Наистина, незнам за какво протестираха. Сега след като падна седемгодишната забрана за работа, няма да има кой да протестира, защото всички ще се изнесът в чужбина. Ще стане глад за работна ръка в България.
Наистина, незнам за какво протестираха. Сега след като падна седемгодишната забрана за работа, няма да има кой да протестира, защото всички ще се изнесът в чужбина. Ще стане глад за работна ръка в България.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
еми може би този глад ще е полезен до някаква степен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не говоря за хората които имат завършен само четвърти клас. Или по точно наречените чацинства. Даже ако сеизнесат на вън ще ми е доста кеф. Тъкмо и ДПС няма да се бутат толкова много в парламента.
Ако безработицата намалее в следствие на миграционна вълна и заплатите тръгнат стремглаво да се покачват може да гледам по благосклонно на ЕС !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми да и на мен със сигурност ама най ме е яд че всички фирми се възползват от безработицата да изтъняват заплатите
Еми да ама то заплатите да се вдигнат незнам дали ще се дължи на ЕС. Все пак те го оворят това, но с какви пари? С нашите данъци? С нашата развита икономика? С кое ще вдигнат заплатите ни и стандартът на живот?
Ами аз точно за тях говорих. Тук не ставаше въпрос за обикновените просовати мангали с завършен 4-ти клас, въпреки, че ако се махнат и те ще е перфектно?
за циганите трябва даже да се измислят стимули, ако трябва държавата им плаща да заминат навън .................................................. .................................................. ........
Наще да им плащат да заминат, онея от другата страна да им плащат да се връщат обратно. Ми те тея не да се спрат да пътуват тогава. А и невярвам ЕС да позволят това, като разберат че им плащаме да отидат в другите по развити страни.