• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • Bitcoin, Част 5

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Bitcoin, Част 5

+ Отговор в тема
    Страница 42 от 66 ПървиПърви Предишно ... 32 40 41 42 43 44 52 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 411 до 420 от общо 651
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 26-09-2022 11:24 #411 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Позитивизма в цената на Биткойн беше толкова силен на Н1 през последните два часа, че фибоначи нивото около $18995 даже не беше тествано. Вероятно до или по време на американската сесия ще видим тест на това ниво, който би следвало да покаже дали цената трайно ще се закрепи над $19000. Вече може да бъде пусната възходяща тренд линия по последните дъна от 23 и 25 септ.
      Име:  bitcoin-h1-instaforex.png
Разглеждания: 3845
Размер:  42,6 КБ
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

ontar (26-09-2022), kypa (06-10-2022)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 26-09-2022 13:46 #412 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 378 Пъти в
      2 878 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от balcon Виж мнението
      Позитивизма в цената на Биткойн беше толкова силен на Н1 през последните два часа, че фибоначи нивото около $18995 даже не беше тествано. Вероятно до или по време на американската сесия ще видим тест на това ниво, който би следвало да покаже дали цената трайно ще се закрепи над $19000. Вече може да бъде пусната възходяща тренд линия по последните дъна от 23 и 25 септ.
      Прикачен файл 12120
      Аз гледам картината под друг ъгъл. 18550 е подкрепата. Бичетата се борят да вдигнат цената, ама мечките убират дългите позиции. Връхчета на дневните барове все по нисички говорещ за мечия апетит. Включват се все по нуско и по ниско кръвожадни за бира кръв. Да видим ще устискат ли бичетата подкрепата около 18550 грубо. Те так ги виждам аз бойните действия.

И още нещо ЕМА 20 на дневната за сега устойчива динамична съпротива още един показател за устреми на мечките в атака.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 2 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (1), kypa (06-10-2022)

6. 26-09-2022 16:17 #413 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Аз също се надявах биткойнът да продължи да поскъпва, но в момента това не се случва за съжаление. Под поскъпване имам предвид да качи цената поне над 20 000 долара, а не 200-300 долара и после хайде пак спад. Помня преди няколко месеца какви силни импулси имаше нагоре и се случваше цената да качи по 5000 или дори 10 000 долара само за броени часове. Тогава обаче не го търгувах биткойна и само гледах с изумлемие какво се случва на неговата графика. Между другото сутринта, когато американският долар подпука повечето валути и настана някаква паническа разпродажба точно биткойнът се държеше доста стоически и не падна кой знае колко. А често съм виждал, че има някаква зависимост между валутната двойка евро/долар и финансовия инструмент биткойн/долар. В смисъл, че се движат в една посока обикновено и когато еврото пада същото се случва и с биткойна. Точно в такива несигурни времена аз си мислех, че повечето хора биха инвестирали в новото злато, а именно криптото. Това обаче за мое съжаление все още не се случва и затова продължавам да чакам с надежда.

Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      Аз гледам картината под друг ъгъл. 18550 е подкрепата. Бичетата се борят да вдигнат цената, ама мечките убират дългите позиции. Връхчета на дневните барове все по нисички говорещ за мечия апетит. Включват се все по нуско и по ниско кръвожадни за бира кръв. Да видим ще устискат ли бичетата подкрепата около 18550 грубо. Те так ги виждам аз бойните действия.

И още нещо ЕМА 20 на дневната за сега устойчива динамична съпротива още един показател за устреми на мечките в атака.

