• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • Бъдещето на критовалутите (2)

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Бъдещето на критовалутите (2)

+ Отговор в тема
    Страница 24 от 48 ПървиПърви Предишно ... 14 22 23 24 25 26 34 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 231 до 240 от общо 476
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 16-11-2022 19:13 #231 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 988
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Aquila Виж мнението
      Всичко тръгва от Тера Луна. FTX също са имали средства там. Разбира се много лош риск мениждмънт комбинирана с алчност.
      От FTX се прехвърляме на Genesis - най-големия крипто кредитор. Също инвестирали във фирмата на Сам Банкман-Фрид. С колко са олекнали не е ясно.
      Всички платформи даващи лихва взимат крипто от Genesis. Това включва и Gemini.
      Не знам какви точно са проблемите на Gemini, но Genesis днес спряха тегленията си от звеното което дава крипто заеми. Genesis е свързан и със Grayscale -един от най-големите крипто инвеститори. Имат един и същи собственик - Barry Silbert.
      Не ми се мисли ако Grayscale или Genesis банкрутират. Не мога да дам точна цена на Биткойн в този вариант. Ако има цена която се котира.

На мен лично са ми останали малко средства в Кракен. Чудя се дали да ги тегля. Борсата е читава, но знам ли какво ще стане в идните дни. Колкото повече ги разплитам, толкова повече са навързани.
      Те от кракен ми изпратиха едно писмо, в което твърдят. че средствата на клиентите са в сегрегирани акаунти и самата борса не оперира с тях, т.е. те са си налични във всеки един момент - не знам дали това е вярно, но ако е вярно са сравнително сигурна борса - ама понеже напоследък се оказа, че всеки на този пазар лъже така, както му харесва трябва все пак да се има едно наум...

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Нерегистриран (1), Aquila (17-11-2022)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 16-11-2022 20:47 #232 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Всичко тръгва от Тера Луна. FTX също са имали средства там. Разбира се много лош риск мениждмънт комбинирана с алчност.
      От FTX се прехвърляме на Genesis - най-големия крипто кредитор. Също инвестирали във фирмата на Сам Банкман-Фрид. С колко са олекнали не е ясно.
      Не знам какви точно са проблемите на Gemini, но Genesis днес спряха тегленията си от звеното което дава крипто заеми. Genesis е свързан и със Grayscale -един от най-големите крипто инвеститори. Имат един и същи собственик - Barry Silbert.
      Не ми се мисли ако Grayscale или Genesis банкрутират. Не мога да дам точна цена на Биткойн в този вариант. Ако има цена която се котира.

На мен лично са ми останали малко средства в Кракен. Чудя се дали да ги тегля. Борсата е читава, но знам ли какво ще стане в идните дни. Колкото повече ги разплитам, толкова повече са навързани.
      Така е ако и те изгърмят може да е мазало, но кот такова, нямам идея какви ще са цените на коините, които държа, но това което знам е, че пари се правят в такива моменти и най-добрите моменти за покупка са именно когато никой друг не иска да купува и има "кръв по улиците". Затова все още съм ок с поетите рискове. При толкова хакове фалити и просто пазарни катаклизми които сапътстват крипто пазара от както го има, че и не само него, рисковете са ясни от самото начало. Който го е страх от мечки да не ходи...на пазара
      Аз като цяло имам най много доверие на Кракен изтеглил съм повечето коини и от там, защото на мен си имам повече доверие , но все още държа някакви дребни. Когато купих вчера си минах от фиатни пари до коини в портфейл извън борсата за няма и 10 Мин без проблеми по веригата.

П.п. сетих се за още нещо, те тези борси гърмят защото нямат ликвидност нали, няма го криптото, е и той пазара може да пада като някой изсипва койни като Луна фондацията или както стана с FTT и SOL, на като ги няма койните какво ще продават, освен слабите ръце от страх, ама те вече отдавна са аут според мен, как мислите?
      Според мен основната движеща сила за криптото в момента може да е същото като за другите пазари, ФЕД и долара, ако идната среща е по гълъбарска (dovish) може да видим рали дори и при сегашните условия и ситуация, все пак е край и време да дойдат и биковете, тъкмо за коледно рали.
      Последна редакция от K_W : 16-11-2022 на 21:05
      Одобрена

