Да ама днеска на Гербаджиите им узрели тиквите най сетне и предложили да се заделят 150 милиона от бъдещия едномилиарден харчлък за социални разходи а пък комунягите го отхвърлили
Искат всичко да опапапат ама" не пасе рано" /нопасаран /![]()
Последна редакция от saxsten : 01-08-2013 на 13:15
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Тренчев: Когато излязат гладните и грозните, тогава ще видите протест
Read more: http://politics.actualno.com/Trenche...#ixzz2acIM86ME
Докато знаещите мълчат, а можещите нищо не правят, за промяна забрави.
Много бил знаел за това не искал да говори![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те точно затова знаещите не се и натискат да не си осерат авторитета,па незнаещите се бутат да се издържат от политика
щото за друго не стават освен да серат отде минат
извинявам се,че съм цинична,но истината си е истина
я ми кажете един закон като хората имаме ли в България,който да не е в ущърб на населението?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аааа не само на населението Ако може и на политическите противници тоже..те точно затова знаещите не се и натискат да не си осерат авторитета,па незнаещите се бутат да се издържат от политика
щото за друго не стават освен да серат отде минат
извинявам се,че съм цинична,но истината си е истина
я ми кажете един закон като хората имаме ли в България,който да не е в ущърб на населението?
Пък то ние народонаселението сме им изсконните врагове на нашите народни избранници
Луд ли е овчаря цял ден и цяла нощ ще гони стадото докато не го умори .И луд умора няма ,само се поти.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
И аз така мисля, но според мен всичко е заради протестите и си мислят, че едва ли не след месец няма да има кой да протестира...ще бъдат изненадани обаче
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Барнал се Бойко, а му вземат охраната от НСО, в големи размисли ще влезе.
Не е ли във властта е пътник и господин никой, а бая народ е разревал та няма да ме у лесно.