Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
K_W (05-11-2021), ontar (08-11-2021), nafets8008 (10-11-2021)
Не знам подробности около фактите и затова ти благодаря, че споделяш полезна информация. Иначе виждам какво става на графиките и тази нощ биткойнът отново е поскъпнал доста и се е прицелил в предишните върхове. Изглежда всеки момент ще ги преодолее. Явно криптовалутите имат своето бъдеще, колкото и да не ми се вярваше до съвсем скоро.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Измамата покрай този Squid Game няма край. Хора, които са инвестирали първоначално, решили втори път да се набутат и да дават пари на престъпниците. Явно в алчността логика няма. Не я търсете.
А и тези Squid токени до колкото разбрах са се промотирали като начин за разплащане в онлайн игра, базирана на Squid Games. Не се сещам как играта ще печели. Вие?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (08-11-2021), Aquila (09-11-2021), ontar (09-11-2021), nafets8008 (10-11-2021), Salim (10-11-2021)
Нерегистриран (2), ontar (09-11-2021), nafets8008 (10-11-2021), minkov (10-11-2021), Salim (10-11-2021)
Интересен начин за интерпретиране на данните се представя тук. Само че има някои нюанси около ръста на биткойна. Това е така, защото след първоначалното покачване някъде април месец тази година имаше рязък спад. Наяве излезнаха всякакви слухове и изказвания на инвеститори около тях, че всъщност тази криптовалута няма особено бъдеще. Логично последваха разпродажби и спад. Сега отново оптимизъм и силни покупки. Да видим до кога ще е така и дали този път ще се задържи тенденцията?
Стойността на отпечатаните монети може да бъде измерена с икономиката на тази страна. Парите губят стойност и печелят, то не само и парите - всичко. Ако икономиката на страната е силна, нейната валута също е силна. Човек всъщност може да мисли същото за биткойн и точно затова биткойнът е силна валута. Използването на биткойн и биткойн миньорите се увеличават от ден на ден. Не само и миньорите, а и по-значително трейдърите и инвеститорите. Повечето от нас знаем или сме чували за търсенето и предлагането от икономиката. Те важат във всеки пазар, та можем да ги прилагаме и при биткойна и алткойните. Лично не мисля нищо особено за бъдещето на криптовалутите. Просто мисля, че бъдещето е в криптовалутите. Особено биткойн и етериум вече гарантират и са по-сигурни много повече примерно от руската рубла или турската лира. А и факта, че в някои места вече даже може да се заплащат продукти или услуги с тях - ги прави още по-сигурни в дългосрочен план. Има цикъл, който не се прекъсва и постоянно се засилва. Аз не съм биткойн гуру, нито съм много в "света на криптовалутите". Обаче живеем в такъв свят, че не трябва да сме консервативни към иновативни идеи. Просто гледам да се възползвам от Пре-Ордерите и "хайповте" /примерно с Шиба/. От много смешни валути съм правил смешни печалби по този начин. А и този факт не може да се пренебрегне - много по-вече печалби са направени от криптовалути, отколкото с акции. Не трябва да си много умен - за да разбереш това, че има бъдеще в Криптовалутите, тъй като много значителни бизнесмени, даже и компании инвестират и спонсорират различни алткойни. Та, мисля че ако някой иска да е бъдещия Уорън Бъфет - да инвестира на криптовалути и да не забрави това, че краткосрочното инвестиране ти носи най-много прехрана или лукс, а дългосрочното богатство![]()
nafets8008 (10-11-2021), minkov (10-11-2021), Нерегистриран (3), Aquila (15-11-2021)
Говори ми... Аз имах късмета да се кача рано на влака с криптовалутите, но така и не запазих койни дългосрочно. През 2011-та мнозинството не вярвахме в бъдещето на биткойна, смятахме го за някакъв моментен "скам", чрез който да изкараме някой лев и да си "избием" инвестицията в геймърските видеокарти. Като започнах цената му беше под $1, копаех по 2-3 броя на ден с две евтини видеокарти. Нямаше и читави борси тогава - продавахме ги през едни ненадеждни сайтове... След това пък колко уж стабилни борси хванаха гората и завлякоха големи капитали... Пътят беше дълъг и трънлив, лошото е, че ми липсваше търпение и не запазих нищо (от над 200-те изкопани биткойна) до ден днешен. Сега с 300 зора съм събрал по някоя стотинка от биткойн, етер и монеро и се надявам още много да поскъпнат след някоя друга година. Но дотогава я камилата... -каквото дойде.
nafets8008 (10-11-2021), Salim (10-11-2021), Нерегистриран (10), minkov (10-11-2021), Aquila (15-11-2021)
И аз също не съм гледал на това като на инвестиция, а като спекулиране. Не съм си представял, че цената ще скочи толкова много. И да напомня, че преди години се копаеше основно на загуба, то цената беше около $5К и не стигаше продажната цена да се плати тока. Не случайно имаше тук-там по някой мошеник, прикачил се незаконно към ЕРП-то. Тези първите койни и аз гледах да ги продавам. Първо между хора, но много измамници имаше. После в MtGox борсата, която накрая гръмна като бойлер.Говори ми... Аз имах късмета да се кача рано на влака с криптовалутите, но така и не запазих койни дългосрочно. През 2011-та мнозинството не вярвахме в бъдещето на биткойна, смятахме го за някакъв моментен "скам", чрез който да изкараме някой лев и да си "избием" инвестицията в геймърските видеокарти. Като започнах цената му беше под $1, копаех по 2-3 броя на ден с две евтини видеокарти. Нямаше и читави борси тогава - продавахме ги през едни ненадеждни сайтове... След това пък колко уж стабилни борси хванаха гората и завлякоха големи капитали... Пътят беше дълъг и трънлив, лошото е, че ми липсваше търпение и не запазих нищо (от над 200-те изкопани биткойна) до ден днешен. Сега с 300 зора съм събрал по някоя стотинка от биткойн, етер и монеро и се надявам още много да поскъпнат след някоя друга година. Но дотогава я камилата... -каквото дойде.
И стоим и си спомняме, а в момента има много нововъзникващи криптовалутки. И всеки така като нас си спомня и се надява новата криптовалута Х да има същия успех. Затова рискува и хвърля пари наляво-надясно. А повече са създадени от престъпни подбуди. Затова като говорим за криптовалути, няма да е зле да споменем кои точно, защото са много в момента.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.