• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • Cardano (ADA)

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Cardano (ADA)

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 3 ПървиПърви Предишно 1 2 3 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 11 до 20 от общо 26
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 20-09-2021 10:54 #11 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 489
      Благодарили са му 21 010 Пъти в
      6 405 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      kypa,
      X
      Слухове за фалита на китайската Евъргранд тласкат криптото и индексите надолу. Това е голяма китайска строителна компания с дългове за 300 милиарда. Лично аз не се чувствам притеснен (за сега) и си държа моето крипто.
      Що се отнася до смарт контрактите. Мисля, че тук конкуренцията стана много голяма. Който е купил от Кардано в началото - добре, но от тук нататък растежа ще е труден. Имат силна конкуренция от Аваланче, Солана, Луна.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

2. Следният потребител изказва благодарност на Aquila за полезния пост:

minkov (20-09-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 20-09-2021 18:20 #12 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Ето две видеа по темата, които гледах последните дни.
      Едното е за ADA нещата около която не звучат много ок, общо взето скъпата маркетингова агенция която са наели си върши добре работата.

Второто видео е за фалита на Китайската компания.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 2 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (20-09-2021), Нерегистриран (1)

6. 20-09-2021 19:58 #13 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      emoyambol
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      • Посети началната страница
      emoyambol не е на линия
      Централна банка
      Yeehaw

emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите emoyambol е отвъд представите Аватара на emoyambol
      Град
      Forex city
      Начислени плащания
      10,824.46 USD
      Благодарности
      4 973
      Благодарили са му 35 821 Пъти в
      6 175 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Добър вечер на всички колеги и колежки, крипто трейдъри и инвеститори!
      Аз също все още си държа Карданото в портфейл, а не като сделка, като днес добавих още малко количество към портфейла си. Този спад според мен ще бъде последния дип преди новите върхове които предстоят пред крипто валутите. За момент цената на Кардано падна под 2 долара, но се възстанови доста бързо отново над тази цена. Ако погледнем на дневна графика е възможно и в следващите дни да има някакво слизане надолу, но според мен около тези нива са основните покупки, като очаквам Кардано да достигне около 4-5 долара преди да видим някаква крипто зима.

Всичко естествено зависи от биткойна, но се видя и днес, че индексите и акциите много повлияват на крипто валутите. Затова смятам, че ако има някакво сериозно изсипване при индексите и имаме риск на пазарите, то ще има много бързи и големи спадове при спекулативните инструменти, а именно това са крипто валутите.

Биткойна си остава все още под сма200 (бялата удебелена) на дневна графика, но над ема200 (бялата). Малко ми е грозна графиката, но съм начертал доста фибоначита, които са по върхове и дъна на най-различни времеви графики. Доста крипто валути спаднаха под трендлинии, но според мен това си е чисто заблуждение, че предстои сериозен срив. Все пак както споменах горе индексите ще вляят много на пазарите и са в корелация с крипто валутите, за мен в това вече няма спор.

За Биткойна ще е важно да задържи над 40 000 долара, но според мен смятам, че няма да му е чак такъв проблем да го направи и в скоро време ще е отново над 50 000 долара. Хубавото на такива дипове е, че дават добра възможност за още покупки, тъй като според мен си оставаме в бичи тренд. Много компании, та дори държава като Ел Салвадор увеличават позициите си в биткоин при такива спадове, така че не виждам причина този спад да притеснява някой, стига да не сте на ливъридж и сметката ви да не издържи. Аз затова избягвам покупки на ливъридж в момента, а само закупувам в портфейли. Когато тръгне вече нагоре и си проличи, че цената е стабилна, чак тогава бих спекулирал със сделки.
      Търгувай и печели с ИнстаФорекс
      Одобрена
      Bitcoin Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

7. Следните 2 потребители изказват благодарности на emoyambol за полезния пост:

Zagorka (20-09-2021), Нерегистриран (1)

8. 02-10-2021 11:48 #14 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Ех тази ADA взе, че и мен ме запали. От доста години следя крипто пазара, търгувал съм с крипто, но никога не съм намирал основание за по дългосрочна инвестиция. Няма как да вложа пари в нещо в което не вярвам и за което не намирам смислени технически и научно издържани аргументи. Загледах се в cardano покрай LTC, които бях задържал малко повече от обикновено и следенето на крипто пазара. Първото нещо, което ми направи впечатление е пазарната капитализация, след това хвърлих няколко малко по детайлни погледа от гледна точка на техническият анализ, като и там нещата ми харесаха.
      След това лека полека се зарових в фундамента. Колкото повече се рових толкова по-смислен и примамлив ми изглеждаше проекта. Рядко ми се случва да не мога да намеря аргументи против дадена инвестиция.
      Основателите на проекта говореха точно за проблемите, които аз виждам от години и които са ме спирали да ги приема като нещо повече от балонизиран спекулативен пазар. Нещо повече не само се назовават тези очевидни недостатъци, но и се мисли за целенасочени смислени решения, които да се приложат чрез проекта Cardano.
      Корекцията на крипто пазара през последните седмици беше добре дошла и си накупих ADA на промоция. Стакнах всичко и ще чакам да видя ще се реализират ли плановете за светло бъдеще на проекта и истинско смислено приложение на блокчейна.
      Разбира се наясно съм със същността на крипто пазара инвестирал съм пари които спокойно мога да отпиша и няма да е проблем дори и да изгубя. Не ползвам левъридж така,че не ме притесняват и дроудауните.
      Бих препоръчал на адреса всеки преди да инвестира във високо волатилен инструмент да направи добро проучване на фундамента които седи зад този инструмент.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

9. Следните 9 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (02-10-2021), Нерегистриран (6), Zagorka (03-10-2021), Aquila (26-08-2022)

10. 16-01-2022 16:47 #15 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Cardano (ADA) днес е една от криптовалутите с най-висок ръст. Това се случва на фона на почти нулев такъв и дори отрицателен от странна на повечето други коини. По интересният въпрос е на какво се дължи това. Причината според мен е дългоочакваната новина за стартирането на най дългоочакваният dAPP SundaeSwap.
      SundaeSwap представлява децентрализиран ексчейндж подобно на UniSwap който също е децентрализирано автоматизиран ексчейндж, но на база блокчейна на етериум.
      SundaeSwap доскоро оперираше в трстнет с цел отстраняване на евентуални бъгове. Стартирането беше планирано за декември, но в крайна сметка ексчейнджа ще заработи идният четвъртък 20.01.2022 тогава ще се състои и ISO то, като всичко това може да доведе до сериозен ръст в цената на ADA. Разбира се при проблеми може да има и обратният ефект и да видим спад. Екипът на SundaeSwap вече предупреди, че поради големите интерес, може да има "задръствания" при изпълнение на поръчките поради това, че капацитетът на Кардано блокчейна все е още е ограничен и не работи на пълен капацитет. Очаква се това да стане по късно тази година със стартирането на хидра и митрел. Решението за надграждане Хидра се очаква да увеличи капацитета на блокчейна правейки възможни до 2 милиона транзакции в секунда. Далеч над всички сегашни валути и дори много над капацитета на Visa и MasterCard които обработват между 2000 и 5000 транзакции в секунда. За информация BTC блокчейна е способен на само 7 транзакции в секунда.
      На фона на всичко това се появи и една интересна новина за анкета проведена в Туитър от основателя на Етериум Виталик Бутерин. А именно анкета в която той пита последователите си, коя криптовалута ще доминира през 2035 ако има такава и тя владее 80% от всички транзакции и спестявания, като изключва етериум. Отговорът от близо 600000 гласа е ADA, изпреварвайки BTC, SOL и USD

Одобрена

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

11. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (16-01-2022), Нерегистриран (1), balcon (28-04-2022), Aquila (26-08-2022)

12. 26-08-2022 08:25 #16 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Cardano се доближава до дългоочакваният момент на хард рок. Vasil (кръстен така в памет на покойният сънародник Васил Дъбов) ъпгрейда се подготвя от доста време, като беше отложен два пъти поради открити бъгове в тестнета. Дори излезнаха малко скандални заглавия като един от независимите девелопъри, които работят с Кардано заяви, че тестнета е "катастрофално" счупен в Туитър и трябва още много тестване. Ставаше дума за стара версия и в крайна сметка след само ден се оказа, че всичко е наред с най-новата версия. Това не попречи на крипто медиите, които не обичат Кардано да изкарат сензационни заглавия от типа "Кардано, катастрофално счупен". Кардано остава блокчейна без нито един офлайн момент от създаването си и без нито един сериозен хак.

Хардфорка се очаква да осигури дългоочаквани функционалности за девелопърите, ето малко техническа информация за това какво се очаква:

Много дапове очакват преминаването към новите функции за стартирането си, включително DJED стейбълкойна от Coti
      Който може да доведе до голям supply shock при Cardano.

Cardano са разработили специална технология за имплементирането на хард дискове, хардфорк комбинатор, което осигурява плавното преминаване към новите функции, без каквото и да е прекъсване във функционалностите на блокчейна. Преминаването към новата версия ще се случи след като 75% от SPO тата преминат към версия 1.5.3 на блокчейна. Реално погледнато това показа на всички и нивото на децентрализация на Кардано, тъй като те са независими. Реално общността на Cardano сама решава кога е готова за хардфорка. Към момента 63% и се увеличават.
      https://pooltool.io/networkhealth

Днес излезе и друга интересна новина за Cardano,а именно от класация за имена на марки. Кардано заема 26 то място, като изпреварва брандове като BMW и е първа сред криптовалутите дори и преди BTC.

https://mblm.com/lab/brandintimacy-study/rankings/
      Последна редакция от K_W : 26-08-2022 на 08:33
      Одобрена

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

13. Следните 9 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Нерегистриран (5), minkov (26-08-2022), Aquila (26-08-2022), ndimitrov73 (26-08-2022), Lucky13 (06-09-2022)

14. 03-09-2022 11:58 #17 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Датата за дългоочакваният хард дори Vasil е определена, последните седмици имаше доста тестове постепенно всички SPO та ъпгрейднаха към необходимата версия на софтуера, като бяха последвани и от големите борси.
      Датата е 22.09.22 и не е никак случайна, както обяви Чарлз Хоскинс "случайно съвпада с националният празник на България в който се чества обявяването на независимостта и. Отново в чест на Васил Дъбов.

Ето и едно интересно видео с вече работещите проекти на Cardano блокчейна

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

15. Следните 2 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Lucky13 (06-09-2022), Нерегистриран (1)

16. 24-09-2022 17:45 #18 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Има нещо интересно около Cardano на което искам да обърна внимание за тези, които не следят особено новините около крипто проекта, а именно постоянната FUD кампания която се води срещу проекта от всички страни и от доста от крипто медиите.
      Примерите са безбройни, но ето един покрай последните събития а именно форка на Cardano и този на Етериум. Форка на ETH се планира от 2017 година, като това е преминаването от POW добив и валидиране , чрез майнинг към POS валидиране чрез стейкване. Нещо което работи отлично при Cardano блокчейна от години. Същевременно Етериум преминавайки към POS се нуждае от още много на брой доработки за да достигне нивото на Cardano като те са планирани за следващите месеци и години. От своя страна хард форка на Cardano блокчейна, вече работещ със всичко запланувано за далечно бъдеще от Етериум, беше важен технически ъпдейт. Забавянето при него беше 3 месеца а не 5 години, като причината беше, че при усиленото тестване от страна на цялата общност се намериха и поправиха някои бъгове.
      Въпреки, че фактите са такива заглавията в медиите са доста тенденциозни и до голяма степен изкривяват обективната истина. Ето и два примера:

В това видео може да видите някои от причините затова отношение. Истината е,че някои от големите играчи като хората, които седят зад FTX, Gemini, Coinbase, които са и сред собствениците на някои крипто медии, очевидно ги е страх от Cardano и напълно осъзнават потенциала му. Няма друга причина да отказват да го листнат, при положение, че е топ 10 крипто валута, цялата общност го е изисквала многократно от тях и промотират и костват всякакви други коини с много по малка пазарна капитализация. Всичко това според мен е позитивно, ще им се наложи да купуват скъпо по-късно.

Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

17. Следните 9 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (24-09-2022), Нерегистриран (6), Lucky13 (24-09-2022), balcon (25-09-2022)

18. 25-09-2022 00:01 #19 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Основният спад при цената на Cardano, ясно очертан от шест негативни бара на Н4 се случи преди новината от FED, между 18 и 19 септ. От тогава наблюдаваме постепенно възстановяване, но дори върхът от 23 септ. не отбеляза пълен обрат на цената до нивата от преди 18 септ. В момента цената се намира в период на мъчително положителна консолидация. Трупат се ордери и се чака новина около еко системата на Cardano, която да поведе цената към нови висини или дълбини.

Име:  cardano-h4-instaforex.png
Разглеждания: 4172
Размер:  40,5 КБ
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

19. Следните 3 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

Lucky13 (25-09-2022), minkov (25-09-2022), K_W (25-09-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 26-09-2022 12:24 #20 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Около началото на лондонската сесия индикаторите, които следя сигнализираха покупка. Само за два часа бяха достигнати нива над $0.44, но до там. Предходното дъно от 24 септ. изигра ролята на съпротива и удържа бичия порив. Бих се включил след евентуална корекция за $0.45.
      Име:  cardano-h1-instaforex.png
Разглеждания: 3044
Размер:  38,5 КБ
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

22. Следният потребител изказва благодарност на balcon за полезния пост:

minkov (26-09-2022)

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 3 ПървиПърви Предишно 1 2 3 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти