И да дойде некой с добри намерения,няма да го оставят на мира да си свърши работата.
И да дойде некой с добри намерения,няма да го оставят на мира да си свърши работата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
такива с добри намерения въобще няма да ги допуснат да се издигнат до ръководен пост.................................................. .................................................. .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пътят към ада е постлан с добри намерения.
Ако се кандидатира някой милиардер и си е декларирал милиардите преди това, той ще получи моя глас. Поне ще знам, че няма да се занимава с кокошкарски простотии.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз също съм твърдо заТо си е доказано че трябва да се избират богати политици и управници, а не гладни въшки .................................................. ................
Най-готиния пример е Блумбърг в Ню Йорк. Човека си дойде милиардер, верно спечели още 15-на милиарда от къси позиции в началото на кризата, но постигна за града повече от всички преди него за 100 години.
Но няма въшкарски изпълнения вземи тая поръчка дай тия праи, има вземи тази поръчка, свърши съответната работа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
АБС-то, това го обяснявай на някой ляв избирател..Най-готиния пример е Блумбърг в Ню Йорк. Човека си дойде милиардер, верно спечели още 15-на милиарда от къси позиции в началото на кризата, но постигна за града повече от всички преди него за 100 години.
Но няма въшкарски изпълнения вземи тая поръчка дай тия праи, има вземи тази поръчка, свърши съответната работа.никога левия избирател няма да гласува за подобен човек.. на него му трябва да знае, че депутата взима 2 700 лв ама, че подобно ниско заплащане е основа за корупция, няма как да му се обясни..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
звездоброец, такава е цялата пропаганда на държавниците. Идва и от леви, и от десни. Богатите са гадове.
Сега дигнаха заплатата,намалиха тока...скоро май няма да има протести![]()
Е аз нямам проблеми засега ,понеже горе долу съм си независим от държавата![]()