Аз не съм народните представители ине работя така, предлагат ми работа, ако не ми харесва не приемам, ако ми харесва приемам.Това че те го правят, както и всички на хранилка от бюджета нещо добро да е донесло дотук.Същото е и по фирмите и държавни и частни дето има над 10 човека, само се обясняват кой какво и какви права имал.
В работа за мен нещата са черни бели, на мен ми плащат, аз си върша работа, аз плащам очаквам същото какво да се обяснявам.Свършена работа -получени пари, несвършена работа няма пари, не се оплаквам, доволна съм от себе си, че съм се докарала до дередже да не ми се налага да приемам работа, която не ми харесва, за едните пари.
Толерантна съм към хора, които имат наистина проблеми и при които няма откъде, но към хрантутници не.
Та в тоя ред на мисли тия какво ги прави по-различни от народните представители, от работника във фирмата дето шефа му е казал като не си с мен си против мен, нещо индулгенция ли има щото е държавен служител- това са нещата от живота, които се случват на хората, е не им харесва не е лесно, но това положението излизаш на улицата и се оправяш ако можеш, ако не можеш твой си проблем, че какво им е да нямат увреждания нещо или нещо друго.
Но понеже се приема за нормално да е така щом те го правят, не е грешно, е може да грозно, ама какво от това я да си взема аз парите няма да се оправи никога.
----------
Чакам те в другата тема, че нещо гледам ме бройкаш колко съм пишела тук.
Ами пиша и ще продължа да пиша, да те видя освен да ме обиждаш какво друго можеш, че днес само това си правил.
Да не се загубиш, че я заобикаляш темичката, що ли.................
https://forum.bg/showthread.php?593-...%D0%90/page144