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

5. Следните 12 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (16-11-2022), Нерегистриран (10), Aquila (17-11-2022)

6. 16-11-2022 21:24 #233 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 988
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Така е ако и те изгърмят може да е мазало, но кот такова, нямам идея какви ще са цените на коините, които държа, но това което знам е, че пари се правят в такива моменти и най-добрите моменти за покупка са именно когато никой друг не иска да купува и има "кръв по улиците". Затова все още съм ок с поетите рискове. При толкова хакове фалити и просто пазарни катаклизми които сапътстват крипто пазара от както го има, че и не само него, рисковете са ясни от самото начало. Който го е страх от мечки да не ходи...на пазара
      Аз като цяло имам най много доверие на Кракен изтеглил съм повечето коини и от там, защото на мен си имам повече доверие , но все още държа някакви дребни. Когато купих вчера си минах от фиатни пари до коини в портфейл извън борсата за няма и 10 Мин без проблеми по веригата.

П.п. сетих се за още нещо, те тези борси гърмят защото нямат ликвидност нали, няма го криптото, е и той пазара може да пада като някой изсипва койни като Луна фондацията или както стана с FTT и SOL, на като ги няма койните какво ще продават, освен слабите ръце от страх, ама те вече отдавна са аут според мен, как мислите?
      То проблемът с падането на цената не е заради самия фалит, а е заради страх у останалите участници и слуховете които вървят покрай тези фалити - при много слухове може да започнат лавини от продажби и да се сринат цените
      Нали знаеш лафа: Муха и банка най лесно се ликвудират с вестник
      Лафът е стар, от времето когато фалираха нашенските банки в средата на 90-те години, ама си е валиден и освен, че е валиден, сега каналите за разпространение на слухове са значително повече, по-ефективни и с почти светкавично действие.
      Практически при една добре организирана кампания може да се срути почти всяка финансова институция и то за броени дни и доколкото казионните финансови институции са и под някаква регулация и с някаква възможност за подкрепа от държавата и централните банки, то криптопазара е изоставен буквално на произвола и на добрата воля - сами сме свидетели как с една реално нищо незначеща публикация в туитър на някой от по-известните може да се оказва влияние на целия пазар на криптото.
      Та наистина са си много рискови криптоактивите, но и наистина е възможно да се направят добри пари от тях и то доста бързо, а и да се загубят по същия начин де.
      За мен равносметката е ясна - от фалита на ftx загубих 1.98 етера, което беше около 2950 долара по онова време и сега вероятно известно време останалото крипто ще си стои в портфейла и няма скоро да припари до борса.
      Понеже съм непоправим оптимист мога да кажа, че можеше и да е много по-зле, ако нямаше ограничения за месечния размер на тегленията от бонусарката.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

K_W (16-11-2022), Нерегистриран (2), Aquila (17-11-2022)

8. 16-11-2022 23:08 #234 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Според мене с криптото вече е ясна работата или поне на мене така ми се струва. Имам предвид, че много фатално са навързани различните криптопроекти (както съм чел да ги наричате) и криптоборси също така. Появиха се съмнения за една от криптоборсите и цената на биткойна и на останалите криптовалути се срина за нула време. Не знам дали всичко това е някаква пирамида, но по-скоро може да се каже, че сработва ефекта на доминото. Днес попаднах на една статия, където цитираха някакъв известен икономист, който се е изказал много лошо за криптото и хората, които се занимават с него. Нуриел Рубини се казва този човек и аз лично за първи път го чувам, но сигурно е известен щом го цитират. Той заклеймява жестоко цялата криптоиндустрия, а хората които се занимават с криптовалути ги нарича измамници, мошеници и дори престъпници. Това като гледам не се е отразило много на цената, но е факт че биткойнът не може да се отлепи над 17 000 долара за брой. Не знам дали е прав този Рубини, но лично моето мнение, че така наречените крипто играчи (както той ги нарича) са прекалено алчни и бързат да спечелят милиарди за отрицателно време. Вероятно има такива хора, които са успели да го направят и останалите заразени от техния пример тичат да ги настигнат. Да не прозвучи много грубо, но е ясно, че по честен начин няма как да се стане милиардер за кратко време. На мене лошо впечатление ми направи криптопазара още по времето когато Мъск пишеше разни неща в полза на биткойна в социалните мрежи и това беше повод на хиляди хора да купуват и съответно цената да расте с по много на ден. За мене това си е жива манипулация на пазара и за друга дума не се сещам. После бившия американски президент Доналд Тръмп се беше изказал лошо за криптовалутите в телевизионно интервю и цените веднага поеха надолу. Хем тогава още биткойнът струваше над 25 000 долара за брой, но беше сигнална лампичка за мене, че този пазар не работи по нормален начин ако мога така да се изразя. Така че ако ме питате мене това с криптовалутите е свирен мач и се доиграва, но резултата е ясен.

