Е па ще пиша хубаво е от хобито си да изкараваш пари.Ама не знам някой с милиони да пише тука.
Е па ще пиша хубаво е от хобито си да изкараваш пари.Ама не знам някой с милиони да пише тука.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може и да има
ама надали...![]()
., . ,. , ., . , ., . ,.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с милиони да ти е скучно... не вярвам
., ., . ,. , ., .
Трябва да се пробва първо да ги направим после ще видим скучно ли е или не.
няма спиране
Недоволните продължават протестите с неотменното искане за оставка на правителството, продължават и проявите на подкрепящите кабинета.
За 83 ден се събраха протестиращи срещу кабинета на Пламен Орешарски, съобщи БТА. Шествието започна от сградата на Министерския съвет и тръгна по бул. "Цар Освободител" в посока към Народното събрание.
И аз съм чувала ,
че не е много скучно![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
налидаже и с няколкостотин хилядарки пак става доста интересно кът че л и
![]()
karsov,
те хубаво продължават протестите ,
но едновременно с това вървят и контрапротести ......![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
мерят си пишките на улицата с тез протести само
опорочиха оригиналната идея... и трите партии![]()