Очевидно е кой няма връзка , щом цитираш постовете и не можеш да запомниш две изречения на кръст, които си писал в собствените си постове .
Колкото и да се правиш на ударен - "индивиди " нарече ти в първия си пост хората , които мигрират към Финландия Не е сложно за всеки грамотен да прочете кой го е писал първи
Цитирах те, затова съм сложил "индивиди" в кавички .
Но българския фиолог данчо, който се биеше по гърдите как учил децата си в къщи, щото некадърните учители не можели да ги научат в училище , толкова може по български език и кавички са му мъгла кога могат да се слагат.
Аз съм писал, че така наречените от теб "индивиди" са хора от руските републики , а нашия данчо пише за някакви "бивши съветски републики "Щото още живее във времето на соца и само такива републики знае !
Сега ако искаш да се върнем пак на въпроса, който повдигна "за връзка с мозъка " ? Или вече не ти изнася ?
Но като не може русофила да обори някой с факти ( което е по-скоро традиция ) , започва въртене, сучене, преписване на думички и всякакво шикалкавене , в опити да замаже собствените си противоречия . Този филм го гледаме всеки път !