Одобрена

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (5)

10. 17-11-2022 08:55 #235 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      След като започна ръст на фондовите борси преди няколко седмици и крипто валутите тръгнаха нагоре . Точно бях започнал да се замислям да купя някой и друг етериум , и втората по големина крипто борса фалира предизвиквайки срив на крипто пазара. Това за пореден път показва колко несигурност има в круптовалутите. Въпреки все по-широкото им използване както от физически лица, така и от фирмите за разплащания, като взе да се появява инфо, че някои работодатели са започнали вече да плащат в биткойни на служителите си. Разбира се доста примамливо е да вземеш заплата или някакъв доход и след няколко седмици да видиш как е с 10-20 % нагоре, но пък като се замислиш за риска как вечерта имаш едни пари, а на сутринта не знаеш дали няма да събудиш със сериозна загуба. Да , факт е че много хора направиха много пари от крипто валути , някои станаха и милиардери като Банквам - Фрийд собственика на фалиралата FTX, чието състояние от 15 милиарда за една нощ падна на под 1 милиард. Дали причината е била само пуснати слухове и последвалото след това масовото теглене на пари от неговата борса или е имало и други причини е без голямо значение вече. Факта е колко лесно и колко бързо може да се срине крипто пазара. Все пак мисля, че този страх ще отмине и след време този фалит ще се забрави и игнорира от инвеститорите. А след като започне устойчив растеж на фондовия пазар , най-вероятно ще видим нова голяма вълна на поскъпване на крипто валутите. Но при всички положения крипто валутите поне за мен могат да бъдат само средство за спекула , но не и нещо на което можеш да разчиташ като дългосрочна финансова инвестиция.

Одобрена

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

11. Следните 8 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (7), K_W (17-11-2022)

12. 17-11-2022 10:12 #236 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      https://www.vox.com/future-perfect/2...s-philanthropy
      В това интервю (снимки на twitter чат) От Келси Пайпър, Сам Банкман-Фрид вече бившият изпълнителен директор на крипто борсата FTX, се опитва да обясни какво се е объркало, защо е направил това, което е направил, и какви лъжи е изрекъл по пътя.
      Можем да допуснем, че интервюто наистина се е състояло. Така завършва и материала: "Тази сутрин изпратих имейл на Bankman-Fried, за да потвърдя, че има достъп до акаунта си в Twitter и че този разговор е бил с него. „Все още съм аз, акаунта ми не е хакнат! Снощи говорихме — отговори той. Адвокатите му не отговориха на искането ми за коментар."
      Име:  Screenshot_2.jpg
Разглеждания: 3835
Размер:  61,9 КБ
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

K_W (17-11-2022), jivko78 (17-11-2022), Aquila (17-11-2022), ndimitrov73 (17-11-2022)

14. 17-11-2022 10:37 #237 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      То проблемът с падането на цената не е заради самия фалит, а е заради страх у останалите участници и слуховете които вървят покрай тези фалити - при много слухове може да започнат лавини от продажби и да се сринат цените
      Нали знаеш лафа: Муха и банка най лесно се ликвудират с вестник
      Лафът е стар, от времето когато фалираха нашенските банки в средата на 90-те години, ама си е валиден и освен, че е валиден, сега каналите за разпространение на слухове са значително повече, по-ефективни и с почти светкавично действие.
      Практически при една добре организирана кампания може да се срути почти всяка финансова институция и то за броени дни и доколкото казионните финансови институции са и под някаква регулация и с някаква възможност за подкрепа от държавата и централните банки, то криптопазара е изоставен буквално на произвола и на добрата воля - сами сме свидетели как с една реално нищо незначеща публикация в туитър на някой от по-известните може да се оказва влияние на целия пазар на криптото.
      Та наистина са си много рискови криптоактивите, но и наистина е възможно да се направят добри пари от тях и то доста бързо, а и да се загубят по същия начин де.
      За мен равносметката е ясна - от фалита на ftx загубих 1.98 етера, което беше около 2950 долара по онова време и сега вероятно известно време останалото крипто ще си стои в портфейла и няма скоро да припари до борса.
      Понеже съм непоправим оптимист мога да кажа, че можеше и да е много по-зле, ако нямаше ограничения за месечния размер на тегленията от бонусарката.
      Съжалявам за загубата ти, всъщност надявам се да не е такава и някой ден да те компенсират поне частично.

Дн с ще има интервю със създателя на Кракен, след около девет часа https://m.youtube.com/watch?v=LD4_5e...ature=youtu.be предполагам може да е интересно за всички които ползват борсата като мен.

Аз все още мисля, че случващото се е като цяло доста положително за бъдещето на криптото, отлива на капитал и оборот от CEX се насочва към DEXовете, именно каквато е идеята. CEX е Уолстрийт модела който виждаме докъде води, и сега и 2000 и 2008, алчни, безкрупулни лъжливи.
      https://cointelegraph.com/news/defi-...and-cex-exodus

Относно инвестициите в крипто, да те са високо рискови, но ако вярвате в идеята не мисля че моментната ситуация трябва да ви отказва. Аз лично имам един пример с братовчед ми който изгуби стабилно количество биткойн при хак на една борса, когато BTC беше 100$ за бройка, тогава той само повтаряше как повече нямало да пипне крипто. Днес работи от 9-5 в една крипто компания, но така и не купи пак BTC, когато се заговори за BTC, всеки път леко почервенява, определено не е доволен от избора който направи и това което пропусна.

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

15. Следните 7 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

jivko78 (17-11-2022), Нерегистриран (3), balcon (17-11-2022), minkov (17-11-2022), Aquila (17-11-2022)

16. 17-11-2022 19:11 #238 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 505
      Благодарили са му 21 035 Пъти в
      6 417 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Наиб Букеле е казал днес, че Ел Салвадор ще купуват по 1 Биткойн всеки ден.
      Започва да прилича на истински трейдър. Вярно, купи връх, но пък сега има възможност да усредни.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

17. Следните 5 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

K_W (17-11-2022), minkov (17-11-2022), balcon (17-11-2022), Нерегистриран (2)

18. 17-11-2022 22:53 #239 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Наиб Букеле е казал днес, че Ел Салвадор ще купуват по 1 Биткойн всеки ден.
      Нека, някой трябва и да купува, ако искаме този спад да се окаже малко по-дълбока корекция. Даже 1 BTC на ден ми се струва малко. Все пак нямат ли нужда от ликвидност в Ел Салвадор? На Букеле не му беше лесно тези дни. Почти на следващия ден след фалита на FTX се наложи пулично да обяснява, че не са ползвали "услугите" на FTX.
      Име:  Screenshot_3.jpg
Разглеждания: 4146
Размер:  42,2 КБ
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

19. Следните 2 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

K_W (18-11-2022), Aquila (18-11-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 18-11-2022 14:30 #240 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 505
      Благодарили са му 21 035 Пъти в
      6 417 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X

Генезис са олекнали със 175 милиона. Точно толкова са дали на ЕфТиЕкс като заем срещу залог FTT.
      Явно FTT тоукъна не се е ползвал само като обезпечение на заемите на Аламеда към FTX, но и заеми на 2-те фирми към външни кредитори.
      Според информацията която излезе, FTX имат 1 000 000 (1 милион) кредитори. На всичките ли са дали обезпечение срещу кредита, изфабрикуваното от тях крипто FTT?
      Това е най-голямата пирамида създавана някога.
      Сега въпроса е ще оцелее ли Genesis. Търсят 1 милиард долара финансиране до понеделник. Ако ги намерят - ще имаме леко възстановяване. Ако не - още надолу.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

22. Следният потребител изказва благодарност на Aquila за полезния пост:

minkov (18-11-2022)

+ Отговор в тема
    Страница 24 от 48 ПървиПърви Предишно ... 14 22 23 24 25 26 34 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти