Така е ако и те изгърмят може да е мазало, но кот такова, нямам идея какви ще са цените на коините, които държа, но това което знам е, че пари се правят в такива моменти и най-добрите моменти за покупка са именно когато никой друг не иска да купува и има "кръв по улиците". Затова все още съм ок с поетите рискове. При толкова хакове фалити и просто пазарни катаклизми които сапътстват крипто пазара от както го има, че и не само него, рисковете са ясни от самото начало. Който го е страх от мечки да не ходи...на пазара
Аз като цяло имам най много доверие на Кракен изтеглил съм повечето коини и от там, защото на мен си имам повече доверие

, но все още държа някакви дребни. Когато купих вчера си минах от фиатни пари до коини в портфейл извън борсата за няма и 10 Мин без проблеми по веригата.
П.п. сетих се за още нещо, те тези борси гърмят защото нямат ликвидност нали, няма го криптото, е и той пазара може да пада като някой изсипва койни като Луна фондацията или както стана с FTT и SOL, на като ги няма койните какво ще продават, освен слабите ръце от страх, ама те вече отдавна са аут според мен, как мислите?