В една нормална държава не се извършва диктатура на пролетариата. Те нямат искания. Те направо поставят ултиматум. Това не е демокрация.въпросът въобще не опира до протестиращите - говорим за това, че при създалото се положение, групичката управляващи трябва да си събира багажа, а не да се увърта като ощипана госпожица. Протестиращите са си протестиращи - има ги навсякъде. Но при такава ситуация, без значение кой е виновен, в една нормална държава, управляващите подават оставка. Това е.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Народа не е 200 човека!pablo, не сравнявай несравними неща!Докато Европа просперираше и си градеше капитализма и държавите ,ние не бяхме дори на картата,след това по времето на М.Тачър строяхме развито социалистическо общество.Когато стачкуваха в Англия,стачкуваха хора на които бяха засегнати икономически интереси заради преструктуриране на икономиката.Никой не не стачкуваше по политически причини.Тачър отстоя проведе реформите и Великобритания започна икономически подем.У нас хората стачкуват по политически причини,не искат повече да бъдат управлявани по този мафиотски начин..........................
Стачкуват шепа хора и те са купени! Любопитен съм ако арестуват протестиращи и ги проверят дали не са дрогирани какъв ще е резултата?
Тук на Сл.Бряг е пълно с наркомани и единият ми съквартирант все се напушва /омръзна ми от зомбита/ на протестите има много и много им личи... /Зомбитата много ме дразнят/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е демокрацията,каква диктатура на пролетариата.................при лошо и вредно управление,хората имат право на граждански протести..........
Какво са сбъркали тук,това си е конституционно право....................
----------
Дааа много жалко,когато човек е сляп,глух и крайно необективен.........................Народа не е 200 човека!
Стачкуват шепа хора и те са купени! Любопитен съм ако арестуват протестиращи и ги проверят дали не са дрогирани какъв ще е резултата?
Тук на Сл.Бряг е пълно с наркомани и единият ми съквартирант все се напушва /омръзна ми от зомбита/ на протестите има много и много им личи... /Зомбитата много ме дразнят/.
masta, нека да си упражняват конституционното право. Но ако е политически акт, нека да е облечен в някаква идеологическа рамка. Да се предложи нещо в замяна. В случая нещо не се предлага. Това са признаците на анархията. Знам че има икономически кръгове, дето точно това ги грее. Но да се ползуват обикновени хора като маша. На мене не ми харесва.![]()
Като не ти харесва си стой в къщи,кой е дошъл да те кара насила да правиш нещо.Хората имат право и го упражняват,управлението е лошо и искат да го отстранят,на тях не им е работа да предлагат,това е работа на политиците...........masta, нека да си упражняват конституционното право. Но ако е политически акт, нека да е облечен в някаква идеологическа рамка. Да се предложи нещо в замяна. В случая нещо не се предлага. Това са признаците на анархията. Знам че има икономически кръгове, дето точно това ги грее. Но да се ползуват обикновени хора като маша. На мене не ми харесва.
masta, Просто не бива да очакваш нещо от тези /протести/.....................
И аз искам да се махнат монополите и стачкувах но и ЧЕЗ И останалите ерепета са си тук и днес
Сега чета били недоволни от новите цени но не се махат...........................
Последна редакция от pablo : 25-07-2013 на 16:53
Стана ясно че прехода е неуспешен, не е ли по-добре независимо кой политик е на власт натиска да е конкретен за свършване на конкретното нещо,как политика да стане наясно той може да си тълкува както си иска и определено ще го изтъркува в негова угода.А при едно конклетно искане трудно може да се търкува двуяко.
Смятам, че има въпиюща нужда от конкретика на исканията.
Защото само оставка, е не ви харесвам не сте мойте хора, а нали идеята е да смени тая паплач, поне мойта де.
Jawor (25-07-2013)
По-горе написах,не смесвай нещата,икономическите и политическите протести са различни неща................
Някога хората са воювали под бойни знамена. И са си давали живата за някакви каузи. Измислени пак от политиците.
Но докато едните са умирали на фронта. Вторите са си пиели уискито в бални салони. Накичени с отличия по гърдите. И в компанията на красиви дами.
Аз не искам да воювам за чужди каузи.![]()
Никой не те кара да воюваш(слава Богу),но си принуден да живееш в тази помия,ако не искаш да я измиеш.............Някога хората са воювали под бойни знамена. И са си давали живата за някакви каузи. Измислени пак от политиците.
Но докато едните са умирали на фронта. Вторите са си пиели уискито в бални салони. Накичени с отличия по гърдите. И в компанията на красиви дами.
Аз не искам да воювам за чужди каузи.