По принцип когато започваме войната Путин беше казал , че са многочислени армия с многобройна техника и голямо превъзходство. Пари имат са издържат колкото си налага , но не знам дали беше включил в това число всички негативи и рестрикции от Европа и други държави, които не толерират тази война. Освен това , че едва ли се беше допитал до народа си дали е съгласен на всичко това , апостол си взе еднолично решението/айде да не е точно еднолично, но и това на приближените му. Но пък това не съставлява цяла държава и цял един народ. Защото така спъва доста бизнеси на този негов народ , спира и развитие , колкото и голям да е пазарът им в днешно време всичко е много глобално и вече зависим от други фирми и ресурси извън страните ни. Да не говорим пък и за родствените връзки с Украинците, които имат Руснаците. Ама така е решил човека има правомощията , властта и средствата. И мисля , че доста дълго може още да издържи , колкото и помощи да получава Украйна. Навил си го е на пръстта ще държи до дупка , докато някои не клекне. Ама е за сметка на човечеството, не само на двете воюващи страни. Не знам какви са му амбициите , но си ги следва и лошото е че има съмишленици и подкрепа. А и Зеленски има много трески за дялане, ама това е друга тема .Защото пък той не е нападнал Русия и всичко в случая е за тяхна сметка.