masta, Пич аз съм напълно съгласен с мисълта на
Другаря Сталин
трябва да знаеш че където има хора
на 100% има и проблеми
защото самия човек е проблемен![]()
masta, Пич аз съм напълно съгласен с мисълта на
Другаря Сталин
трябва да знаеш че където има хора
на 100% има и проблеми
защото самия човек е проблемен![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грешите в сметките само българите ставаме изчезващ вид циганите и турците ще си останат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
прочетох в един сайт
забравих по точно в кой
Геофизика
и там попаднах на една статия
че се стремят да не допуснат
светът да е разраства повече от
6 милиарда души![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Тоя сайт да не смята последната книга на Дан Браун за нещо друго освен художествена измислица
то няма как да спрат хората
и война да има пак ще се народят много милиарди![]()
Изчислено е че света спокойно може да поддържа до 9-10 милиарда. Сега сме 7, скоро няма да имаме проблем с популацията.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
е то 10 със сегашния начин на живот, а то докът станат толкоз и това ще се промени
сигурно ще свикнат масово на 5-10 квадрата жилища![]()