онзи п.....л* Герджиков. От Ковид си заминаха хора за град като Свищов, а ако се случи да ни управляват отново ГЕРБ или БСП, очаквам хора за една Варна да се изнесат от България в следващите няколко години. Тъжна работа.
( преподавател* )
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
minkov (07-11-2021), gambletrade (07-11-2021), Novak (07-11-2021), batDancho (08-11-2021), kypa (15-11-2021)
И на Европа и трябат овце които да сочи за лош пример. Жалкото е че ще сме ние.Здравейте колеги!
Вчера бях решил отново да заключа темата, заради Димитров. Обаче се зачетох в постовете му, и виждам че повтаря опорките на ГЕРБ, при това със същата лексика. Замислих се , и реших,че през него избива целия интелект ББ и компания, и че това е по-скоро предизборна антиреклама. Оставям го да си пише, даже призовавам да го четете усърдно. Толкова си могат хората, така разбират нещата, и така ги правят. И цял свят ни се подиграва заради тях. Само че и при БСП не беше по-различно. Такава ни е орисията.Аз лично очаквах зад ПП Продължаваме промяната да застане българския интелектуален елит, но уви, нищо от това не се случва. Голяма част застанаха зад онзи п.....л* Герджиков. От Ковид си заминаха хора за град като Свищов, а ако се случи да ни управляват отново ГЕРБ или БСП, очаквам хора за една Варна да се изнесат от България в следващите няколко години. Тъжна работа.
( преподавател* )
Че в зле положението е зле. А дали са глупости времето ще покаже. Защото каквото писах се сбъдна. И че ГЕРБ винаги ще бие. И че ще има игра на избори. И че управлението на Радев ще доведе Видинова зима и т.н. и т.н. Дано всичко да се остане в главата ми, но като гледам събитията май всичко се сбъдва.
П.С. много протестъри почнаха да пишат само общи приказки и вече не доказва. Онзи интусиаЪм преди една година. И накрая ще дойдете пак на моята теория "С ГЕРБ зле, ама не ГЕРБ още по зле". Процеса ще в бавен и мчитилен ама така си избрахте на проба грешка. Ти му говориш не пипай че пари, ама българина си знае своето "той ще ми кажи на мен аз ще проверя." Айде бягайте до урните два пъти с надеждата, че нещо ще се промени. Апропо какви бяха тези машини объркани с лице нИранците за вота? Някаква случайност ли беше всичко това?
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (15-11-2021)
Това с машините беше поредната истерична реакция на ГЕРБЧе в зле положението е зле. А дали са глупости времето ще покаже. Защото каквото писах се сбъдна. И че ГЕРБ винаги ще бие. И че ще има игра на избори. И че управлението на Радев ще доведе Видинова зима и т.н. и т.н. Дано всичко да се остане в главата ми, но като гледам събитията май всичко се сбъдва.
П.С. много протестъри почнаха да пишат само общи приказки и вече не доказва. Онзи интусиаЪм преди една година. И накрая ще дойдете пак на моята теория "С ГЕРБ зле, ама не ГЕРБ още по зле". Процеса ще в бавен и мчитилен ама така си избрахте на проба грешка. Ти му говориш не пипай че пари, ама българина си знае своето "той ще ми кажи на мен аз ще проверя." Айде бягайте до урните два пъти с надеждата, че нещо ще се промени. Апропо какви бяха тези машини объркани с лице нИранците за вота? Някаква случайност ли беше всичко това?
За съжаление по-големите медии отразиха само тази истерия на ГЕРБ и личне на шефа й Борисов, а истината е много по-проста и съвсем логична
Т реалната хронология на събитията е следната:
Сиела норма (вносителя както на нашите машини, така и на тези 228 други машини) уведомява ЦИК, че има намерение да складира тези 228 машини в хале, граничещо с халето в което се съхраняват другите избирателни машини - нищо нередно няма в това.
