Само знам че като се гласуваше този бюджет БСП бяха против понеже бил надценен , сега след няколко месеца като са те на власт стана подценен , значи или лъжат или въобще не са в час, всеки сам да си избере кое от дветеза мен това вето е оправдано, но все пак аз съм малко пристрастен понеже съм дясномислещ, и като такъв съм против заеми за покриване на текущи непроизводствени нужди...
...за ГЕРБ, да.... те пък вдигат държавния дълг с 4 млрд. и дори даже и за социални програми не са ги дали.. да ги пита човек къде са парите...
http://money.bg/news/id_311757549/%D...2%D1%8A%D1%80_
Ето ти малко цифри!
Кажи какво виждаш?
Аз виждам бюджет за актуализация и то това беше ясно от февруари месец още.................
Президента е силно ПРИСТРАСТЕН.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е те това същото като с на Плевнелийката, като е от нашта партия може актуализация, за другите не може.Къде е разлика на двата клонинга ГЕРБ и БСП освен окраската.
Та кой въобще е в час.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре де. Нали стария бюджет си е в сила. Да шлеват по него и толкоз. До където стигнат парите.
Ако имаш да взимаш пари от държавата няма да мислиш така, какво направи ГЕРБ кат одойде на власт спря всички плащания и фалира сума ти фирми с това с идействие.
Лятото винаги се появат много изтрещяли новини, журналята като ги непече слънцето и почват от пръстите да си ги смучат новините![]()
е те парите не стигат.. без актуализация няма да се мине.. само малко по-контретно да кажат за какво ще ги харчат..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Тъй ама не щат да казват само искат да си ги харчат
И аз искам така
ПП.Ако всичко върви така сега Герб да сръчкат БСП -то да посвърши някоя реална работа пък на пролет Бсепето да ръчка Герб да свършат и те нещо полезно, вместо само да крадат ,и така с куцане и подскачане ,белким работата потръгне
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
те ГЕРБ сега се правят на големите честници и пазители на бюджета щото има протести.. иначе щеше да е – абе ще ги оставим сега тези да краднат, пък после пак ще дойде нашия ред…
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....