• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Русия на Путин и Светът, Част 72

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Русия на Путин и Светът, Част 72

+ Отговор в тема
    Страница 18 от 66 ПървиПърви Предишно ... 8 16 17 18 19 20 28 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 171 до 180 от общо 659
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 11-05-2021 07:43 #171 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 176
      Благодарили са му 44 850 Пъти в
      16 487 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Ми де да знам, всички световни сили, включително САЩ, Великобритания, Китай, Франция (постоянните страни членки на Съвета за сигурност) ги нареждат сред победителите във втората световна война и само на теб успя да ти светне, че не е точно така.
      Ми де да знам, всички ги нареждат сред победителите... като част от победителите , само русофилите тръбят , как само и единствено Русия спасила Европа, и днес нямало да има ден на Европа, ако не била тя.
      Та нещо не виждам тези дето ти изброяваш и са наливали с ресурси СССР за да спечели войната на своя фронт, да обявяват СССР за световния спасител.
      Тази роля е отделена за идеологически подкованите чужди служители .
      А ти чети това дето ти постнах за "незначителната" помощ на съюзниците,
      И после дай пак как САЩ са зареждали Германия с ресурси, и по твоите разбирания ако не била доставката на петрол преди войната, Германия нямало да може да води война и да стигне до Москва.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 3 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (3)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 11-05-2021 14:20 #172 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Аватара на Bibco
      Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      Благодарили са му 22 678 Пъти в
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от jivko78 Виж мнението
      Ми де да знам, всички ги нареждат сред победителите... като част от победителите , само русофилите тръбят , как само и единствено Русия спасила Европа, и днес нямало да има ден на Европа, ако не била тя.
      Та нещо не виждам тези дето ти изброяваш и са наливали с ресурси СССР за да спечели войната на своя фронт, да обявяват СССР за световния спасител.
      Тази роля е отделена за идеологически подкованите чужди служители .
      А ти чети това дето ти постнах за "незначителната" помощ на съюзниците,
      И после дай пак как САЩ са зареждали Германия с ресурси, и по твоите разбирания ако не била доставката на петрол преди войната, Германия нямало да може да води война и да стигне до Москва.
      Живко, предвид страстите покрай 9-ти май искам да ти разкажа нещо. Аз не съм комунист и никога не съм бил. Моите родители - също - напротив семейството на майка беше репресирано от комунистическата власт, защото брат и беше "избягал" в САЩ още през 1948 година. Не оспорвам всичките свинщини, които комунистическата ни власт под диктата на Москва извърши в България за онези 45 години. Но така се случи, че живях 10 години в СССР - татко работеше в Коми - там израснах, там завърших образованието си, там беше моята първа любов...всичко "първо" беше там. Това не може да не остане в сърцето ми и затова сега ме боли, когато виждам как се лее жлъч и омраза към всичко руско у нас....!
      Защото аз знам, че няма по-изстрадал народ от руския от комунистическата тирания, защото знам, че обикновения руснак с нищо не е виновен за това каквото ставаше в СССР и Източна Европа през тези години. И защото знам, че всяко съветско /нарочно не казвам руско и ти го разбираш защо е така/ семейство имаше поне по един изгубен в свирепата война с хитлеристка Германия, а някои семейства и доста повече...Това не бива да се игнорира Живко, защото не САЩ, а СССР изнесе на плещите си непосредствено основната тежест на войната, която също не бива да се забравя, защото ти знаеш, че ако грешките от историята се забравят - те ще се повтарят.
      А това нито аз, нито ти го искаме!
      За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
      Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

5. Следните 14 потребители изказват благодарности на Bibco за полезния пост:

batDancho (11-05-2021), jivko78 (11-05-2021), Нерегистриран (12)

6. 11-05-2021 15:18 #173 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 176
      16 487 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Bibco Виж мнението
      Живко, предвид страстите покрай 9-ти май искам да ти разкажа нещо. Аз не съм комунист и никога не съм бил. Моите родители - също - напротив семейството на майка беше репресирано от комунистическата власт, защото брат и беше "избягал" в САЩ още през 1948 година. 1. Не оспорвам всичките свинщини, които комунистическата ни власт под диктата на Москва извърши в България за онези 45 години. Но така се случи, че живях 10 години в СССР - татко работеше в Коми - там израснах, там завърших образованието си, там беше моята първа любов...всичко "първо" беше там. 2. Това не може да не остане в сърцето ми и затова сега ме боли, когато виждам как се лее жлъч и омраза към всичко руско у нас....!
      Защото аз знам, че няма по-изстрадал народ от руския от комунистическата тирания, защото знам, че обикновения руснак с нищо не е виновен за това каквото ставаше в СССР и Източна Европа през тези години. И защото знам, че всяко съветско /нарочно не казвам руско и ти го разбираш защо е така/ семейство имаше поне по един изгубен в свирепата война с хитлеристка Германия, а някои семейства и доста повече...Това не бива да се игнорира Живко, 3. защото не САЩ, а СССР изнесе на плещите си непосредствено основната тежест на войната, която също не бива да се забравя, защото ти знаеш, че ако грешките от историята се забравят - те ще се повтарят.
      А това нито аз, нито ти го искаме!
      1. По тази точка съм съгласен. Все още сърбаме попарата от комунистическото управление и промиването на мозъци с комунистическата пропаганда , включително и сегашните проблеми с новата държава Северна Македония водят началото си от там, когато комунистите биеха българи в Пиринска Македония да се пишат за македонци
      2. Тук съм малко объркан, къде я видя тази жлъч към всичко руско ?
      А да започна ли аз да цитирам жлъчта към всичко западно, американско, ( и то от хора които ходят да живеят и работят там и децата си пращат да учат там ) украинско или въобще всичко дори българско , което по един или друг начин е опозиция на нещо руско ...и защо ...от каква позиция ? На верни чужди слуги, щото така са ни учили през комунизма - да служим безрезервно на Русия.
      В което разбира се няма нищо лошо, но ако си руснак !
      А тези които случат на чужди държави и интереси, не знам как им викаха ...

