• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Управлението на служебното правителство!

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Управлението на служебното правителство!

+ Отговор в тема
    Страница 33 от 34 ПървиПърви Предишно ... 23 31 32 33 34 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 321 до 330 от общо 339
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 11-11-2021 08:22 #321 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите Аватара на batDancho
      Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 260
      Благодарили са му 8 575 Пъти в
      3 941 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Да се намеся и аз за управлението на служебния кабинет.

Тука и по другите форуми, в които участвам, боя по служебния кабинет е основно в няколко направления
      справяне с ковид кризата и строежа на магистрала Хемус. На основните критици на ковид мерките на служебното
      правителство не спират да повтарят, че ни заливала не знам коя си вълна, и това всичко се дължало на
      бездействието на служебния кабинет, назначен от "фашиста Радев". Според тях навсякъде по света всичко е
      "ток и жица", само в България мрем като мухи. Не знам защо обаче всички информационни агенции съобщават
      за Ковид-рекорди, връщане на ограничителни мерки и така нанатък. Явно Ковид вълната е заляла целия свят,
      и независимо от взетите най-различни мерки от отделните държави, нещата навсякъде са идентични. Изключение
      май прави само Швеция, за която нищо не се чува в момента, което според мен значи че там нещата не са толкова
      зле. Другата основна критика е, че не могат да накарат хората да се ваксинират, въпреки че има достатъчно количество
      ваксини, а при баце как сме се ваксинирали, под строй и със песен . . . Всяка сутрин по най-герберастката телевизия -
      ТВ Европа дават една статистика, в която на последния ред пише колко души са се ваксинирали - ами ваксинираните
      са между 15 и 20 хиляди на ден според тях. Това по груби сметки са 200 - 300 хиляди на месец, което е доста добро темпо
      според мен.
      Другата основна опорка е магистрала Хемус - как не са платили на строителите и те са си прибрали машините и всичко
      е изоставено. Според служебната министърка има надути два-три пъти цени, и са спрени именно тези договори.
      Вчера имах път към София и трасето ми мина покрай няколко участъка от магистралата. За мое огромно учудване
      имаше доста новопостроено от последното ми минаване, и се виждаха хора и техника, които се движеха по обектите, значи
      продължава да се работи. Явно са спрели само фирмите, които са получили едни пари, част от които са влезли в черната партийна
      каса на една партия, другите, които въртят педалите, си работят и им се плаща, защото ако не им се плаща, и те щяха да
      си дигнат чуковете.

Така че това правителство колкото да го критикуват, не е изпаднало в ступор, ами колкото може, си върши работата.
      Далеч съм от мисълта, че всичко е по мед и масло и няма изкривявания, но не е баш така, както го описват форумните
      корифеи - всичколози.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

2. Следните 5 потребители изказват благодарности на batDancho за полезния пост:

