Само нотариално заверен облог е облог всичко друго е за найвници
Има и друга дума за наивници но тя е малко чуждица "ЛУЗАРИ" колко деликатно го казах може и да не си ме разбрал....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Облозите са за джентълмени. Нотариална заверка търсят само селските тарикати, които си мислят, че всички са като тях и не си държат на думата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еничарите какви джентълмени са???
Те и майка си готови да продада...
Само договор с нотариук има стоиност с тези продажници.
Аз да не съм найвник? Знам ви що за стока сте...
Последна редакция от pablo : Вчера на 10:28
Да де! Но само един от нас двамата не си удържа думата и не изпълни баса. И това със сигурност не бях АзМижитурките у лево!
Да го запазим това "гениално" умотворение, че имаш навика да се връткаш като вентилатор
ПП На теб със сигурност някой рано или късно ще ти го "набута". Носи си вазелина винаги с теб.![]()