Бай Джо Бай Дън днес трябвало да обяви шест броя нови мерки за (борба с) разпространението на т. нар. Ковид 2019:
https://www.zerohedge.com/political/...e-unvaccinated
Бай Джо Бай Дън днес трябвало да обяви шест броя нови мерки за (борба с) разпространението на т. нар. Ковид 2019:
https://www.zerohedge.com/political/...e-unvaccinated
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Живко, ама и ти не си ги обиколил, те са с ограничен достъп и до тях случайни лица, близки и форумни корифеи не пускат.
А това че лекарите работещи точно в тези отделения се смятат за много по-важни от останалите лекари, съм готова да споря до дупка.
За всеки олен независимо от какво е важно лекаря да го излекува и не го интересуват професионалните междуособици, кой по-важен и кой по-можещ, кой по-добре платен и кой по-малко.
А снимки на ковид отделения сме видели всички по тивито, е много от тях трябва да бъдат сринати до основи и направени наново от нулата, няма как да лекуваш инфекциозно заболяване в такива дупки при никаква хигиена.
А и да сме пунктуални имаше цели болници, които бяха ковид и не се лекуваше нищо друго, а не просто отделения, откриват и закриват според някаква преценка, независимо дали е правилна или не и са единици отделенията, в които работят екипи от специалисти предимно в големите градове. Имаше един репортаж за болница в провинцията, в която има ковид отделение, но няма лекари и нощно време дежуряха 2 ма студенти по медицина 2 курс.
Довършиха го родното здравеопазване през последните години, приключиха го през последните 12 години.
Без контакти и кинти - това чака всеки средностатистически българин.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз не съм посетил нито едно ковид отделение и затова не си позволявам да казвам какво се случва там. Ти изказваш някакви твърдения и исках да уточниш източника на информация.Както и аз писах по-горе мнение може да има всеки , разбира се хубаво е да има и обосновка, за да има по-голяма тежест , а не защото аз или някой друг така мисли
Задавай въпроси , не отгорен досега не виждам да съм оставил .
Само че щом питаш дали съм проверил всички ковид отделения преди да кажа нещо, редно е да кажеш и дали ти си обиколил всички отделения преди да напишеш мнения като горе цитираните
Публикуваната публична информация е, че 30% от всички лекари и медицински персонал са ваксинирани. Аз друга информация не съм срещал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма представа дали се смятат за много по-важни.Живко, ама и ти не си ги обиколил, те са с ограничен достъп и до тях случайни лица, близки и форумни корифеи не пускат.
А това че лекарите работещи точно в тези отделения се смятат за много по-важни от останалите лекари, съм готова да споря до дупка.
За всеки олен независимо от какво е важно лекаря да го излекува и не го интересуват професионалните междуособици, кой по-важен и кой по-можещ, кой по-добре платен и кой по-малко.
А снимки на ковид отделения сме видели всички по тивито, е много от тях трябва да бъдат сринати до основи и направени наново от нулата, няма как да лекуваш инфекциозно заболяване в такива дупки при никаква хигиена.
А и да сме пунктуални имаше цели болници, които бяха ковид и не се лекуваше нищо друго, а не просто отделения, откриват и закриват според някаква преценка, независимо дали е правилна или не и са единици отделенията, в които работят екипи от специалисти предимно в големите градове. Имаше един репортаж за болница в провинцията, в която има ковид отделение, но няма лекари и нощно време дежуряха 2 ма студенти по медицина 2 курс.
Довършиха го родното здравеопазване през последните години, приключиха го през последните 12 години.
Без контакти и кинти - това чака всеки средностатистически българин.
Не се съм ги обиколил, и се вижда кой първи пита, та нормално и той да отговори какво е обиколил, щом пита !
А ти всички ковид отделения ли обиколи ( понеже нали там не пускали ) та казваш, че лекарите работещи там се смятат за много по-важни от останалите лекари , и ако не, как го установи ?
А че са много по-натоварени от останалите отделения в момента и лекарите не се прибират с дни е всеизвестен факт.