minkov (11-11-2021), ontar (11-11-2021), Нерегистриран (2), pablo (11-11-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 11-11-2021 10:51 #322 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 678 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Служебното правителство попадна в лошо време на лошо място и само това му е вината! Това е в рамките на майтапа, но има много голяма доза истина в това, разбира се. Работата е, че в България е имало доста служебни правителства, но в повечето случаи те се насочваха към основната си задача да организират избори и в другите области почти нищо не пипаха. С едно изключение и става дума за правителството с премиер Стефан Софиянски, на което му се наложи да въведе валутния борд в условията на тежка икономическа и финансова кризи в страната. Само че от онези времена минаха доста годинки и много други служебни правителства, които не се запомниха с особени скандални действия и затова е излишно да се сравняват със сегашното и да се правят съответните изводи. Тука е важно да се каже, че това служебно правителство се свързва с проекта Продължаваме промяната и е назначено от президента Румен Радев. Логично е всички противници на Радев и новия политически проект да използват всеки повод, за да атакуват действията на служебното правителство. Ето сега например имаме нов скандал точно седмицата преди изборите, който няма как да не разклати доверието в тяхната честност. Буквално от всеки склад изникват машини за гласуване, които не са поръчани от Цик и не са в общата бройка от 1600 машинки, които са сертифицирани и заредени със софтуер за гласуване. Но като модел и външен вид са абсолютно същите и човек се пита какво пречи да се подменят в последния момент? Най-обезпокоителното е, че дори от фирмата, която ги е поръчала дават неясни обяснения защо са поръчали тези допълнителни машини. Колкото повече интервюта дава шефа на Сиела става все по-объркващо положението и най-фрапиращото е, че след всяко негово изкаване се появат още машини. Пита се защо от Цик са изненадани и нищо не знаят? Защо служебното правителство също явно не е запознато с казуса? Самият факт, че последните 200 бройки са били в склад без охрана и чак след като се вдигна медиен шум хукна жандармерия да ги охранява. А как са минали границата и митницата не става ясно? Аз не вярвам, че ще има фалшификации с тези машини. Склонен съм да си мисля, че това се използва съвсем умишлено, за да се наслои подозрение в хората, че изборния процес с машини е честен. Много е възможно това да е някаква постановка пдоготвена от предишните управляващи, за да взривят изборния процес и да извлекат дивиденти от тази суматоха. Сигурен съм, че определени партии ще използват повода, за да се оплакват и оправдават лошите си изборни резултати. Нищо чудно да се стигне и до искане за касиране на изборите. Изобщо се чувства огромно напрежение около тези избори и явно залогът е много голям. Както се казва предстои да видим какво ще се случва и вероятно следващите дни и седмици ще са горещи.
      Последна редакция от ontar : 11-11-2021 на 11:01
      Одобрена

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (3), pablo (11-11-2021)

6. 11-11-2021 11:02 #323 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите Аватара на batDancho
      Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 260
      Благодарили са му 8 575 Пъти в
      3 941 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Служебното правителство попадна в лошо време на лошо място и само това му е вината! Това е в рамките на майтапа, но има много голяма доза истина. Работата е, че в България е имало доста служебни правителства, но в повечето случаи те се насочваха към основната си задача да организират избори и в другите области почти нищо не пипаха. С едно излючение, разбира се и това е служебното правителство на Стефан Софиянски, на което му се наложи да въведе валутния борд в условията на тежка икономическа и финансова кризи в страната. Само че оттогава минаха мног други служебни правителства, които не се запомниха с особени скандални действия и затова е лисено да се сравнява със сегашното и да се правят съответните изводи. Тука е важно да се каже, че това служебно правителство се свързва с проекта Продължаваме промяната и е назначено от президента Румен Радев. Логично е всички противници на Радев и новия проект да използват всеки повод, за да атакуват действията на служебното правителство. Ето сега например имаме нов скандал точно седмицата преди изборите, който няма как да не разклати доверието в тяхната честност. Буквално от всеки склад изникват машини за глауване, които не са поръчани от Цик и не са в общата бройка от 1600 бройки, с които ще се гласува. Но като модел и външен вид са абсолютно същите и човек се пита какво пречи да се подменят в последния момент? Най-обезпокоителното е, че дори от фирмата, която ги е поръчала дават неясни обяснения защо са поръчали тези допълнителни машини. Колкото повече интервюта дава шефа на Сиела ства все по-объркващо положението и след всяко негово изкаване се появат още машини. Пита се защо от Цик са изненадани и нищо не знаят? Защо служебното правителство също явно не е запознато с казуса? Самият факт, че последните 200 бройки са били в склад без охрана и чак след като се вдигна шум хукна жандармерия да ги охранява. А как са минали границата и митницата не става ясно? Аз не вярвам, че ще има фалшификации с тези машини. Склонен съм да си мисля, че това се използва съвсем умишлено, за да се наслои подозрение в хората, че изборния процес с машини е честен. Сигурен съм, че определени партии ще изпозлват повода, за да се оплакват и оправдават лошите си изборни резултати. Нищо чудно да се стигне и до искане за касиране на изборите. Изобщо се чувства огромно напрежение около тези избори и явно залогът е много голям. Както се казва предстои да видим какво ще се случва и вероятно следващите дни и седмици ще са горещи.
      Някъде ми мина информация, че тези машини уж били за Грузия, но защо не са складирани там, не е много ясно.
      А защо е почти невъзможно да се фалшифицира машината мисля че доста ясно обясниха Минков и Гембъла малко
      по назад във времето.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

7. Следният потребител изказва благодарност на batDancho за полезния пост:

minkov (11-11-2021)

8. 11-11-2021 14:54 #324 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от batDancho Виж мнението
      Да се намеся и аз за управлението на служебния кабинет.

