Тази година ще ни върви на протести и другата се очаква да е такава, но файда йок
Тази година ще ни върви на протести и другата се очаква да е такава, но файда йок
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Искам и аз така да протестирам да работи администрацията и да си взимам стипендия или заплатка, ама не съм студент.
............Как протекоха събития
- изказване на министърката
Ако не работи администрацията, не знам как ще разпише стипендиите и заплатите, каза министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова пред БТА. Тази сутрин „ранобудните" обявиха пълна и ефективна окупация на Ректората.
На другия ден почнаха да пускат администрацията и ранобудните решиха, че ще пуснат администрацията да работи.
Аз ако съм на мястото на ректора няма да пусна един рев да излезе ни за заплата ни за стипендия.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
След като сами така се наричат защо и ние да не ги наричаме така, кой както иска така ще ги нарича, това не е твой проблем освен ако сама ти не си помакиня, а предвид злобния ти крив характер най-малко имаш роднинска връзкане ми говори за мъжко его и за примати , не давай наклон на кура на хората кой как ще говори , при положение че сама ти си една Ганьовица и ти липса начин на изразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не примам протести които постовят ултиматуми. Това си е проболшевишко. Ами ако имахме оръжие, както някога е имало във всяка къща? Ногава какво щеше да стане?
Противник съм на протеста.
О общинарче, я обясни че тоз оксиморон не го разбрах, хем съм помакиня , хем съм Ганьовица- та толкова за кой как може да се изразява.
след като помаците се БЪЛГАРО-мохамедени , а Бай Ганьо е образ на българин с определени качества , значи в този знаменател влизат и българо-мохамеданите , така че не пречи ти да съчетаваш "най-доброто" от двете съсловия на обществото ни
Ти още ли не можа да стоплиш разликата, ходи питай чичко гугъл що е туй етническа принадлежност и национално самосъзнание.
Както може и да го попиташ за значението на думичката съсловие, пък после ми говори за изразяване.
Това че си усвоил някакъв изказ непознавайки значението на думите, които употребяваш- говори не добре за теб.
Единственото сигурно е, че каквото да правиш:
КомпИтентно се изказваш като компИтентен
Което пък е необходимо условие за работа в администрация, та си си баш на местенцето.
Нали самата ти говориш за една и съща етническа принадлежност , ти правиш ли връзка с главния мозък ? И ми обясни защо да е невъзможно ти специално да съчетаваш Бай Ганьвските качества и част от качествата на помаците, (напълно обяснимо е ако си кръстоска и си взела от народо псилохогията и на двете общества ) все пак не сме слепи виждаме какъв оръфлек си, дето само циври по форума и все нещо му е криво на душицатаТи още ли не можа да стоплиш разликата, ходи питай чичко гугъл що е туй етническа принадлежност и национално самосъзнание.
Както може и да го попиташ за значението на думичката съсловие, пък после ми говори за изразяване.
Това че си усвоил някакъв изказ непознавайки значението на думите, които употребяваш- говори не добре за теб.
Единственото сигурно е, че каквото да правиш:
КомпИтентно се изказваш като компИтентен
Което пък е необходимо условие за работа в администрация, та си си баш на местенцето.
Последна редакция от jivko78 : 14-11-2013 на 13:38
jivko78, Гот ли ти е, от бюрцето дето си се сврял да обиждаш, продължавай, незнам на кой му е криво на душицата и му е вътрешно че някой знае и мисли повече от него.
Я ти видим сделките, бре отворко, щото мойте могат се видят,почти ежедневно.
В къщи съм , имам отпуска много за ползванеНе съм ти гледал сделките и пет пари не давам за тях , гледам си моите, дори много рядко пиша кога влизам и излизам от сделка . А за обиждането както винаги започваш първа , в опит да се изкараш остроумна и знаеща , ама ни ти увира тиквата че това не е да се пениш във фирмичката си или като си къщи