А аз не е нужно да обикалям нищо. Информация има под път и над път.
Ето на прима виста , достатъчно е да вземем професор Кожухарова - съветника на здравния министър Кацаров , който ти одобряваш и твърдиш, че се справя добре с ковид кризата понеже имал план
https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...procent.503107"Кожухарова: Ваксинираните боледуващи и умиращи от COVID-19 са нищожен процент
Нито една ваксина в света няма 100-процентова защита
Та ето какво казва Кожухарова, ако искаш питай нея дали тя като професор е наясно и дали е обиколила всички ковид отделения, щом го твърди.
https://bnr.bg/post/101521430/prof-i...-nevaksinirani"Проф. Ива Христова: 95% от хоспитализираните с Covid-19 у нас са неваксинирани"
Или това ! Дай сега твоите източници на информация.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (5), kypa (09-09-2021)
Още един канаЦки щат публикували статистики за ваксинирването, някой ако иска да чете и да смята:
https://www.alberta.ca/stats/covid-1...ccine-outcomes
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Аз не съм посетил нито едно ковид отделение и затова не си позволявам да казвам какво се случва там. Ти изказваш някакви твърдения и исках да уточниш източника на информация.
Публикуваната публична информация е, че 30% от всички лекари и медицински персонал са ваксинирани. Аз друга информация не съм срещал.https://blsbg.com/bg/nad-60-na-sto-o...19_p10449.html"НАД 60 НА СТО ОТ ЛЕКАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ВАКСИНИРАНИ СРЕЩУ COVID-19
22 юни 2021 г., 17:14 ч."
От кога е въпросната публична информация ?
На страницата на Българския лекарски съюз излиза това, с дата от юни месец
Нерегистриран (2), kypa (09-09-2021)
Не четеш внимателно - писал съм лекари и медицински персонал - вниквай в написанотоhttps://blsbg.com/bg/nad-60-na-sto-o...19_p10449.html
От кога е въпросната публична информация ?
На страницата на Българския лекарски съюз излиза това, с дата от юни месец
Тази статистика казва подобни неща на повечето други - 90% имащите големи проблеми или с други думи хопитализирани са неваксинирани. В щатите същата статистика последно беше дори 95%. Смъртните случаи са 99,5% неваксинирани.Още един канаЦки щат публикували статистики за ваксинирването, някой ако иска да чете и да смята:
https://www.alberta.ca/stats/covid-1...ccine-outcomes
Ваксините изобщо не са пълното решение на проблема, но тази статистика казва абсолютно категорично, че си струва отвсякъде. Освен ако не планираш да НЕ се заразиш никога.....или да станеш милионер с 1к акаунт примерно, еднакво вероятни сценарии на този етап.
Извинявай, санитарките по болниците една голяма част родом от махалите , или медицинските сестри на един кантар ли като мнение по въпроса трябва да са с лекари и професори имунолози и вирусолози ?
С такива критерии ли работиш ?
Ти като имаш здравословен проблем , при санитарките и сестрите ли ходиш на преглед , щото нали и те са медицински персонал и все може да имат мнение по въпроса ?
kypa (09-09-2021), Нерегистриран (1)
По въпроса за ваксинацията съм се консултирал с един от най-добрите хирурзи във Варна и със също толкова добър специалист вътрешни болести (не познавам вирусолог за да се консултирам и с него)Извинявай, санитарките по болниците една голяма част родом от махалите , които също се водят медицински персонал, на един кантар ли като мнение по въпроса трябва да са с лекари и професори имунолози и вирусолози ?
С такива критерии ли работиш ?
Ти като имаш здравословен проблем , при санитарките и сестрите ли ходиш на преглед , щото нали и те са медицински персонал и все може да имат мнение по въпроса ?
И двамата бяха единодушни, че сам трябва да си реша, и двамата не са ваксинирани, и двамата казаха, че категорично не трябва да се ваксинират деца, както и млади хора, които се канят да имат деца в бъдеще.