ЦИК съответно за да са сигурни, че всичко ще е нормално и няма да се смесват машините уведомява ДАНС за това и иска да проконтролират складирането за да е сигурно, че всичко ще е наред - и до тук всичко е нормално
И понеже е нормално и законно не е интерсно за поддържащите ГЕРБ медии
И в хронологията на всичкото това нормално, за което си има документи се появява Борисов на мястото, услужливо поготвено с монтирани камери и разставени подбрани медии и журналисти - тук възникват много въпроси - първо - откъде Борисов разбра за акцията на ДАНС - това е въпрос, който прокурорите пропускат да зададат, втория въпрос е как при такъв добър шофьор като Борисов, угодните медии бяха успели да пристигнат достатъчно бързо, за да заснемат пристигането му
И като цяло за умните хора е видима една добре организирана и манипулирана ПР акция на ГЕРБ и опит да внуши, че има някакъв скандал за нещо, което си е съвсем нормално.
hanuman (08-11-2021), jssj (08-11-2021), gambletrade (08-11-2021), Нерегистриран (2), Emil Enchev (08-11-2021), kypa (15-11-2021)
Така искат да си мислят всички. Но не е ли странен факта, че точно преди изборите "Сиела" решава да складира 228 машини в склад точно до лицензираните машини подготвени за вота? Другия странен факт е толкова ли не може фирма като "Сиела" да си намери склад за тези машини на друго място далече от складовете на лицензираните и да си наеме фирма охранител? За такава голяма фирма с големи държавни поръчки и за машини и за софтуер смятам , че финансовата страна няма да е проблем за всичко това което описвам. И така все интересни въпроспвта възлизат. А и с това отричане на контролните билетчета да се броят и сравняват и да се брой на ново при някакви съмнения като целия нормален свят. Нещо не ми харесва цялата работа. Не че може да се манипулира нещо ама пък не може да се проверява и сравнява резултата. А сега това са резултатите вервайте ми, не ми се връзва аз съм малко Тома неверни. Ама като и да е вие се оправяйте там някак си. Аз вчера гласувай за кмет и ако искам мога да се преброят и 10 при бюлетините. Гласувах по нормалния начин с бюлетина и моливче. Като всеки си взима чисто ново моливче и го изхвърля в една циплок торба. Всичко е еднократна употреба заради мерките. Ама това е в нормалните демокрации вие сте в други измерение модернизирани инлектонизиране.Това с машините беше поредната истерична реакция на ГЕРБ
За съжаление по-големите медии отразиха само тази истерия на ГЕРБ и личне на шефа й Борисов, а истината е много по-проста и съвсем логична
Т реалната хронология на събитията е следната:
Сиела норма (вносителя както на нашите машини, така и на тези 228 други машини) уведомява ЦИК, че има намерение да складира тези 228 машини в хале, граничещо с халето в което се съхраняват другите избирателни машини - нищо нередно няма в това.
ЦИК съответно за да са сигурни, че всичко ще е нормално и няма да се смесват машините уведомява ДАНС за това и иска да проконтролират складирането за да е сигурно, че всичко ще е наред - и до тук всичко е нормално
И понеже е нормално и законно не е интерсно за поддържащите ГЕРБ медии
И в хронологията на всичкото това нормално, за което си има документи се появява Борисов на мястото, услужливо поготвено с монтирани камери и разставени подбрани медии и журналисти - тук възникват много въпроси - първо - откъде Борисов разбра за акцията на ДАНС - това е въпрос, който прокурорите пропускат да зададат, втория въпрос е как при такъв добър шофьор като Борисов, угодните медии бяха успели да пристигнат достатъчно бързо, за да заснемат пристигането му
И като цяло за умните хора е видима една добре организирана и манипулирана ПР акция на ГЕРБ и опит да внуши, че има някакъв скандал за нещо, което си е съвсем нормално.
Не сме дорасли до вашето ниво да вярваме на машини. Нашата демокрация се свежда до нещо по просто и функционално. Доверяй но проверяй. Ако нещо се съмняваш бройш бюлетини до 100 и едно и обратно. Ама на това "Това е резултата вярвай ми няма нужда да бройш" аз лично не вярвам, ама аз съм така всичко подлагам на съмнения.
Последна редакция от ndimitrov73 : 08-11-2021 на 16:04
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нерегистриран (2), kypa (15-11-2021)