И що не си го разкарал суапа ... ?
Няколко пъти го коментираме, излишни кинти набутвате при условие, че с няколко клика го приключваш.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Emil Enchev (01-09-2021), minkov (01-09-2021), kypa (01-09-2021), Нерегистриран (1)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Emil Enchev (01-09-2021), minkov (01-09-2021), kypa (01-09-2021), Нерегистриран (1)
jssj (01-09-2021), minkov (01-09-2021), skrasi (01-09-2021), Spekulanta (01-09-2021), kypa (01-09-2021), Нерегистриран (1)
Оп, готово. Вече съм със "Ислямска сметка". Може да ми викате бай Реджеб.![]()
![]()
![]()
minkov (01-09-2021), Emil Enchev (01-09-2021), Spekulanta (01-09-2021), kypa (01-09-2021), Нерегистриран (1)
Държа си го аз, защото ми е най-близко до пазарната търговия и съм си свикнал и тези разходи да си ги калкулирам. Плюс това още не съм приел исляма и не съм се зачулилРелигия не изповядвам. И Реджеб не познавам.
Викам много се разшавахте в тази тема, да не би бонуси да има, май няма.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jssj (01-09-2021), minkov (01-09-2021), Novak (01-09-2021), Emil Enchev (01-09-2021), kypa (01-09-2021), Нерегистриран (1)
Има ли някакви новости в портфейлите за койни, Ползвате ли и кои.
Загорка, ще се разшава целия форум като дойдат бонусите![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Новости не съм забелязал.
Аз ползвам тръствалет - сравнително елементарен, ползвам мобилна версия, не съм сигурен дали има и десктоп вариант.
Ама всъщност повечето койни си ги държа в кракен - по-оперативно е ако решиш да правиш нещо с тях
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.