Така е , защото им го позволяват нашите политици ...
...
Така е , защото им го позволяват нашите политици ...
...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А бе тези какво само искат...ДПС поиска “възродителният процес” да се учи по история
Ако ние не участваме във властта, няма демокрация, няма права, няма свободи, каза Мустафа Карадайъ на възпоминателен митинг
Добре де На мене пра-пра -пра дядо ми като го заклали турците на мегдана ,а пра-пра дядо ми като се писал доброволец в Руската армия за да ги коли после тях ,аз сега какво, да искам да ги впишат по учебниците за история. ли![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Те искат да се говори колко много са страдали тогава и са били неоправдани, за да им състрадаваме и избираме...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да но сега не управлява Борисов .....Сега коментираме Орешарски-човек пряко подчинен на Доган и всички назначения се одобряват от него, било то на ДАНС -Пеевски- назначение станало за резил в цялата страна и ЕВропа, било министри,било областни управители . Областните управители на София, Пловдив и Бургас са от квотата на ДПС , и ти продължаваш да се чудиш защо има протести ... ДПС от край време служат на Турция , но в сегашния кабинет властта им е абсолютна , и ще стават все по -нагли. Та в предвид горе изложеното всяка подкрепа за Орешарски е директна подкрепа за Доган и ДПС. Ако мислиш че не е така изложи факти които да показват обратното
----------
След като управляват ДПС могат да искат всичко ,все пак ние сме ги избрали . И Орешарски ще се съгласи, понеже никой няма да го пита .................................................. .........
----------
Ами може и геноцид да приемат че е било и да искат репарации да им плащаме.................................................. .................................................. .........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (27-12-2013)
Гледам имало е и коледни протести![]()
![]()
тука бяха излязли малко с знамената , разходка до морето и обратно
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Вярно е всичко което казваш,това е най-големия проблем че малко по-малко ни продават на турците.
jivko78, Много се бъркашНо не виждам смисъл да споря с теб...
Разбирай си го както искаш аз ти казах сега сме по независими от Турция и ти обясних защо...
Всеки си има мнение , аз уважавам чуждото мнение ,не може все пак да мислим еднакво. Не знам сега колко сме по независими от Турция, но фактите са че сегашния Орешарски служи на Доган, и ти дадох примери - назначенията които е правил досега. Ти не ме обори по този въпрос , не знам как на черното можеш да кажеш бяло
А колко е кадърен Орешарски като премиер,ами ето го примера : http://www.minfin.bg/bg/pubs/1/8206 намален кредитен рейтинг от стабилен на негативен 6 м след управлението му , и след като той и Станишев се надпреварваха да казват че това било най-успешното правителство на прехода, ами нека го обяснят на света тогава
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb