По думите на Цонев, ако се бръкне в резерва в момента той пада под минимума.
Да си стоят непотребни едва ли, ако наистина толкова много изостава приходната част,много бързо ще се разплатят.
По думите на Цонев, ако се бръкне в резерва в момента той пада под минимума.
Да си стоят непотребни едва ли, ако наистина толкова много изостава приходната част,много бързо ще се разплатят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Новак, как като махнем от 5,8 млрд., 800 млн. ще ни останат по малко от 4,5 млрд.?
... помня това изказване на Цонев и той го каза почти веднага след изказването, че ще вдига резерва... това само показва колко неадекватен е наглеца Цонев в опитите си да оправдае едни пари...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Незнам, по-скоро си мисля тъй като едва ли може да разполагаме с пълната фактология и двете страни си казват само това, което им изнася, че няма да спрат да водят война помежду си в името на кокала и кой да е във властта.И като проблема не е този 1млрд. точно
Както и така прокламираната политика на фискална дисциплина от предишното правителство сега излиза, че не е била много такава.
Още едно вето в рамките на месец -два от него, ва мен поне като категорично ще ми говори, че президента ги саботира.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за мен това вето е оправдано, но все пак аз съм малко пристрастен понеже съм дясномислещ, и като такъв съм против заеми за покриване на текущи непроизводствени нужди...
...за ГЕРБ, да.... те пък вдигат държавния дълг с 4 млрд. и дори даже и за социални програми не са ги дали.. да ги пита човек къде са парите...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Това ме разсмя, забавен поглед на протестите
http://avtorski.pogled.info/article/...otestar-broi-2
за мен това вето е оправдано, но все пак аз съм малко пристрастен понеже съм дясномислещ, и като такъв съм против заеми за покриване на текущи непроизводствени нужди...
...за ГЕРБ, да.... те пък вдигат държавния дълг с 4 млрд. и дори даже и за социални програми не са ги дали.. да ги пита човек къде са парите...
http://money.bg/news/id_311757549/%D...2%D1%8A%D1%80_
Ето ти малко цифри!
Кажи какво виждаш?
Аз виждам бюджет за актуализация и то това беше ясно от февруари месец още.................
Президента е силно ПРИСТРАСТЕН.
Съгласен съм че ако може със собствени средства да финансираш даден разход е по-добър вариант или ако се взима кредит, ефекта трябва да е положителен тоест да се направи инвестиция, която да има възвращаемост. Но това е държава, а не частна фирма и държавата като такава има социална отговорност - хората не са виновни че управлението е било некачествено за да остане без социални придобивки, които са далеч не са инвестиции. Един прост пример - изискаха всяка фирма да има касов апарат с вързка към НАП, направиха се доста разходи от страна на бизнеса, но към момента идеята е половинчата - колко глоби има наложени на база данните от тези апарати? Има закон но няма кой да го прилага, има пари но няма кои да ги събира, има управляващи но не умеят да управляват.
pablo (08-08-2013)
виждам едно дълго Есе и след основна пресявка на полит-пропагандните текстове видях два основни довода срещу ветото:
1- ви: и Президента ги е правил тези простотии с непрозрачното взимане на заеми и ползването им незнайно за какво, като е бил министър през 2010 година, и това дава кардбланш на БСП да ги прави същите
2- ри: включваме текущо дължимото ДДС от 500 млн. към общите задължение по ДДС за да можем да излъжем левия избирател, че има огромно натрупване на невъстановено ДДС
Какво ви пука за бюджета.
НЛО над Сливен
http://bulgarski.pogled.info/news/47553/NLO-nad-Sliven