Те на теб чакат да им кажеш нещо, още преди да се активизира служебното правителство, на другия ден след увеличението омбудсмана се беше задействал
Те на теб чакат да им кажеш нещо, още преди да се активизира служебното правителство, на другия ден след увеличението омбудсмана се беше задействал
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Пред изборни някак си така се усетиха, че не е здравословно. Само да минат изборите и могат да променят с един процент увеличението да замажат очите и служебното правителство пак да се издигне в очите на слепите.
П.С. Пак усещам, че ще има много социолози изненадани.
Последна редакция от ndimitrov73 : 08-07-2021 на 13:56
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (12-07-2021)
Димитров, много я тъниш. Тва са дребни интриги дет не си струва да им се обръща внимание. Факт е че сме единствената държава от ЕС спрямо която бе въведен закона Магнитски и това говори сериозно за криза в институциите. И ся кво, да чакаме втори Магнитски, но вече с 30 имена в него ли! Аз не искам втори Магнитски, за тебе не знам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз не искам ама явно народа иска защото всички партии които влизат в парламента за под закона Магнитски. Така, че "Глас народен глас Божи". Аз вече казах всяка държава си има мафия в България мафията си има държава.Димитров, много я тъниш. Тва са дребни интриги дет не си струва да им се обръща внимание. Факт е че сме единствената държава от ЕС спрямо която бе въведен закона Магнитски и това говори сериозно за криза в институциите. И ся кво, да чакаме втори Магнитски, но вече с 30 имена в него ли! Аз не искам втори Магнитски, за тебе не знам.Всички партии, съд, и институции са ДС ако можете да ги приборите и да вземете властта обратно успех, ако не ще си чешем само пристите и ГЕРБ е най-малкото зло. Кръв трябва да се лее колега кръв. Комунистите дайдоха на власт с кръв и с кръв ще я върнат. Както се казва кръв повръщам власт назаде не връщам. Успех на изборите аз ще си гледам мача с бира в ръка и после изборните коментари. Ама пък какво ни пречи закона Магнитски не мога да разбера хората щом са добре пък държавата зле е проблем на самата държава в карйна сметка.
![]()
Роналд Рейгън
Нерегистриран (1), kypa (12-07-2021)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (12-07-2021)
Абе тоя Харвардския не му знам името затова го наричам така много мине безличен та затова е не искам да му знам името. Та същия този много ми прилича на юпитата на царя. Маладички със самочувствие и те така добре образовани усмихнати и те щяха много инвестиции да донесат пък какво се случи после всички добре помнят. Да взима да се Гушнат с БСП и ДПС като тогава да направят едно правителство да си вземат каквото могат и да ми се махат от главата, че ми писна от тоя маскарад.и после Боце пак да дойде на бял кон да им рине лайната дето са оставили и дупки у бюджета да кърпи.
Това вече сме го играли и е добре репитирано. Да си разпределят страната пак на нашата система 4:4:3. и да не се занимаваме с глупости.
Роналд Рейгън
Нерегистриран (3), kypa (12-07-2021)
Що набъркваш царя. При царя ръста на БВП бе средногодишно над 5%. При Станишевия, 6.2%. Ако този темп бе се запазил и следващите 12 години сега щяхме да сме другаде. Но ние искаме все некакви чудеса, или да ни поливат с ладка вода "че всичко ни е наред" и ние да вярваме. Ипотечната криза дето удари Европа, у нас дъното бе октомври 2007ма година, 2008ма започна възстановяване и от 2009та сме на едно плато. Таквиз ми ти работи.
kypa (12-07-2021)
За чуждестранните инвестиции има много статистики. Вземи, прочети и тогава говори.Абе тоя Харвардския не му знам името затова го наричам така много мине безличен та затова е не искам да му знам името. Та същия този много ми прилича на юпитата на царя. Маладички със самочувствие и те така добре образовани усмихнати и те щяха много инвестиции да донесат пък какво се случи после всички добре помнят. Да взима да се Гушнат с БСП и ДПС като тогава да направят едно правителство да си вземат каквото могат и да ми се махат от главата, че ми писна от тоя маскарад.и после Боце пак да дойде на бял кон да им рине лайната дето са оставили и дупки у бюджета да кърпи.
Това вече сме го играли и е добре репитирано. Да си разпределят страната пак на нашата система 4:4:3. и да не се занимаваме с глупости.
Царя за 4 години е докарал 2 пъти повече чужди инвестиции, отколкото Боко за 10 и при станишев са повече чуждите инвестиции отколкото за цялото управление на Боко.
Нерегистриран (1), Novak (08-07-2021), gambletrade (08-07-2021), pablo (08-07-2021), kypa (12-07-2021)
Ами да ти го кажа, щом не го знаеш - Кирил Петков се казва.
И ти, ако имаше неговата диплома съм сигурен, че щеше да я вееш, даже без да те питат.
Та не бързай с подобни несериозни констатации към този момък.
Цензът, който той има, цялата управляваща ни клика накуп, може само да го сънува.
Предполага следиш информацията, която изнася?
И се надявам, че не мислиш, че подобни случвали се безобразия са нормални?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Абе аз имени не му го знам защото не прави кой знае какво впечатление. А иначе и царе и БСП-ари ги видяхме със заменки и връщане на имоти. Те за това и не ги видяхме повече. Той не гледай само ръста този ръст трябва да се подържа дългосрочно. Ако бяха толкова добри щяха да продължат да управляват ама нейсе видяхме какво стана. Станишката от толкова бой по изборите чак у Еуропу забегна за НДСВ ни се чу ни се видя повече с тези 800 дни ни разби. Ще ги видим и тези колко ще успеят с криене в гардеробитеАми да ти го кажа, щом не го знаеш - Кирил Петков се казва.
И ти, ако имаше неговата диплома съм сигурен, че щеше да я вееш, даже без да те питат.
Та не бързай с подобни несериозни констатации към този момък.
Цензът, който той има, цялата управляваща ни клика накуп, може само да го сънува.
Предполага следиш информацията, която изнася?
И се надявам, че не мислиш, че подобни случвали се безобразия са нормални?. Колкото и да криеш кашлица и любов не можеш да я скриеш както казва свекъра.
Шоу мъст го он.
А дано да спечелят изборите да им вида малко усмихнатите лица, че не съм ги виждал отдавна да седнат на горещия стол и да паднат завесите, че голяма мъгла около тези новите. Скрили са се като кадъна у къщи. Сега остава да вкарат и ферифжетата и мъжете да си покриват лицето като арабите в постинята и да са скрити завинаги.
Голяма криеница пада ей като в детската градина сме. Народа жуми онея се крият и после ако ги открият губят ако народа не ги открие печелят изборите. Явно доста добре да се скрили не може да ги намерим бря в ниша дупка ли потънаха. Ама нали са потомци на шумкари явно кръвта вода не става.
Надявам се около изборите да си покажат лицата, че народа вече забрави за какво иде реч и за кого трябва да гласува. Тежко на тези които са физиономисти и помнят само физиономии, а не имена на партии. Слави уж искаше мажоритарен вот ама как ще стане като са скрити пак трябва по имена на партии да гласуваме или поне снимките има слагайте да се сещаме за кой гласуваме. Такава криеница последните 30 години не бях видял. А дано да е за добро- както казват по турските сериали.
Последна редакция от ndimitrov73 : 08-07-2021 на 17:52
Роналд Рейгън
Нерегистриран (1), kypa (12-07-2021)