аз кът ги гледам - лица изобщо май не са пущали последните 50-100 години че и повече даже![]()
![]()
само гъзове
![]()
![]()
![]()
аз кът ги гледам - лица изобщо май не са пущали последните 50-100 години че и повече даже![]()
![]()
само гъзове
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Barabata (29-12-2013)
Тъй тъй,още малко и ще ти повярваме......ха ха ,нали снимките бяха монтаж и бяха от Созопол,после изследвали колониализма,сега пък Деничка искала да иде до Куба....ми що не.......ей долни нагли кретени,безочливо се подиграват с народа..............само пандела до живот ви оправя...........
http://www.standartnews.com/balgariy...ks-219794.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То кът се замислиш май е така , ние лица търсим ,а те ни се гъзят![]()
![]()
кът у смело сърце филма
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ами то или не трябва да гласуваш или пак за същите , друго положение няма.......................................... .................................................. .................................................. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДРАГИ МАЛОУМНИКО КАЗАЛ СЪМ ГОАБЕ ТЪПО ГОВЕДО СЕЛСКО тук си чатим и е весело, а ти почваш да обиждаш без никой да ти е казал нещо, много си отворен като си в чата . Кажи сега кой плаща и на Станишев и Местан , явно си турска пача щом ги подкрепяш шибана продажна турска пачаКой ти плаща да ги подкрепяш, казвай Муньо...................................
АКО НЕ БЕШЕ МАЛОУМНО И ТЪПО ГЕРБЕРЧЕ ЩЕШЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕШ
Апропо Ти можеш ли да четеш бре Дете -идиотче
Май не можеш и само знаеш да плюеш
Не може човек като мен на когото пра-пра -пра дядо му е заклан от турците на мегдана а пра-пра дядо му да се е записал опълченец към Руската армия да бъде турска пача
Корените ми са български и държа на българския национален интерес
Ето защо мразя подлоги ката Герб ДПС и Станишевци
Мразя и малки подли Герберчета като теб
Аз съм уверен че ти и векове да живееш пак ще си останеш тъп
Знаеш ли колко такива идиота като тебе са ми минали през ръцете за десет години форекс
Пфууу че си боклук:![]()
Последна редакция от saxsten : 29-12-2013 на 13:18
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
аз никъде не съм писал че защитавам Бойко, покажи с кой пост го защитавам ве охлюв , само малоумник като теб може да си го помисли ........пък някъде и ирония може да съм вкарал, ама то трябва да имаш поне 2 мозъчни клетки за да схванеш иронията,което доказва че малоумника си ти ....Ама комплексарите са тъй ,като не може да измисли друго го избива на заяждане и евтини интерпретации
Айде остани си със здраве .........................................
В България имало петима милиардери и 10 хил. милионери
Проучване на "Мерил Линч" изненадващо показва, че трите региона с най-голяма концентрация на милионери са Латинска Америка, Близкия изток и Източна Европа.
http://www.vesti.bg/novini/prouchvan...evropa-1265634
Е, па кво мрънкаме само. Верно, сега става диференциацията, между бедни и богати. Но ако се направи и статистика на тези с по 900-600-300-100000 лв, може да излязат и вад 100000 семейства.
Това си е един достатъчно голям град.
.................................................. .................................................. ..........................
Това го бях постнал и в другата тема. Но явно не мога да провокирам никого. Темата е болезнена за всички дето са свикнали да живеят по социалистическата уравновиловка. И сега им е доста криво, като гледат че някой са дръпнали доста напред. Но капитализъм без богати не става. А за да има богати, трябва да има и бедни. Кофти момент.
jivko78 (29-12-2013)
мрънкаме щот тез хора милионерстват с народни пари![]()
![]()
ку бяха създали нещо реално за да ги напечелят нямаше да мрънкаме
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Волен незнам дали знаете, ама се изказал доста интересно. Неннамирам линк сега:
Правел дарения, всеки трети българин е ходел на повече почивки от него, живеел под наем и когато ходел някъде било само с негови пари. Ейййй тоя по добър от дева Мария се изкара.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
е не бе куре, те само първите няколко милиона са с народни пари, останалите са честно изкарани.................................................. .................................................. ...............