3. Този мит сме го слушали като мантра !
      Нищо лично, но очевидно нищо не способно да влезе в главата на някой, който едно знае и едно си бае !
      Цитирах , включително и изказване на руски анализатори, отделно изказвания на Хрушчов, Жуков и Сталин за "незначителната западна" помощ с ресурси в момент в който СССР е просто нямало от къде да ги вземе , че да се противопостави на военна машина на Германия зад която е почти цяла Европа и цифрите за помощта и ресурсите изпратени на руснаците са показателни ..и то изпратени в най-критичния момент за тях !
      Да не говорим , че преди Япония да нападне САЩ , е имало дилема дали да не нападнат СССР , и ако японците не бяха взели това грешно за тях решение да нападнат САЩ, щяха много бързо да приключат с разпъната на два фронта СССР.
      През цялото време близо 1/3 от немската армия е по западна, централна Европа и Африка за да пази от десант на съюзниците.
      САЩ имат основен принос за победата над Япония, чиято армия по численост и въоръжение е била не по малка от немската !
      Така, че да спрем с глупостите и комунистическите пропаганди как руснаците изнесли сами тежестта на войната и как без тях нямало да има ден на Европа !
      И винаги ще го твърдя , че върха на цинизма е такава титла - освободител на Европа, и то сам да си я присъжда бивш съюзник на Германия , участвал в окупация на Полша с която започва ВСВ , и по стечение на обстоятелствата минал от другия фронт !
      А че руснаците са дали най- много жертви във войната е до голяма степен е благодарение на някои руски стратези .
      И нямам нищо против обикновения руснак , ( щото не малко глупости изчетох по този въпрос по мой адрес от някой русофили ) той е страдал не по-малко от другите народи участвали във войната.
      Страдал е от комунистическите си управници като Сталин - след военния окупатора на половин Европа включително България
      А това, че истината се приема като жлъч към всичко руско , не мисля че проблема е при мен !

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

7. Следните 8 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (7), Bibco (12-05-2021)

8. 12-05-2021 12:09 #174 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Аватара на Bibco
      Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Тук съм малко объркан, къде я видя тази жлъч към всичко руско ?
      В българските медии, приятелю. Няма БГ новини сега без да чуя за коварни руски агенти, проимперски руски амбиции, руска военна заплаха, нагли руски икономически интереси в България, нахална руска посланничка, руски паметници в България подлежащи на разрушаване и какво ли още не...

Постепенно се насажда мнението, че всичко руско е зловредно и токсично. Както писах и преди - върви кампания за демонизация на Русия. И това не е само у нас..Може и част от това да е истина /аз не оспорвам с фактите, ако те са потвърдени, а дали са!?/, но нещата се поднасят тенденциозно едностранно - няма го анализа, обратното мнение, няма обективизъм и младите хора, които не знаят добре историята се възпитават в тази среда.
      Ето от това ме боли.
      Последна редакция от Bibco : 12-05-2021 на 12:14
      За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

9. Следните 9 потребители изказват благодарности на Bibco за полезния пост:

semion (12-05-2021), Нерегистриран (5), jivko78 (14-05-2021), krasilovech (14-05-2021), Novak (14-05-2021)

10. 14-05-2021 07:28 #175 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 176
      16 487 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      В българските медии, приятелю. Няма БГ новини сега без да чуя за коварни руски агенти, проимперски руски амбиции, руска военна заплаха, нагли руски икономически интереси в България, нахална руска посланничка, руски паметници в България подлежащи на разрушаване и какво ли още не...

Постепенно се насажда мнението, че всичко руско е зловредно и токсично. Както писах и преди - върви кампания за демонизация на Русия. И това не е само у нас..Може и част от това да е истина /аз не оспорвам с фактите, ако те са потвърдени, а дали са!?/, но нещата се поднасят тенденциозно едностранно - няма го анализа, обратното мнение, няма обективизъм и младите хора, които не знаят добре историята се възпитават в тази среда.
      Ето от това ме боли.
      За руски паметници подлежащи на разрушаване не съм чул.
      Или да се говори по новините за нагли руски интерес , имперски руски интереси и прочее също не съм чул ...а сравнително често гледам новини.
      Ти кои новини гледаш ? Да не са руски, който да казват какво се говорело и правело в България, щото ако е така са ясни нещата !
      Конкретно за "коварни" руски агенти също чувам от теб !
      Та къде точно е българската пропаганда в случая , защото като виждам думите и термините които се използват , повече виждам руска ?
      И пак да попитам, ти докато стоиш на компа на другия край на света, как проучи случаите и се запозна с всички факти, доказателства, свидетели, записи и прочее за руския шпионаж в България, че и по други държави в Европа , че отсъди от последна инстанция как всичко де що се отнася за руски служби е лъжа и клевета ?
      Очевидно пропагандата в случая идва от теб приятелю !

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

11. Следните 3 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (3)

12. 14-05-2021 12:17 #176 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      За руски паметници подлежащи на разрушаване не съм чул.
      Или да се говори по новините за нагли руски интерес , имперски руски интереси и прочее също не съм чул ...а сравнително често гледам новини.
      Ти кои новини гледаш ? Да не са руски, който да казват какво се говорело и правело в България, щото ако е така са ясни нещата !
      Конкретно за "коварни" руски агенти също чувам от теб !
      Та къде точно е българската пропаганда в случая , защото като виждам думите и термините които се използват , повече виждам руска ?
      И пак да попитам, ти докато стоиш на компа на другия край на света, как проучи случаите и се запозна с всички факти, доказателства, свидетели, записи и прочее за руския шпионаж в България, че и по други държави в Европа , че отсъди от последна инстанция как всичко де що се отнася за руски служби е лъжа и клевета ?
      Очевидно пропагандата в случая идва от теб приятелю !
      Гледам всекидневно новините на Канал 1 на БНТ, bTV и Nova, както Euronews и BBC. Най-балансирани на именно Евронюз. Ако българските бяха поне като тях- лошо няма. От руските гледам Россия 1 и Россия 24. Паралелно с тях гледам канадските CTV и Global. Това са моите източници на новини.
      Достатъчно за да си създам обективно мнение по въпросите, за които спорим тук.

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на Bibco за полезния пост:

Нерегистриран (4)

14. 14-05-2021 14:30 #177 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      krasilovech
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      krasilovech не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите krasilovech е отвъд представите Аватара на krasilovech
      Начислени плащания
      5,040.55 USD
      Благодарности
      2 606
      Благодарили са му 23 381 Пъти в
      4 201 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

Ето от това ме боли.
      България под което влияние е напада в медиите неговите противници и го правим винаги много пламенно, когато беше бай Тошо се плюеше запада а сега се плюе Русия нищо ново доброто старо не е забравено

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

15. Следните 3 потребители изказват благодарности на krasilovech за полезния пост:

Нерегистриран (3)

16. 14-05-2021 15:48 #178 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 176
      16 487 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      !
      Гледам всекидневно новините на Канал 1 на БНТ, bTV и Nova, както Euronews и BBC. Най-балансирани на именно Евронюз. Ако българските бяха поне като тях- лошо няма. От руските гледам Россия 1 и Россия 24. Паралелно с тях гледам канадските CTV и Global. Това са моите източници на новини.
      Достатъчно за да си създам обективно мнение по въпросите, за които спорим тук.
      Да повторя въпроса си , и ако може да ми кажеш как с гледане на телевизия си създаде обективно мнение и на база на какво отсъди за всички горе изброени скандали кое е истина и кое клевета ?

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

17. Следният потребител изказва благодарност на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (1)

18. 15-05-2021 13:20 #179 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Да повторя въпроса си , и ако може да ми кажеш как с гледане на телевизия си създаде обективно мнение и на база на какво отсъди за всички горе изброени скандали кое е истина и кое клевета ?
      Никога не съм твърдял, че съм "последна инстанция" в оценката на събитията, за които спорим. Това, което пиша е моето лично мнение, което, повтарям, е изградено не само на гледане на телевизия, а и на осмисляне на достъпните ми ФАКТИ. Смятам, че така правят всичко мислещи хора, за какъвто, да - претендирам, че съм.

Междувременно Русия включи само САЩ и Чехия в списъка на неприятелските държави

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/rusi...s_1594266.html
      © Actualno.com

Е - най-после една позитивна новина!

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

19. Следните 9 потребители изказват благодарности на Bibco за полезния пост:

Нерегистриран (8), minkov (16-05-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 16-05-2021 08:43 #180 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 127 Пъти в
      10 573 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Интересно изказване. Самия Путин признава чe IX век не е имало руски етнос. Че се е формирал впоследствие от всякакви други етноси. Около 3.50 та минута от клипа на който не му се гледа целия.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на GeorgiRR за полезния пост:

Нерегистриран (4), Bibco (16-05-2021)

+ Отговор в тема
    Страница 18 от 66 ПървиПърви Предишно ... 8 16 17 18 19 20 28 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти