• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • Bitcoin, Част 5

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Bitcoin, Част 5

+ Отговор в тема
    Страница 56 от 66 ПървиПърви Предишно ... 6 46 54 55 56 57 58 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 551 до 560 от общо 651
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 13-07-2023 19:32 #551 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 606 Пъти в
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Това чудо на финансите около $30 бона се задържа. Незнам дали до $40 бона ще скочи, но ми се струва, че има и такава вероятност. Големи фондове се включиха и ако има повече маркетинг, скоро обемите могат да се повишат.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

ndimitrov73 (13-07-2023), ontar (31-08-2023)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 31-08-2023 10:23 #552 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      Това чудо на финансите около $30 бона се задържа. Незнам дали до $40 бона ще скочи, но ми се струва, че има и такава вероятност. Големи фондове се включиха и ако има повече маркетинг, скоро обемите могат да се повишат.
      Не знам дали е чудо на финансиите, но вече цената на биткойна е под кота 30 000 долара и затова ми се струва прекалено амбициозно да очакваме ръст към 40 000 долара. Големите фондове предполагам, че търсят начини да печелят повече пари и ако може това да става по-бързо. Друг е въпросът дали точно крайно рисков инструмент като биткойна е подходящ за търсене на бързи и стабилни печалби. Иначе се съмнявам, че фондове или банки биха инвестирали дългосрочно в биткойни или други криптовалути. Вече сме си говорили, че идеята при изобретяването на биткойна беше да се създаде алтернатива на банковите разплащания. Новите транзакции с криптовалута трябваше да са светкавични, напълно освободени от всякакви регулации и дори без такси. Ясно ни става, че тази мечта на създателят на биткойна вече няма как да се осъществи за голямо съжаление. Съмнително ми е колко време още и дали изобщо криптото ще оцелее във финансовото пространство, но ще почакам с крайните си оценки. Най-вече защото силата на алчността на хората не спира да ме изненадва в последно време. Ето оня ден аз се оказах прав, че икономическите данни от Сащ възродиха силните надежди на инвеститорите, че Федералния резерв ще спре да вдига лихвите. Съвсем логично водещи бяха много покупки на рискови активи предимно. Биткойнът поскъпна много бързо с малко над 2000 долара номинално или с около 7 процента, което си звучи много добре на фона на почти спрелия летен пазар. Явно в еуфорията е имало фондове, компании и хора, които са купували биткойни по това време. Само че този силен ръст продължи малко над два часа и след това цената се върна с почти 1000 долара надолу и сега отново има някакво успокояване на котировките. Днес приключва август месец и затова гледах месечната графика на биткойна където се вижда, че този финансов инструмент е втори месец на спад след така наречената крипто пролет. На финансовия пазар всичко е възможно, но аз лично много ще се изненадам ако при биткойна се получи импулс за нов ръст. Казвам го без да бъде прогноза, защото е ясно, че при криптото няма нищо сигурно на практика.

Ето я и месечната графика на биткойна малко преди края на този месец :

Име:  bitkoin.jpg
Разглеждания: 2892
Размер:  111,5 КБ

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

5. Следните 3 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (3)

6. 15-09-2023 14:43 #553 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Име:  Screenshot_1.jpg
Разглеждания: 3693
Размер:  170,5 КБИме:  Screenshot_2.jpg
Разглеждания: 1462
Размер:  110,7 КБ

Успоредно с отслабването на долара тази седмица започна да се наблюдава съживяване на часовата и четиричасовата графика на Биткойн. Сривът през средата на август, който се случи само за около два дена оказа толкова силно влияние на всички пазарни участници, че през следващите две седмици нямаше нито купувачи, нито продавачи на пазара и само следяхме скучния рейндж. Възможно е и пазара през отпускарския август да е бил толкова "тънък", че да сме станали свидетели на груба пазарна манипулация. В края на август все пак се стигна до една единствена бича свещ на Н4, която обаче в рамките на два дни беше "нулирана". В началото на тази седмица дъното под $25К беше тествано и се оказа, че не липсват купувачи на пазара. Те успяха да "добутат" цената почти до ключовото фибо ниво 61.8 и с това явно целите им бяха изпълнени. Все пак цената освен че се намира между две важни фибо нива в момента - 50.0 и 61.8, тя прави опит и за пробив на МА200 на Н4. Последният такъв опит, макар и неуспешен, но със затворен бар над МА200 е от 7-ми август.
      На часовата графика цената се колебае около дневния пивот на $26513. Най-близката подкрепа е на $26181, а най-близката съпротива е на $26906. Синята стрелка е все още валиден сигнал за покупки, а дебелата синя трендова линия засега успя да спре мечките по пътя им към най-близката подкрепа при затварянето на бара в 14 ч.
      Лично аз мисля, че най-лошото премина. Надявам се да видим ръст, но плавен и стабилен на графиката на Биткойн до около $29К, като това не е задължително да се случи днес или дори през следващата седмица.
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
      Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

7. Следните 3 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

Нерегистриран (2), ontar (23-09-2023)

8. 18-09-2023 04:59 #554 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Elsup
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Elsup не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Аватара на Elsup
      Начислени плащания
      246.23 USD
      Благодарности
      3 966
      Благодарили са му 5 946 Пъти в
      1 835 Поста
      В последно време наблюдавам доста негативни новини свързани с биткойн , но въпреки това цената му не помръдва надолу. Първо имаше много статии които агитираха хората отново да купуват крипто, как щяла да поскъпне валутата отново, след това обаче го обърнаха на негативни прогнози. Реално мисля че и това с забавянето на преводите не беше случайно, цели 5 дни да чакаш транзакция чрез биткой си е направо недопустимо имайки предвид таксите които се заплащат. Не знам какво точно се случва но имам чувството че всичко това не е никак случайно. Транзакциите с крипто винаги са били едни от най-бързите и сигурните, като разбира се и таксите не са никак малко, но през последните две седмици забелязахме че имаше проблем. Никой не можеше да даде информация какво точно се случва. Ако реално ще трябва занапред да чакам транзакцийте чрез крипто валути да се осъществяват в рамките на 5 дни, то по добре е тогава да си използвам метода чрез банкова сметка и така всичко ще бъде по сигурно поне за мен. Мисля че някой се опитва да обърне посоката на криптото и да свали цената му още малко, но реално не виждам това как ще се случи. Самата аз очаквам от тук нататък крипто монетите да тръгнат уверено на горе и отново да се стигне до висок ръст , дори етериум си мисля че би могъл да надмине цената от 5000 долара. Надявам се забавянето което се случи сега да не се повтаря защото това би било лош сценарий за биткойн. Дали свърши ерата на виртуалните монети не знам, но аз си мисля че все още има какво да видим от това. Сега все повече и повече се рекламират ново излезли виртуални монети които са по джоба на всеки човека и си мисля че все пак може да се рискува някаква малка сума пък каквото стане след това. Но биткойн монетата ми се вижда доста колеблива в този момент.

Одобрена

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

9. Следните 3 потребители изказват благодарности на Elsup за полезния пост:

Нерегистриран (2), ontar (23-09-2023)

10. 23-09-2023 13:29 #555 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Според мене последните решения и изявления идващи от Федералния резерв на Сащ оказаха силно влияние върху цената на биткойна. Имам предвид, че тъкмо се беше формирал макар и скромен ръст и ето, че очакванията за продължаващи високи лихви в Сащ на практика стопираха процеса. Изрично намеквам, че говоря само за биткойна, защото останалите криптовалути изобщо не ги следя. Иначе при биткойна миналата седмица нямаше драстични промени в цената и може да се каже, че там цари рейндж. Общо взето тази криптовалута вече дълго време не мърда от ценовия диапазон между $25 000 и $30 000, което предполагам, че загатва за възможно силно движение в близко бъдеще. В коя посока обаче на мене поне ми е трудно да прогнозирам и както се казва това е въпрос за един милион долара. След спадовете около 17-18 август биткойнът се опитваше да се възстанови, но не му се получи. Може би защото повечето инвеститори очакваха пробив на нивата от 25 000 долара предвид продължаващото повишаване на лихвените проценти. Тази 2023 година биткойнът се е повишил с около 60 процента и това се случва на фона на безпрецедентни повишения на лихвите от Фед в Сащ. Всъщност не трябва да се забравя, че почти навсякъде по света централните банки са в режим на повишаване на лихвите. Това определено натиска цената на биткойна и може само да се предполага каква щеше да е цената му при по-ниски лихвени нива. Аз лично смея да твърдя, че ключови нива за биткойна са отгоре 28 000 долара и отдолу 25 000 долара. При пробив на съпротивата горе може да очакваме продължаващ ръст към 32 000 долара. Съответно ако подкрепата от 25 000 долара падне следващата е някъде около цена 21 000 долара. Всичко това, което съм написал са мои анализи и прогнози, които не препоръчвам да се използват за взимане на важни инвестиционни решения най-малкото защото аз не съм професионален анализатор. Гледайки графиката на биткойна тя не ми дава никакви отговори на този етап:

Име:  bitcoin.jpg
Разглеждания: 7673
Размер:  413,0 КБ

Одобрена

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

11. Следният потребител изказва благодарност на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (1)

12. 25-09-2023 18:26 #556 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аз дори бих бил по-дързък в прогнозите си при пробив на подкрепата от 25 000 и тя е за тест на 18 000. Като цяло обаче мненията ни за подкрепите и съпротивите се припокриват. Но съм на мнение, че ако се намери някакво по-добро масово приложение на биткойна, а и с него да считаме, че и за всички криптовалути, защото той е бенчмарка, цената би следвало да тръгне рязко нагоре, а защо не и да обърне тренда.

Наскоро обсъждахме биткойна с един приятел и стигнахме до заключението, че тези портфейли с многото биткойни в тях реално може да играят ролята на централна банка и да манипулират цената в определена посока в даден момент.