Тука и по другите форуми, в които участвам, боя по служебния кабинет е основно в няколко направления
      справяне с ковид кризата
      и строежа на магистрала Хемус. На основните критици на ковид мерките на служебното
      правителство не спират да повтарят, че ни заливала не знам коя си вълна, и това всичко се дължало на
      бездействието на служебния кабинет
      , назначен от "фашиста Радев". Според тях навсякъде по света всичко е
      "ток и жица", само в България мрем като мухи. Не знам защо обаче всички информационни агенции съобщават
      за Ковид-рекорди, връщане на ограничителни мерки и така нанатък. Явно Ковид вълната е заляла целия свят,
      и независимо от взетите най-различни мерки от отделните държави, нещата навсякъде са идентични. Изключение
      май прави само Швеция, за която нищо не се чува в момента, което според мен значи че там нещата не са толкова
      зле. Другата основна критика е, че не могат да накарат хората да се ваксинират, въпреки че има достатъчно количество
      ваксини, а при баце как сме се ваксинирали, под строй и със песен . . . Всяка сутрин по най-герберастката телевизия -
      ТВ Европа дават една статистика, в която на последния ред пише колко души са се ваксинирали - ами ваксинираните
      са между 15 и 20 хиляди на ден според тях. Това по груби сметки са 200 - 300 хиляди на месец, което е доста добро темпо
      според мен.
      Другата основна опорка е магистрала Хемус - как не са платили на строителите и те са си прибрали машините и всичко
      е изоставено. Според служебната министърка има надути два-три пъти цени, и са спрени именно тези договори.
      Вчера имах път към София и трасето ми мина покрай няколко участъка от магистралата. За мое огромно учудване
      имаше доста новопостроено от последното ми минаване, и се виждаха хора и техника, които се движеха по обектите, значи
      продължава да се работи. Явно са спрели само фирмите, които са получили едни пари, част от които са влезли в черната партийна
      каса на една партия, другите, които въртят педалите, си работят и им се плаща, защото ако не им се плаща, и те щяха да
      си дигнат чуковете.

Така че това правителство колкото да го критикуват, не е изпаднало в ступор, ами колкото може, си върши работата.
      Далеч съм от мисълта, че всичко е по мед и масло и няма изкривявания, но не е баш така, както го описват форумните
      корифеи - всичколози.
      Служебния кабинет от както е стъпил в длъжност не спира да повтаря колко некадърно се справяло предишното правителство и колко успешно било сегашното , включително и същия ден в който са поискали помощ от ЕС - единствени от всички членки в съюза , лично Кацаров обяви , че се справяли добре - смях до пръсване.
      И всички видяха рекорди от по 7 000 болни и по над 300 починали на ден , при положение че има над милион и половина с 2 дози ваксина , отделно сигурно вече половината население е срещало вируса - щит който го нямаше при предишния кабинет и въпреки това нямаше толкова жертви и такъв наплив по болниците.
      И на фона , че си първи по смъртност в света да продължаваш да казваш колко си успешен в сравнение с предишните - та даже са им малко подигравки на хората спрямо кабината на Радев

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

9. Следният потребител изказва благодарност на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (1)

10. 11-11-2021 15:37 #325 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      Благодарили са му 29 794 Пъти в
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от jivko78 Виж мнението
      Служебния кабинет от както е стъпил в длъжност не спира да повтаря колко некадърно се справяло предишното правителство и колко успешно било сегашното , включително и същия ден в който са поискали помощ от ЕС - единствени от всички членки в съюза , лично Кацаров обяви , че се справяли добре - смях до пръсване.
      И всички видяха рекорди от по 7 000 болни и по над 300 починали на ден , при положение че има над милион и половина с 2 дози ваксина , отделно сигурно вече половината население е срещало вируса - щит който го нямаше при предишния кабинет и въпреки това нямаше толкова жертви и такъв наплив по болниците.
      И на фона , че си първи по смъртност в света да продължаваш да казваш колко си успешен в сравнение с предишните - та даже са им малко подигравки на хората спрямо кабината на Радев
      През миналата есен имаше тотален хаус в болниците а хората ги возеха напред назад до като намерят свободно легло или се споминат по пътищата защото и такива случай имаше. Аз лично цъках по болниците като придружител на болната си майка и това което видях със собствените си очи беше много по страшно от това което наблюдавам със собствените си очи днес.
      Малко остана до неделя ще видим какви ще са изборните резултати но като гледам какъв вой се носи от централата на ГРОБ явно си дават сметка че отново ще загубят 100 000-150 000 гласа.

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

11. Следните 6 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

Нерегистриран (5), batDancho (11-11-2021)

12. 11-11-2021 17:05 #326 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 629 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Още няколко дни и всичко ще лъсне. Ще е светло и ясно, ама друг път. В интерес на истината това служебно правителство донякъде се справи , но пък и се използваше възможността да започнат да се се увеличават цените на тока и то драстично на промишления ток. Горивата и те значително се повиша , та от там нататък всичко тръгна по веригата. Започна да ми прави впечатление , че като влезна в магазина купувам много по малко продукти за сума с която преди купувах повече. Не съм се взирала конкретно м цените, за да кажа в проценти , но и возилото като зареждам , доста разлика има. И какво, това сега ще си остане за сметка на служебното правителство и на новото евентуално няма да стои като отговорност.
      А иначе вече подготовката за изборите върви с пълна пара. Машините за гласуване се подготвят, а Герб негодува нещо че имало нови машини на склад, които били различни от досегашните на които се гласуваше. А пък фирмата доставчик, твърди че няма такова нещо и устройствата били същите. И сега напрежението евентуално е да не би новите машини да променят нещо резултатите. А пък то видиш ли имало и машини , които били само за части. И сега излагат информация точно колко машини има на наша територия и за какво са? Та сега ЦИК как ще направи проверка на всички тях ви е любопитно. Та настояват за 100% преброяване на разписките от машинното гласуване. В такъв случай къде е улеснението и за какво се харчат държавни пари при положение, че ще се наложи да го правят това? Но така е губещата винаги не вярват на вота и имат претенции относно всичко. Така е било винаги. Да видим в неделя какво ще се случи, че и след това ми се струва, че пак ще обявят локдаун, дано да греша и не бъде така.

Одобрена

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

13. Следните 2 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

minkov (11-11-2021), batDancho (11-11-2021)

14. 11-11-2021 18:04 #327 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 133 Пъти в
      10 576 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Fafa Виж мнението
      Още няколко дни и всичко ще лъсне. Ще е светло и ясно, ама друг път. В интерес на истината това служебно правителство донякъде се справи , но пък и се използваше възможността да започнат да се се увеличават цените на тока и то драстично на промишления ток. Горивата и те значително се повиша , та от там нататък всичко тръгна по веригата. Започна да ми прави впечатление , че като влезна в магазина купувам много по малко продукти за сума с която преди купувах повече. Не съм се взирала конкретно м цените, за да кажа в проценти , но и возилото като зареждам , доста разлика има. И какво, това сега ще си остане за сметка на служебното правителство и на новото евентуално няма да стои като отговорност.
      Чудеса ли очакваш. Цените на енергоносителите се повишават в цял свят. Ние не живеем на изолиран остров насред океана. Две години пандемия, със ограниченията които се налагат дават своите резултати. Напечатаните доЙляри и еВра, уж за стимулиране на бизнеса и битовизма на людето водят след себе си инфлация и накрая всички ще платим дебело благородните начинания на управляващите от Брюксел и Вашингтон. Тея дни срещнах публикации че рашите прекратили износа на амониевоселитрени и сякакви торове за еУропа и останалия свят. ГоУлема хитрина, щот за производството им основен компонент е природния газ. А щом газът ти е дефицитен и скъп, и торовете ти стават скъпи и прескъпи, впоследствие и селскоктопанската продукция скъпа, на масата каквото сложеш и то скъпо. Та нормално е за същите пари в количката да има по малко продукти, а догодина ще са още по малко. Та основна цел на служебно и прочие правителства е да търсят ниши с евтини горива. Дванайсет години строим интерконектора с Гърция, договоен е азерския газ а тръбата я няма. Да не дойде момент в който да плащаме газ, който няма как да транспортираме до наша територия. Почти като молдованците, построили с европари газопровод за връзка с румънската газопреносна мрежа, но няма компресорни станции и сега щат нещат, па директно с рашите влизат в договорни отношения. Но при нас и тръбата я няма, не само компресорните станции. Ба си филма. А инак много се гордеехме че ставаме "незаобиколим фактор на балканите" в доставката и преноса на сякакви газове. Гордеехме се и с факта че сме обвързали цената на доставката на газа със спот цената на същия. Да, 19та година предлагането бе голямо, спот цената бе ниска и ние се радвахме. А тя каква стана, тая цена излетя в небесата и ние глътнахме вода! Значи България и Полша си промениха договорите, а Германия и останалите като по прости си останаха на старите договори и сега внасят от газпром на 200-300 доЙляра. Та за нас изхода остава интерконектора и азерския газ, та белким се уравновесят малко нещата.
      Само допълвам, че амониевата селитра също е основен компонент при изготвянето на индустриални взривни материали, амонити, нафтонити и тем подобни. Дет са използват масово по рудници и кариери и цената им рефлектира в цените на добиваните в тези рудници руди, впоследствие метали и строителни материали.
      Последна редакция от GeorgiRR : 11-11-2021 на 18:09
      Одобрена

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

15. Следните 6 потребители изказват благодарности на GeorgiRR за полезния пост:

Нерегистриран (5), batDancho (11-11-2021)

16. 11-11-2021 18:47 #328 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 629 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      В никакъв случай чудеса не очаквам, споделям какво ми прави впечатление и как се случват периодично кризите, било то по естествен или изкуствен начин. По -вероятно е второто.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

17. 12-11-2021 08:38 #329 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от pablo Виж мнението
      През миналата есен имаше тотален хаус в болниците а хората ги возеха напред назад до като намерят свободно легло или се споминат по пътищата защото и такива случай имаше. Аз лично цъках по болниците като придружител на болната си майка и това което видях със собствените си очи беше много по страшно от това което наблюдавам със собствените си очи днес.
      Малко остана до неделя ще видим какви ще са изборните резултати но като гледам какъв вой се носи от централата на ГРОБ явно си дават сметка че отново ще загубят 100 000-150 000 гласа.
      През миналата есен имахме по 4000 болни и по 100 починали на ден, сега стигнахме по 7000 болни и по 300 починали , всеки който познава числата може да сравни. Към това прибавяме , че миналата есен нямаше щит от преболедували , а сега голяма част от населението вече е срещала вируса , отделно над 1,5 милиона ваксинирани, и при наличие на този щит да минеш миналогодишната смъртност у нас и станеш първи по смъртност в света изпреварвайки африканските държави, показва и доказва до къде ни докара некадърното управление на Радев . И накрая дори и той сам си го признава и в израз на безсилие , понеже цяло лято кабинета му спа и гонеше вещици , станахме единствената държава от ЕС поискала помощ за ковид кризата.
      Колкото до болниците сегашната есен хаоса е още по-голям :
      "Почина жената с COVID-19, върната от шест болници в София"
      https://nova.bg/news/view/2021/10/18...4%D0%B8%D1%8F/
      "Жена почина след отказ за прием на пет болници! Копирано от standartnews.com"
      https://www.standartnews.com/balgari...si-440408.html
      Ето го и доказателството за безсилието и хаоса в здравната система и защо сме първи по смъртност !
      И всичко това докато Радев разследваше магистралите за да си прави пиар за президентската кампания !
      И не че има лошо да разследваш и при наличие на злоупотреби нещата да излизат наяве, но да поставяш живота на хората и здравеопазването на заден план е без коментар и показва ценностната система на един човек.
      Въпреки всичко социолозите дават огромна преднина за Радев, което не е изненада предвид народопсихологията на голяма част от българския народ .
      По-важното на тези избори е ще имало ли ново редовно правителство , понеже при победа на Радев и нов служебен кабинет , може само да продължи това, което целия свят видя - държава от ЕС първо по смъртност в света и зове за помощ !
      Разбира се трябва да изчакаме изборите, но ако не се стигне до компромиси между по-големите партии , отиваме на нови избори. А там вероятно ще идат да гласуват малко хора понеже на всички започва да им писва, и губещите ще са същите като на тези избори - основно ИТН, и ще го последват ДБ, ИЗБГ, докато ГЕРБ, БСП и ДПС разчитат на твърд електорат. Интересно ще и тези които се очакват да са втора сила "Продължаваме промяната" дали ще се склонни да търсят коалиция и с кой . Ако са почерпали опит от 'успехите" на Слави , би трябвало да им е ясно , че не търсят ли компромиси и коалиция, на следващи избори бързо ще последват съдбата на ИТН и лидера им . Ще видим до къде ще стигнат с разума в новия парламент или всичко ще пак само цирк .
      Последна редакция от jivko78 : 12-11-2021 на 08:44
      Одобрена

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

18. Следният потребител изказва благодарност на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (1)

19. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    20. 12-11-2021 10:39 #330 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      Благодарили са му 29 794 Пъти в
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от jivko78 Виж мнението
      През миналата есен имахме по 4000 болни и по 100 починали на ден, сега стигнахме по 7000 болни и по 300 починали , всеки който познава числата може да сравни. Към това прибавяме , че миналата есен нямаше щит от преболедували , а сега голяма част от населението вече е срещала вируса , отделно над 1,5 милиона ваксинирани, и при наличие на този щит да минеш миналогодишната смъртност у нас и станеш първи по смъртност в света изпреварвайки африканските държави, показва и доказва до къде ни докара некадърното управление на Радев . И накрая дори и той сам си го признава и в израз на безсилие , понеже цяло лято кабинета му спа и гонеше вещици , станахме единствената държава от ЕС поискала помощ за ковид кризата.
      Колкото до болниците сегашната есен хаоса е още по-голям :

https://nova.bg/news/view/2021/10/18...4%D0%B8%D1%8F/

https://www.standartnews.com/balgari...si-440408.html
      Ето го и доказателството за безсилието и хаоса в здравната система и защо сме първи по смъртност !
      И всичко това докато Радев разследваше магистралите за да си прави пиар за президентската кампания !
      И не че има лошо да разследваш и при наличие на злоупотреби нещата да излизат наяве, но да поставяш живота на хората и здравеопазването на заден план е без коментар и показва ценностната система на един човек.
      Въпреки всичко социолозите дават огромна преднина за Радев, което не е изненада предвид народопсихологията на голяма част от българския народ .
      По-важното на тези избори е ще имало ли ново редовно правителство , понеже при победа на Радев и нов служебен кабинет , може само да продължи това, което целия свят видя - държава от ЕС първо по смъртност в света и зове за помощ !
      Разбира се трябва да изчакаме изборите, но ако не се стигне до компромиси между по-големите партии , отиваме на нови избори. А там вероятно ще идат да гласуват малко хора понеже на всички започва да им писва, и губещите ще са същите като на тези избори - основно ИТН, и ще го последват ДБ, ИЗБГ, докато ГЕРБ, БСП и ДПС разчитат на твърд електорат. Интересно ще и тези които се очакват да са втора сила "Продължаваме промяната" дали ще се склонни да търсят коалиция и с кой . Ако са почерпали опит от 'успехите" на Слави , би трябвало да им е ясно , че не търсят ли компромиси и коалиция, на следващи избори бързо ще последват съдбата на ИТН и лидера им . Ще видим до къде ще стигнат с разума в новия парламент или всичко ще пак само цирк .
      Мечо това е твоята гледна точка а каква е гледната точка на множеството ще го разберем в неделя На практика имаме още два дена и не виждам смисл от се стресираш излишно ако вярваш поне малко в това което пишеш.

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

21. Следният потребител изказва благодарност на pablo за полезния пост:

Нерегистриран (1)

+ Отговор в тема
    Страница 33 от 34 ПървиПърви Предишно ... 23 31 32 33 34 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти