https://www.google.com/amp/s/m.fakti...ane-v-chujbina
Да, външно министерство се грижи за тези неща по принцип, но преди два дни ЦИК обяви, че сама не може да осигури всичко това, защото е нейно задължение. Да Външно ще достави машините в секциите както се изказаха, но се оказва, че всичко друго пада на плещите на ЦИК.За охрана, съхранение и поддръжка на тези машини, никъде никой не споменава на кой е задължение, нито никой не изявява желание. Не съм прочела и ред, че външно се ангажира да осигури всичките тези ресурси.

Тема:

Разсмя ме това изказване на бившата външна министърка любителка на фриволните роклички.

. Който се хване на въдицата хване. Ама пропагандата тече в пълна сила. Надпреварват се да вадят кирливи ризи от всички министерства. Сега остава да видим и някакви резултати от цялата тази работа. А дано, но надали. Поне ако успеят някакви доказателствен материал да внесат в прокуратурата ще е добре да не говорим за спечелени дела ама мен много ме съмнява защото всичко е само приказки. Ама то на народа не му трябва много. Само зрелища и сега когато му показват и виновник за всичко и той доволен, че проблема не е в него.
И през месец да ги провеждаме, пак няма да се изхарчат толкова, колкото Боце открадна за тия 12 години
само приказки, приказки и пак приказки на дела слабички.