Мани ги тези неща, нищо не се обявява така, както се случва реално в тази държава, все едни замаски, отвличане на вниманието и т.н.Доколкото разбрах в бюджета има преизпълнение на приходната част.
Мани ги тези неща, нищо не се обявява така, както се случва реално в тази държава, все едни замаски, отвличане на вниманието и т.н.Доколкото разбрах в бюджета има преизпълнение на приходната част.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КВО СТАНА С ТЕЗ ПРОТЕСТИ БРЕ
Нещо много умаляха
Да не му са са свършили паричките на др Сорос
Сега на пролет когато наистина ще трябва да си ходят др Сорос се услушва
Ми не може така бе другари![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
да щото така иначе ше ни изкупят държавицата. ще станем всичко но не и България. Не е добре. аз даже и сега не съм съгласен да купуват чужденците българска земя, какво като си харат парите от пенсиите тука.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Сидеров: Френското посолство да ми се извини...Францизойката в самолета казала, че "българите са прости и не заслужават да са членове на ЕС" и се е обърнала към него с думите "F..k yourself"![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дори да е вярно, никой няма да го каже ей тъй докато си лети в самолетаСидеров: Френското посолство да ми се извини...Францизойката в самолета казала, че "българите са прости и не заслужават да са членове на ЕС" и се е обърнала към него с думите "F..k yourself"то е ясно че е визирала него като е видяла какъв палячо е,
така че не е казала нещо не вярно
кат истински кау бой. ама той само яде бой. и аз малко не го вярвам това че го е казала тя. тоя плямпа врели некипели сега, щото знае че няма да има разследване чак до франция за това дали го е казала или не. както казах няма да му се махне на тоя кавал имунитета.
Ами засегнали са му честа на човека, и като един истински народен избраник преминава към саморазправа, ей тъй се прави.................................................. ............................
----------
аз мисля че му го свалят, но ще разберем в скоро времеТогава ако има дело, като разпитат хора от самолета ще се разбере кой какво е казвал...................................... ..........................................
Той се оказва сега че е даже потърпевш бре не го лиразбра тая лисица. ама и той е за Еб..не тоя. Кво се бие в гърдите и парадира. Направо ме дразни супер много. и накрая шшш ми говори че си платил почивката, живеел под наем горкият. всичко на собствена заплата. и помощи раздавал. че как събра пари тогава с тая заплата за 500 кинта вино или там колкото беше. Цървул.