Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
skrasi (09-09-2021), Нерегистриран (2), kypa (09-09-2021), Emil Enchev (09-09-2021)
Видно е, че от ГРОБ използват фашисти методи за да принудят хората по места да си сложат препарата наречен "ваксина" това най вероятно ще се отрази силно негативно на техния резултат на предстоящите избори![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
skrasi (09-09-2021), Нерегистриран (5), kypa (09-09-2021), Emil Enchev (09-09-2021)
Живко, астматичка съм от толкова години колкото ти сигурно нямаш, та не ме вълнуват справките ти с чичко гугъл що е туй астмата. С това живея и знам от първо лице за какво става въпрос.
Та не ми обясняваш що е туй астмата и от какво се получава и как се лекува.
И да знам вследствие на какво точно се получи моята астма и как стигнах до нея, както и много лекари са категорични по въпроса как е станало и мненията им съвпадат независимо един от друг .
Не си от хората, чиито мнения уважавам, колкото и да се чувстваш длъжен всеки път да ръсиш "ценните си мисли.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (09-09-2021), Emil Enchev (09-09-2021), skrasi (09-09-2021), kypa (09-09-2021), pablo (09-09-2021)
А ти мнения на всички лекари работещи в ковид отделения ли провери , както и имунолози и вирусолози по света преди да кажеш ,
че от ваксините няма файда и че реалистично разсъждаващите не трябва да се ваксинират ?
kypa (09-09-2021), Нерегистриран (3)
Бат Живко пак застъпил на Амбразурата.
Американска детско-лекарска (децата са пациентите, лекарите са големи хора) клиника споделя цифри за брой посещения от страна на ваксинирани и неваксинирани деца във връзка с няколко специфични заболявания в т. ч. астма извършвани в продължение на период от горе-долу приблизително около 10 години:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7709050/
Особен интерес представлява изтеглянето на изследването от страна на журнала, извършено без ясно представени аргументи. Даже може да се каже без никакви.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Emil Enchev (09-09-2021), hanuman (09-09-2021), Нерегистриран (3), Novak (09-09-2021), skrasi (09-09-2021), pablo (09-09-2021)
Това отдавна е известно, особено на хора на които ни се е наложило да проучим по - задълбочено въпроса. За другите си остава конспирация .Бат Живко пак застъпил на Амбразурата.
Американска детско-лекарска (децата са пациентите, лекарите са големи хора) клиника споделя цифри за брой посещения от страна на ваксинирани и неваксинирани деца във връзка с няколко специфични заболявания в т. ч. астма извършвани в продължение на период от горе-долу приблизително около 10 години:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7709050/
Особен интерес представлява изтеглянето на изследването от страна на журнала, извършено без ясно представени аргументи. Даже може да се каже без никакви.
Сравненията на този етап за съжаление трябва да бъдат между ваксинирани и заразени. И тогава се гледат едни други графики...
kypa (09-09-2021), Нерегистриран (1)
Такава любов, такива силни чувства питае към теб , а хабер си няма през какво си минала, нищо важното е да сме живи и здрави.Живко, астматичка съм от толкова години колкото ти сигурно нямаш, та не ме вълнуват справките ти с чичко гугъл що е туй астмата. С това живея и знам от първо лице за какво става въпрос.
Та не ми обясняваш що е туй астмата и от какво се получава и как се лекува.
И да знам вследствие на какво точно се получи моята астма и как стигнах до нея, както и много лекари са категорични по въпроса как е станало и мненията им съвпадат независимо един от друг .
Не си от хората, чиито мнения уважавам, колкото и да се чувстваш длъжен всеки път да ръсиш "ценните си мисли.![]()
Както казах по-горе, мнението ми е лично и не ангажира никой. В общия случай, ако не си забелязал, имам мнение и не се крия зад общи фрази като лекари от цял свят, всички учени и т.н., каквито са твоите изказвания.
А и да ти задавам въпроси смисъл няма, защото така или иначе няма да отговориш.
Както и аз писах по-горе мнение може да има всеки , разбира се хубаво е да има и обосновка, за да има по-голяма тежест , а не защото аз или някой друг така мислиКакто казах по-горе, мнението ми е лично и не ангажира никой. В общия случай, ако не си забелязал, имам мнение и не се крия зад общи фрази като лекари от цял свят, всички учени и т.н., каквито са твоите изказвания.
А и да ти задавам въпроси смисъл няма, защото така или иначе няма да отговориш.
Задавай въпроси , не отгорен досега не виждам да съм оставил .
Само че щом питаш дали съм проверил всички ковид отделения преди да кажа нещо, редно е да кажеш и дали ти си обиколил всички отделения преди да напишеш мнения като горе цитираните
kypa (09-09-2021), Нерегистриран (4)