: D: D: D Не съм знаел че е имало и такава. Че те много станаха!! Сезона на демонстрациите. Нека народа да изпусне парата. Мнага ни се насъбра последните години!!.................................... .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки иска нещо и то сега и веднага, много ме дразни и постоянната употреба на думичката
"трябва"- трябва ама някой да иска , а някой друг да го прави щото така са казали.
Какво не подлежи на спор.
- Всички партии били в изпълнителната власт са компроментирани вече
-Протестиращите искат от тия компроментирани партии нещо да свършат
-Едното изключва другото
-Защо протестиращите не си направят партия да издигнат платформа и да се явят на избори.
Може и да не съм права, но едно такова нещо изисква от хората, които го правят няколко години да се подсветят на една идея, без облаги докато се завърти колелото.
Не виждам нищо лошо да има 3-4 партии и да си менкат управлението при положение че между тях цари някаква разумна комуникация и не се престъпват интересите на държавата.
А ние какво имаме, партии-лидери, останалото подмазвачи за едното постче и лидерите си ги мерят.
Лесно е да викаш по плащадите- а алтернативата някой нещо да направи.
Политиката стана такова нарицателно у нас, че човек с малко морал и съвест не влиза там.
И какво става имаме омагьосан кръг- едни уж интелигентни и духовни дето протестират, едни корумпирани и за лудница във властта, но нито една от двете страни не прави някакви постъпки за преминаване в другия лагер.
Чета медии, да ви кажа не виждам какво са се освободили от зависимости, като зачетеш две три статии и ти става ясно веднага чия собственост е въпросната медия.
Една няма дето да не представя едностранчиво нещата.
Омразата и насилието се подклажда умишлено- разделяй и владей.
Трябва да се реже от корен всички, тия партии в тоя им вид не могат да се реформират.
Ни столетницата, ни ГЕРБ- поредното доказателство, че една партия докато е на власт е ок, а падне ли от власт веднага почва да се цепи- което е показател отново за хората , които влизат в политика.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не съм промит мозък защото не гледам телевизия......................Ти кой си, че на някой да му дреме, дали те разочарова или не ... !
И някъде дали Буги е наричал твоите брътвежи по този начин ... ? Що за уважение към събеседник и що за липса на елементарно възпитание ... !
Не те ли беше срам да наречеш млади семейства излезли с децата си гейове ... !!!
Тия на Позитано 20 точно на такива промити мозъци, като твоя разчитат, за да продължават с безумията си ... !
Ако ще си говорим за възпитание те не изсипа ли обидни думи по мои адрес без да ме познаваш и без да съм те обиждал?
Ако не ти харесват моите постове просто ме БЛОКИРАЙ но не обиждай и не давай оценки.
зависи какво разбираш под болен....има мними болни с които не е лошо да се играе на "доктори"....
----------
хубавото на тези протести е , че няма омраза и не могат да бъдат саботирани....въпреки , че ми се иска да се развартя със своя огнемет...![]()
И такава е имало!!!
Гей парад няма но анти гей демонстрация има .......................
Според теб тази анти ГЕЙ демонстрация какво е / да не споменавам, че не е била шумно отразена в медиите-защо ли????/
чакай бе първо ти нарече протестите гейски..и аз ходя по протестите пък си мисля , че не съм гей...Аз не съм промит мозък защото не гледам телевизия......................
Ако ще си говорим за възпитание те не изсипа ли обидни думи по мои адрес без да ме познаваш и без да съм те обиждал?
Ако не ти харесват моите постове просто ме БЛОКИРАЙ но не обиждай и не давай оценки.
1. "Промит мозък" е състояние, до което можеш да стигнеш и без телевизия, стига само да си предразположен към елементарна манипулация ...Аз не съм промит мозък защото не гледам телевизия......................
2. Напротив - обиди ме, за разлика от теб, аз съм един от тези, които ти "компетентно" нарече ГЕЙОВЕ ...
3. Твърдението "Убий Тъпака с мълчание" е сейфти за глупаците, но изключително нездравословно за нормалните Човеци ... !![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров