Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз по на зад съм развил една теория за субсидиите. Половината да ги дадат на избирателя. 6 лв. за партията и 6 лв., след като си минал през урната да гласуваш, ваучер на същата стойност, само за хранителни стоки и комунални плащания, и си заминаваш. Само че активноста ще скочи на 99%. Значи намаляваш им 2 пъти субсидията, но им увеличаваш 3 пъти гласовете! И партиите са на далавера. И избирателната активност, висока. А вече се обезсмисля и купуването на гласове.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да бе, ама партийте да не са луди да стимулират избирателна активност. Че тогава турци и комунисти са загиналиАз по на зад съм развил една теория за субсидиите. Половината да ги дадат на избирателя. 6 лв. за партията и 6 лв., след като си минал през урната да гласуваш, ваучер на същата стойност, само за хранителни стоки и комунални плащания, и си заминаваш. Само че активноста ще скочи на 99%. Значи намаляваш им 2 пъти субсидията, но им увеличаваш 3 пъти гласовете! И партиите са на далавера. И избирателната активност, висока. А вече се обезсмисля и купуването на гласове.
Как сте агънца???
Най малко сегашните партии имат интерес от висока избирателна активност..................Аз по на зад съм развил една теория за субсидиите. Половината да ги дадат на избирателя. 6 лв. за партията и 6 лв., след като си минал през урната да гласуваш, ваучер на същата стойност, само за хранителни стоки и комунални плащания, и си заминаваш. Само че активноста ще скочи на 99%. Значи намаляваш им 2 пъти субсидията, но им увеличаваш 3 пъти гласовете! И партиите са на далавера. И избирателната активност, висока. А вече се обезсмисля и купуването на гласове.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (12-12-2013)
На глас се засмях като посмятах наум ако се направи нещо такова.
Примерно партийна субсидия 4-5 лева за гласоподавател на година, по един ваучер 25 лева на всеки гласувал. Че те турци и комунисти отиват на 13-14% общо, циганите няма да имат никакво значение или поне не структурно. Много народ ще остане гладен за сметка на по-честни и представителни избори.
Как сте агънца???
Ако твоето предложение се приеме ще е трудно да се фалшифицират избори...Аз по на зад съм развил една теория за субсидиите. Половината да ги дадат на избирателя. 6 лв. за партията и 6 лв., след като си минал през урната да гласуваш, ваучер на същата стойност, само за хранителни стоки и комунални плащания, и си заминаваш. Само че активноста ще скочи на 99%. Значи намаляваш им 2 пъти субсидията, но им увеличаваш 3 пъти гласовете! И партиите са на далавера. И избирателната активност, висока. А вече се обезсмисля и купуването на гласове.
Обществена тайна е, че кметските и президентските бяха фалшифицирани...
Как сте агънца???
Протестиращите да го издигнат като искане. На другия ден цяла София ще се изсипе на площада! Че и цяла България. Ето ти нещо конкретно. Тогава къде ще отстъпват вече, не знам!!На глас се засмях като посмятах наум ако се направи нещо такова.
Примерно партийна субсидия 4-5 лева за гласоподавател на година, по един ваучер 25 лева на всеки гласувал. Че те турци и комунисти отиват на 13-14% общо, циганите няма да имат никакво значение или поне не структурно. Много народ ще остане гладен за сметка на по-честни и представителни избори.
Да мислят всички как да спечелят моя глас!!!!!
Аз предлагам такива карти.
Приема се, ей сега ще звънна да го издигнат.![]()
Как сте агънца???