Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей омръзна ми хора които и идея си нямат от избори и не са били нито веднъж в изборна комисия да обясняват как се фалшифицират избори . Аз съм бил няколко пъти в изборна комисия и мога да ви кажа че ако някой тръгне да фалшифицира избори ще фалшифицира ПРОТОКОЛИТЕ ,понеже те се предават в РИК и ЦИК , никой не се занимава със шибаните бюлетини , те стоят в един чувал който се предава и се броят САМО АКО ИМА ГРЕШКА ИЛИ СЪМНЕНИЕ в протокола. В Изборната комисия има 11 човека от поне 4-5 различни партии и още 10 застъпника и наблюдатели от различни партии , айде обяснете ми да еба, как пред погледа на 20 човека някой ще сложи фалшиви бюлетини и защо да го прави като е 1 000 000 ПЪТИ ПО-ЛЕСНО да фалшифицираш цифрите в протокола ПОНЕЖЕ САМО ТОЙ се отчита в РИК . От там нататък друг е въпроса че протокола (подписан от цялата комисия) се предава от 3 -ма члена на комисията задължително от три различни партии , ако между тях стане някаква игра или вътре в РИК или ЦИК като снемат данните от протокола това е друг въпрос . НО НЯМА ТАКЪВ МАЛОУМНИК да тръгне да печата фалшиви бюлетини понеже е ИДИОТЩИНА да го правиш по този начин. Да но съм бил достатъчно ясен, иначе може да си спорите за фалшивите бюлетини поне бонуса ще върви......
Последна редакция от jivko78 : 12-12-2013 на 20:12
Изпрали през ктб някви милиарди и нагоре на разни терористчета по лична инициатива и резко загубиха подкрепа от големия брат.
После просто трябваше червените комунета да направят това дето могат най-добре, със знанието , че няма да има шамари от големия брат. Ама сега ще плащат все пак, едно реакторче имаме да купуваме.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Евалата, честно, и аз това питам цял ден, как да стане, като е толкова добре предпазено.Ей омръзна ми хора които и идея си нямат от избори и не са били нито веднъж в изборна комисия да обясняват как се фалшифицират избори . Аз съм бил няколко пъти в изборна комисия и мога да ви кажа че ако някой тръгне да фалшифицира избори ще фалшифицира ПРОТОКОЛИТЕ ,понеже те се предават в РИК и ЦИК , никой не се занимава със шибаните бюлетини , те стоят в един чувал който се предава и се броят САМО АКО ИМА ГРЕШКА ИЛИ СЪМНЕНИЕ в протокола. В Изборната комисия има 11 човека от поне 4-5 различни партии и още 10 застъпника и наблюдатели от различни партии , айде обяснете ми да еба, как пред погледа на 20 човека някой ще сложи фалшиви бюлетини и защо да го прави като е 1 000 000 ПЪТИ ПО-ЛЕСНО да фалшифицираш цифрите в протокола ПОНЕЖЕ САМО ТОЙ се отчита в РИК . От там нататък друг е въпроса че протокола се предава от 3 -ма члена на комисията задължително от три различни партии , ако между тях стане някаква игра или вътре в РИК или ЦИК като снемат данните от протокола това е друг въпрос . НО НЯМА ТАКЪВ МАЛОУМНИК да тръгне да печата фалшиви бюлетини понеже е ИДИОТЩИНА да го правиш по този начин. Да но съм бил достатъчно ясен, иначе може да си спорите за фалшивите бюлетини поне бонуса ще върви......
----------
Майчето, заедно с любимия я чака постче в западна европа. Лошото е, че е много куха и трудно се оправя с езиците, освен устния френски
Как сте агънца???
jivko78, добре да е защо са запазили по този начин макулатурите опакова и т.н. като са един боклук....
----------
като е така добре защитено гласуването как така е станало да се гласува на всяка секунда в Турция в някои секции...
Щото там няма наблюдатели.
Малко известен факт е, че на предните избори, когато Герб взеха властта, 2-ма мисля депутати от турция са касирани на изборите и дпс си губи квотите там, за сметка на други партии.
Как сте агънца???
изобщо даже не е куха.. днес по Бтв-то на няколко пъти водещата на "лице в лице" я попита за Костинброд но тя така завоалирано избягваше въпроса и сменяше темата, и в същото време оставаш с убеждението, че е казала нещо съществено..евала..