Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А така Буги
Време е отново да ги експроприираме ,барабар с олигарсите
Много се оядоха бре, че и нови се накачулиха да лапат.
Каквато и да е буржоазия ,все едно си знае , да лапа.
Ха покажи един от тия дето да е забогатял с честен труд или с талант и ще те призная за корифей в политиката
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Бе пак, малко инфарктно положението. Трябва да имаш бая здрави нерви. Той Боко миналата година потроши милиони, за да им купи бронирани, водометни машини за справяне с протестиращи. Все едно е знаел какво предстои. Но и тези извадиха дебели нерви. Като корабни въжета. Само ръжда събират машинките.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колега, ти даже не разбра иронията в поста ми!... това ми говори, че просто няма смисъл да комуникирам с теб... пиши си... не ми пречиш...А така Буги
Време е отново да ги експроприираме ,барабар с олигарсите
Много се оядоха бре, че и нови се накачулиха да лапат.
Каквато и да е буржоазия ,все едно си знае , да лапа.
Ха покажи един от тия дето да е забогатял с честен труд или с талант и ще те призная за корифей в политиката
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Бойко се е изнесъл от вкъщи и не се показва, скоро и парламента излиза в отпуска, министрите и те лека полека.
Като гледам колко е празна София, вече почвам се чудя отде се взима тоз народ.
Собственици и служителиТова е глупост, как пък реши че всички над 10 000 човека на ден , че и много повече понеже не всички са на протестите всеки ден, са собственици на фирми забогатяли по времето на ГЕРБ и тем подобни глупостизатова ли освиркваха и ГЕРБ и скандират и против тях и казват че искат генерална промяна в държавата....че ако те са новозабогатели и досега са цоцали ,защо им е тази генерална промяна, да им спрат кранчетата ли? След назначението на Пеевски с което се доказа че това правителство е подвластно на олигарси всеки нормален е против него, само луд може да си помисли че само тези на протестите искат оставка на Орешарски
Може всичките и да не са забогатели по времето на Герб ,но положително са усетили сладкото от лапането, без някакви си олигарси да ти режат от хлебеца и да ти бъркат в паничкана и сега искат пак да си продължават на воля.
А иначе бедните да го духат.![]()
На 1.5 милионна София, 15-20 хиляди са капка в морето. А на последък карат и с автобуси от провинцията. Така че ще има народ.
О Буги ти си бил ироничен пък аз да не съм те разбрал
Ами то и аз бях ироничен ,пък ти се впрегна и не ме разбра.
Както се казва всеки със своята си ирония.
Не се впрягай толкова.![]()
Идея си нямаш колко е празно, сутринта ходих да върша работа, първа втора кола съм на сфетофара, но то по всяка вероятност само софиянци са останали, пенсиите кой къде има селце се е изнесъл.