Видимо не разбираш какво ти говоря и ми отговаряш крайно не адекватно...
На Балканския полуостров има много държави с който сме културно, езиково и религиозно близки без да са в ЕС. Очевидно не си запознат но Сърбия както и западните ни покрайнини / разбирай го Р. Северна Македония/ не са част от ЕС. Босна и Херцеговина отново са изправени пред гражданска война но това вече ще те обърка тотално и по добре да не задълбавам за тази страна. Албания също не е в ЕС а Гърция се опита да го напусне с референдум / предполага вече си забравил опитите на гръцкия народ да напусне ЕС/. Относно територията Одринска Тракия си запознат тя се намира на Турска територия. Практически Балканския полуостров няма нищо общо с ЕС така както Близкия изток няма нищо общо с културата в страни като Китай, Япония или Корея но геогравски всичко това е Азия. Така както няма обща Азиатска култура няма и обща Европейска

Съвсем просто е! Има разни клишета който се повтарят като мантри от разни индивиди на хранилка към Сорос. Сещам се за една поговорка: Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...
Какво общо имаме и третополовия ЕС ??? Не забелязвам желание за смяна на пола сред над 99% от населението на тази страна! Еднополовите двойки не са почит в България. Предполагам всеки който няма травма на главата ще ме разбере прекрасно.
Нито българите нито циганите имат нещо общо с трето половия сатанизъм на ЕС!!!
Очевидно трябва да преподавам география: Чечня и Дегестан също географски са в Европа НО Грузия и географски е в Азия което вече е забавно...
Казакстан също има обширни територий чисто географски намиращи се в Европа а над 110 милиона от населението на РФ живее в европейската част на РФ.
Ако някой може да ми каже кой са тези общи евпейски ценности моля нека ми ги каже защото се повтаря това клише а то видимо е лишено от съдържание.
п.п. Да споменавам ли Норвегия която е на Скандинавския полуостров но не е в ЕС???