Само нотариално заверен облог е облог всичко друго е за найвници
Има и друга дума за наивници но тя е малко чуждица "ЛУЗАРИ" колко деликатно го казах може и да не си ме разбрал....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Облозите са за джентълмени. Нотариална заверка търсят само селските тарикати, които си мислят, че всички са като тях и не си държат на думата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еничарите какви джентълмени са???
Те и майка си готови да продада...
Само договор с нотариук има стоиност с тези продажници.
Аз да не съм найвник? Знам ви що за стока сте...
Последна редакция от pablo : 21-06-2025 на 10:28
Да де! Но само един от нас двамата не си удържа думата и не изпълни баса. И това със сигурност не бях АзМижитурките у лево!
jivko78 (22-06-2025), Нерегистриран (2)
След първи юли мога, че сега съм в чужбина на плаж. Като се върна, ще ти пиша тук във форума да се разберем как да стане.
Аз за нотариално заверен облог не съм чувал, ама ти може и да си. Иначе, нотариуса, който обикновено ползвам,
ми взема по 6 лева за заверка на подпис, ако мислиш, че ще ти е по-евтино, може да е разберем ти да дойдеш до
Горна Оряховица да завероим подписите. Все пак ти обяви облога, нали така ?
ПП А и гембъла много ясно го е написал за мъжката дума, как трябва да се държи на нея. . . или ти си от онези другите ?
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
minkov (22-06-2025), gambletrade (22-06-2025)
Според ловешкия икономист е нормално еничарите да не държат на думата си , в частност да не си изпълняват и басовете !
Паблитко сам ти обясни , защо не е имал задължения да изпълни баса си към теб
При такива самопризнания и боговете мълчат![]()
gambletrade (22-06-2025)
Изтриваш ми поста щото не ти допада а ми говориш за мъжка думаСлед първи юли мога, че сега съм в чужбина на плаж. Като се върна, ще ти пиша тук във форума да се разберем как да стане.
Аз за нотариално заверен облог не съм чувал, ама ти може и да си. Иначе, нотариуса, който обикновено ползвам,
ми взема по 6 лева за заверка на подпис, ако мислиш, че ще ти е по-евтино, може да е разберем ти да дойдеш до
Горна Оряховица да завероим подписите. Все пак ти обяви облога, нали така ?
ПП А и гембъла много ясно го е написал за мъжката дума, как трябва да се държи на нея. . . или ти си от онези другите ?
Мъжката дума е едно нещо а еничарската нещо друго за това нотариално заверен облог всичко друго са празни приказки като 500 000 000 км. нови магистрали...
п.п. Пиши ми на Л.С.
Последна редакция от pablo : Вчера на 16:33