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

13. Следният потребител изказва благодарност на Zagorka за полезния пост:

minkov (25-09-2023)

14. 15-11-2023 17:02 #557 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Име:  Screenshot_2.jpg
Разглеждания: 4750
Размер:  151,0 КБИме:  Screenshot_1.jpg
Разглеждания: 1382
Размер:  170,6 КБ

Предстои да видим дали ще се окаже прецедент или практика, но за мое учудване, след негативната новина за американския долар вчера, когато при много от валутните двойки, в които участва долара видяхме движения по около близо две фигури срещу американския долар, на графиката btcusd се случи точно обратното. Вместо да атакува прихоогическото ниво $40000, Биткойн се върна надолу да тества нива, тествани преди около десет дни и почти успя да достигне най-близкото дъно на часовата графика от 5-ти ноември - около $34400.
      Важно е да се отбележи, че в часовете след обявяването на негативната новина от САЩ, Биткойн всъщност съвсем закономерно записа два не особено впечатлителни бичи бара. Срива на цената с около $2000 започна след като американските акули останаха сами на пазара и решиха да оберат стоповете на алчните купувачи на Биткойн с краткотрайни позиции. МА200 на Н1 беше пробита надолу, пробива беше тестван и настъпи изненадващия срив.
      Трябва ли това да притеснява хората, които вярват, че вече новият крипто бичи цикъл е започнал? Според мен - не. На графиката ясно се вижда, че купувачи не липсват и цената буквално за по-малко от ден успя да се възстанови до вчерашните нива и вече дори сме свидетели на опит за пробив на МА200 отдолу нагоре. Един от индикаторите, които следя даде много точен сигнал за покупка от зеленото 61.8 фиво ниво. Накратко - корекцията на корекцията приключи и е по-вероятно да видим продължение на възходящия тренд.
      На часовата графика с подкрепите и съпротивите се вижда, че най-близката подкрепа, която на практика не беше достигната, но все пак сработи е била на $34578. В момента се вижда, че цената без проблем се справи с дневния пивот, но биковете за момента срещат известни затруднения с червената трендова линия на индикатора, която до някъде съвпада с МА200 на Н1.
      Одобрена

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

15. Следният потребител изказва благодарност на balcon за полезния пост:

Нерегистриран (1)

16. 29-11-2023 19:45 #558 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Нивото от $38 хиляди не можа да бъде пробито, но при една евентуална корекция надолу към $32 хиляди цената може и да продължи нагоре към $42 хиляди. Обемите започнаха да се стабилизират и вървят и те нагоре между другото.
      Този последния ръст го дължа на факта, че една от криптоборсите, която беше хакната и койните бяха източени, в крайна сметка се върнаха, защото уж били белязани и хакерите нямало какво да правят с тях, били неизползваеми, но пък от борсата им дали награда. След няколко дни като свърши ефекта на новината ще видим дали няма цената да падне до $32.000.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

17. 14-12-2023 10:13 #559 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Име:  Screenshot_1.jpg
Разглеждания: 1434
Размер:  172,4 КБИме:  Screenshot_2.jpg
Разглеждания: 1358
Размер:  135,1 КБ

През последните няколко месеца цената на Биткойн се движи по свой собствен път, необезпокоявана от настроенията на традиционните валутни пазари, както и от търговията на индекси, акции, стоки и други деривати. До вчера силният долар не попречи на възхода на Биткойн, който е окрилен поне засега от очакванията за одобрението на първия Bitcoin ETF в началото на 2024 г. Все пак важната новина за основната лихва в САЩ нямаше как да не се отрази и на движението на BTC/USD. Както с вижда на часовата графика след достигането на нивата над $44К биковете спряха да купуват, а между 5 и 10-ти декември станахме свидетели на продължителен тесен рейндж, след който неминуемо цената отбеляза спад с 10% до около $40К.
      В началото на тази седмица се появиха нови купувачи, които само изчакваха новината от Федералния резерв на САЩ. Лихвата се запази на 5.5%. Това не изненада никого и веднага след обявяването на новината започнаха уверени покупки. На графиката се появи синя стрелка, беше пробит вчерашния пивот на $41232. Днес цената се задържа над текущия дневен пивот на $42207.
      На другата часова графика с МА200, която следя обаче не всичко изглежда толкова позитивно. Тук също са се появили два много точни сигнала за покупки, но се вижда, че след достигането на зеленото 161.8 фибо ниво, което е съвпаднало с червеното 38.2 фибо ниво и най-важното с МА200, цената рязко се е върнала под важната средна линия, а през изминалия час станахме свидетели на още един опит за неин неуспешен пробив. Склонен съм да си мисля, че преди да видим продължение на възходящото движение, по вероятно е първо да видим корекция до червеното 61.8 фибо ниво около $42000 и вероятно рейндж между $42К и $44К през уикенда.
      Одобрена
      Bitcoin Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

18. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    19. 02-01-2024 15:00 #560 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 484
      Благодарили са му 20 969 Пъти в
      6 386 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Това са графиките на 3-те години през които е имало Халвинг на Биткойн.
      Дали и тази година ще е положителна на Биткойн?
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

+ Отговор в тема
    Страница 56 от 66 ПървиПърви Предишно ... 6 46 54 55 56 57 58 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти