Компютри, компоти...Въобще не се обиждам. Даваш пример, а аз ти казвам, защо той не е добър. Сега пак. Просто примерите, коидо даваш са несъстоятелни.
Публикувано във факти.бг: "През изминалите дни изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск проведе кратка обиколка с медиите в строящата се фабрика на марката близо до Берлин."
Кажи му на него, че не трябва така да прави. И да, същото е - прави си PR. Това, което даваш като примери, не изключва автоматично прекият контрол (обиколки по обектите, работилници, складове...), срещи (оперативки) с персонала на работното му място и разговори с клиентите (потребители на благата, избиратели и т.н.). По- скоро кумунистическите похати изключваха това. А спорът ни започна от това, че нарекох мантрата с "джипката" странна. И продължавам да държа на това си мнение. Разбираш ли, и на двамата не ни допада това, което прави , но причините да сме недоволни са различни и аз не намирам някаква нормална логика в твоята/вашата. Прилича на злобеене. Още повече, когато си позволяваш да се държиш идиотски от трибуната на Народното събрание и по пример от децката градина да обиждаш някой, просто щото не ти идва на акъл какво друго да направиш. Това е. Незнам. Сега, докато ти се обяснявам май си давам сметка, че може би повече ме е яд на неумението и "плиткото съдържание" на опонентите му, което не им позволява да направят нищо съшественно.Единият управлява корпорация. Ако требе и за.ници ще целува, за да донесе печалба за акционерите. Това му е работата. Другият управлява държава и целува за.ници, за да се задържи на власт. Това не му е работата
![]()
Последна редакция от gambletrade : 28-10-2021 на 19:52
Vici (28-10-2021), Нерегистриран (2), minkov (28-10-2021), Emil Enchev (28-10-2021), batDancho (29-10-2021), kypa (30-10-2021)
Не си вникнал в нещата. Колегата батДанчо даваше пример с управители на фирми, та от там тръгнаха нещата. Компотите все пак се оказаха компютри, пък било то и Правец. И ако беше чел до край, щеше да разбереш, че сме на едно мнение. Просто се върни и прочети (ама не през ред, през два) от началото "припирнята" ни.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Подценяваш ме. Никога не чета по диагонал, нямам дислексия и не измествам темата. Това, че прие буквално примера на набора си е за твоя сметкаНе си вникнал в нещата. Колегата батДанчо даваше пример с управители на фирми, та от там тръгнаха нещата. Компотите все пак се оказаха компютри, пък било то и Правец. И ако беше чел до край, щеше да разбереш, че сме на едно мнение. Просто се върни и прочети (ама не през ред, през два) от началото "припирнята" ни.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (28-10-2021), Emil Enchev (28-10-2021), Нерегистриран (2), Vici (28-10-2021), batDancho (29-10-2021), kypa (30-10-2021)
Схванах. Преглеждайки благодарностите, които си раздал ми стана ясно, че не ти харесва мнението ми за "плоската мантра за джипката". Е не може всички да сме на едно мнение... Разбирам прекрасно симпатиите ти към "набора" и реакцията ти. Но все пак би било добре пак да хвърлиш едно око.
Буквално или не батДанчо сравнява позицията министър-председател с футбулен треньор и управител на фирма. Прочети още веднъж. Може би си пропуснал смисъла с толкова много писане, ама той каза, че трябва да го сравнявам с треньор и аз го направих. Не му хареса и предложи да го сравним с управител на фирма. И те така. И още веднъж:
В крайна сметка пак сме на едно мнение за крайният резултат:А спорът ни започна от това, че нарекох мантрата с "джипката" странна. И продължавам да държа на това си мнение. Разбираш ли, и на двамата не ни допада това, което прави , но причините да сме недоволни са различни и аз не намирам някаква нормална логика в твоята/вашата. Прилича на злобеене. Още повече, когато си позволяваш да се държиш идиотски от трибуната на Народното събрание и по пример от децката градина да обиждаш някой, просто щото не ти идва на акъл какво друго да направиш. Това е. Незнам. Сега, докато ти се обяснявам май си давам сметка, че може би повече ме е яд на неумението и "плиткото съдържание" на опонентите му, което не им позволява да направят нищо съшественно.
