“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Трябва да имаш поне един одобрен дълъг пост за седмицата, за да получиш Бонукс.
В смисъл 250 думи, след което като натиснеш жълтия бутон отдоле му системата да го приеме и Началството евентуално да му тури зелената ЧАВКА.
Седмицата е от петък до четвъртък включително.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Всяка седмица ли трябва да имаме по един одобрен пост?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дойде бонуса за 34 седмица преди малко, за което благодаря, но този за 33 седмица си остава висящ. От Инстафорекс казват, че всичко с моя акаунт е наред и дори дойде писмо от бонус отдела : The bonus posting problem is out of our competence. Please contact your administrator forum. Sincerely yours, Bonus Department InstaForex Group
Да и то не по един. Всъщност за бонуси участват само одобрените от над 250 думи коментари, а останалите малки кометари дори почвам да си мисля, че пречат. Така съдя по моята статистика. В седмици с няколко одобрени коментара над 250 думи, но без други малки сумата на бонуса е прилична. Има ли къси коментари дори и одобрените да са повече бонуса намалява драстично. Явно малките коментари не само, че не получават бонус, но изглежда режат от сумата на одобрените. 33 седмица ми е с най-много одобрени коментари и без нито един малък, но за лош късмет точно те не са дошли, а ако съм прав сумата би трябвало да ме зарадва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това твърдение е невярно!Всъщност за бонуси участват само одобрените от над 250 думи коментари, а останалите малки кометари дори почвам да си мисля, че пречат. Така съдя по моята статистика. В седмици с няколко одобрени коментара над 250 думи, но без други малки сумата на бонуса е прилична. Има ли къси коментари дори и одобрените да са повече бонуса намалява драстично. Явно малките коментари не само, че не получават бонус, но изглежда режат от сумата на одобрените.
Системата отчита само коментари получили одобрение по програмата „Бонус за качество“. Всички останали коментари, било то кратки, или не получили одобрение, нямат значение при изчисляване на бонуса.
От друга страна, бонуса за всеки един одобрен пост може да варира значително в зависимост дали отговаря на условия които вече сме посочили.
Бонуксът за 34 дошъл, обаче за 33 седмица го няма.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нека админите да попитат защо така и да напомнят евентуално , че за 33 седмица не са начислени.
Ще отнесем този въпрос до колегите.
Така да бъде. Вероятно си прав, че бонуса варира за всеки пост. При мене забелязвам, че дали са 4 или 14 одобрени поста за седмицата сумата е почти еднаква.Това твърдение е невярно!
Системата отчита само коментари получили одобрение по програмата „Бонус за качество“. Всички останали коментари, било то кратки, или не получили одобрение, нямат значение при изчисляване на бонуса.
От друга страна, бонуса за всеки един одобрен пост може да варира значително в зависимост дали отговаря на условия които вече сме посочили.
Кои колеги? Тези от Инстафорекс ли? Защото те ни препращат при вас, когато става дума за бонусите. Изобщо така и не става ясно аджеба кой ги смята и начислява тези бонуси?![]()
От около месец ми прави впечатление разлика в котировките на EURUSD. На бонусартката е с 1 пип по-ниска в сравнение с реална сметка. Има ли причина?
И при мен бонуси няма. Отдавам го на факта, че не съм Толстой и нямам написана нито една Война и мир до момента![]()