Въпросът е кой как представя недоволството си. Пък дали са компоти или компютри - кой квото му се иска това вижда.![]()
Аз пък съм склонен да мисля,че ще има промяна и то сериозна. Съдя по силната реакция на ДПС и ГЕРБ. Ако бяха толкова елементарни и безобидни нещата, нямаше да има толкова злоба и оплюване. Уплашени са яко!!! Думите почтенност и нулева корупция ги карат да сънуват кошмари вечер. Стряскат се на сън и се събуждат облени в пот. Същото е положението и в БСП. Сложиха си Президент, но той им избяга, щото не им издържа на простотиите. Сега ги мъчи завистта. Президента и новия проект ПП Продължаваме промяната представляват левия избирател и са обект на надежди. Следя и изявите на Анастас Герджиков и Лозан Панов. Завалиите, и те са се захванали да плюят по Румен Радев, белким някой ги забележи. Ако се опитаме да направим някакво обобщение, ще установим, че всички, и партии и кандидат президенти си водят кампаниите на гърба на действащия Президент и на ПП Продължаваме промяната. Всички са срещу тях, а това в края на краищата ще се окаже неработещо и вредно. Няма как бомбардирайки със злоба, да се опитваш да гризеш от авторитета им. Обречени са всички, съзнават го, и си хапят задниц*те от яд.![]()
![]()
![]()
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
minkov (28-10-2021), pablo (28-10-2021), Нерегистриран (2), Emil Enchev (29-10-2021), kypa (30-10-2021)
Хахаха. Успя да ме разсмееш. Няма как трябва да ти призная, че си майстор на късия разказ. Че ще има някой да си хапи задните част, ще има със сигурност. Само, че дали ще са българските политици? Едва ли. Аз виждам друг сценарии. Избори по време на върла пандемия. Последвани от балотаж и следващи предсрочни след няколко месеца. Така, че ще има мазало ще има. Ама май който се смее последен най-добре се смее. Ако изобщо има място за смях. За българския политик все ще се намери капийка в някоя болница да му мисли суверена който ще обикаля от болница на болница да се моли за легло. Даааа не весело се очертава картинката в България. Много жалко. Та що се отнася до промяната явно ще има, че е сериозна и това вече се вижда само се сега остава да видим посоката на промяната, че тренда има две посоки. Аз твърдо държа на късите и отдавна чакам тази промяна да дойде.Аз пък съм склонен да мисля,че ще има промяна и то сериозна. Съдя по силната реакция на ДПС и ГЕРБ. Ако бяха толкова елементарни и безобидни нещата, нямаше да има толкова злоба и оплюване. Уплашени са яко!!! Думите почтенност и нулева корупция ги карат да сънуват кошмари вечер. Стряскат се на сън и се събуждат облени в пот. Същото е положението и в БСП. Сложиха си Президент, но той им избяга, щото не им издържа на простотиите. Сега ги мъчи завистта. Президента и новия проект ПП Продължаваме промяната представляват левия избирател и са обект на надежди. Следя и изявите на Анастас Герджиков и Лозан Панов. Завалиите, и те са се захванали да плюят по Румен Радев, белким някой ги забележи. Ако се опитаме да направим някакво обобщение, ще установим, че всички, и партии и кандидат президенти си водят кампаниите на гърба на действащия Президент и на ПП Продължаваме промяната. Всички са срещу тях, а това в края на краищата ще се окаже неработещо и вредно. Няма как бомбардирайки със злоба, да се опитваш да гризеш от авторитета им. Обречени са всички, съзнават го, и си хапят задниц*те от яд.![]()
![]()
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Дежавю. Толкова сте ентусиазирани и въодушевени от тия двамата, както бяхте и от Славчо и неговите сценаристи/комедианти/циркаджии (в лошият смисъл). Вместо да им се кефите погледнете какво става на вън. Малка подсказка 1830 г. Ако виждате реалноста лесно ще разберете какво имам предвид. Ама като гледам колко сте заслепени и с показалка да ви посоча пак ще ми викате "компотиииии"Ама пък ако има некой да приеме придизвиокателството ще е забавно...
kypa (30-10-2021)
Когнитивни отклонения, или т.н. БАЙЪСИ. Това имаме при Бокича.
http://www.forumnauka.bg/topic/18876...аблуди/
Инфантилизма му в началото ме забавляваше и даже ми беше симпатичен, обаче вече дразни.
Не искал дебат с Асен Василев, а искал мачле с Килиан Мбапе /френски футболист/ защото щял да издигне авторитета му високо, високо, а дебат с Асен Василев щял да го принизи до нивото на Харвард.![]()
![]()
Така става когато парите се окажат по-вече от акъла. Не знам откъде намира кураж да се явява на пресконференции. Единственото ми обяснение е, че Доган му се обажда на оня телефон с копчетата и му шепне : Бян бурда, сян коркма !!!![]()
![]()
www.svobodnaevropa.bg/a/31491745.html
http://www.manager.bg/blgariya/stoti...lni-za-stroezh
Последна редакция от jssj : 29-10-2021 на 14:07 Причина: допълване
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Emil Enchev (29-10-2021), kypa (30-10-2021)
Спомних си, че когато от ИТН обвиниха другият хубавец - Василев - в кражба на интелектуална собственост той каза ,е си е спечелил всички дела в Ню Йорк и "който не вярва да отвори пресата". Ами зададох въпроса на чичко Гугъл по много начини и излязоха резултати. Ама никъде не пише да е спечелил. Платил е по извънсъдебно решение. Миличкият. И за тия дето извъртат прочетеното да повторя ТОЙ е платил. Ама де да знам аз, може пък да са само компромати...
Та така, ревем срещу аферите на едни и сме готови да ги заменим с не по- малки аферисти. Единият лъже с декларации само и само да се докопа до кокала (м/у другото КС нарича решенията на Европейският съд по прававта на човека в това отношение "ирелевантни" - тоест са ги взели в предвид), а другият - и той краднал нещо казват. Ей ама те едни почтенни ги извадихааа.... Като адвокатчето на Славчо.... голям адвокат, голям човек, голям плагиат (пак един вид крадец на интелектуална собственост)! И от такива чакате да ви оправят. Ами и те ше ви оправят.... също като Б.Б.
Нерегистриран (1), kypa (30-10-2021)
Само можете да си направите сметка що за хора са тези който завършват Харвард и загърбват всички възможности пред себе си за да се върнат да оправят политиката на България. Или луди или има нещо гнило в цялата работа или да си избият таксите за Харвард които никак не са малко. Та с две думи не е луд този който яде баницата.....
Въобще няма логика да се бъхтиш да завършиш Харвард като после няма да използваш образованието си.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (30-10-2021)