Всеки гледа графиките от своята камбанария както е прието да се казва. Сигурно и ти имаш право да мислиш така по въпроса, но аз друго се чудя. Защо има хора (наречени от тебе мечки), които биха си поставили за специална цел да пазят някакви ценови нива и да пречат на поскъпването на биткойна и останалите криптовалути? Според мене тези хора, които не харесват криптовалутите просто не би трябвало да ги купуват. Каква им е сметката да разпродават биткойни и по този начин да свалят цената им? Няма никаква логика в пдообно поведение или поне аз си мисля така и не е изключено и да греша. Толкова много пари се вложиха в биткойни и други криптовалути през годините и особено последните месеци и за мене продължава да е изненадващо това рязко поевтиняване. Още повече, че биткойнът стана официална валута в няколко държави. Това ценово ниво 19200 долара вече почва сериозно да ми ходи по нервите образно казано.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

7. Следните 7 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (6), kypa (06-10-2022)

8. 27-09-2022 14:23 #414 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Втори пореден доста позитивен ден за цената на Биткойн. Сигнала за покупки от вчера беше съвсем навременен. Останаха да бъдат преодолени още няколко предходни връхчета, една дебела червена линия и току виж сме се върнали на нивата от преди 13-ти септември. С интерес ще наблюдавам каква ще бъде реакцията на пазара около 50.0 фибо нивото. В момента се набират ордери. Напълно възможно изглежда и то да бъде преодоляно без особено разтъкаване.
Разглеждания: 933
Размер:  30,1 КБ

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

K_W (27-09-2022), Нерегистриран (2), kypa (06-10-2022)

10. 28-09-2022 14:38 #415 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Втори пореден доста позитивен ден за цената на Биткойн. Сигнала за покупки от вчера беше съвсем навременен. Останаха да бъдат преодолени още няколко предходни връхчета, една дебела червена линия и току виж сме се върнали на нивата от преди 13-ти септември. С интерес ще наблюдавам каква ще бъде реакцията на пазара около 50.0 фибо нивото. В момента се набират ордери. Напълно възможно изглежда и то да бъде преодоляно без особено разтъкаване.
      Много добре изглеждаше биткойнът за известно време, но после по време на американската сесия много бързо го върнаха на нивата, откъдето тръгна нагоре. Не знам защо точно така се получи, но това определено е много обезкуражаващо за криптооптимистите. От моите наблюдения знам, че когато пада биткойна то падат и останалите криптовалути и разликата е само в процентите спад. Явно има хора от американска страна, които не харесват биткойна щом така яростно го разпродадоха. Аз тъкмо се радвах, че цената на биткойна се качи най-после над 20 000 долара за брой и радостта ми беше попарена вчера следобяд от този кинжален спад. Това освен всичко друго ме накара и да стана много предпазлив в търгуването на биткойна. Защото в последно време имаше някакво успокояване на цената и дневните движения рядко надвишаваха 300-400 долара, което е съвсем поносимо. Вчера за кратко време имаше падане на цената над 1500 долара, което скоро не се беше случвало. Изглежда силните движения при валутните двойки и металите се предадоха и на криптовалутите. Назравя някаква криза и всички участници на финансовия пазар са много нервни или поне така ми се струва на мене. Днес цената на биткойна се върна над 19 000 долара за брой и това е добре, но от предишните ми наблюдения знам, че може да отнеме много време преди нова атака на важното ниво 20 000 долара. А нищо не му пречи преди това да има нов силен спад. Като гледам днес какви движения се получиха при валутните двойки ми става ясно, че пазарите навлизат в критична фаза. Има голяма борба за всеки долар ако мога така образно да се изразя. Чудно ми е и защо на целия този фон на напрежение и всякакви кризи златото вместо да поскъпва не спира да се обезценява. Това наистина е странно, защото и акциите падат тия дни, а те уж вървят в обратната посока на благородния метал. Много пъти съм чел, че биткойна и останалите валути ще бъдат нещо като бъдещото злато. В смисъл, че ще се използват като сигурно убежище за инвестициите по време на кризи. Обаче поне до сега това на практика не се случва и аз нямам отговор защо е така.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

11. Следният потребител изказва благодарност на ontar за полезния пост:

kypa (06-10-2022)

12. 28-09-2022 15:17 #416 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 378 Пъти в
      2 878 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аз съм още мечи настроен тук. След вчерашния ден с фалшиви пробив нагоре. Съм сложил една чакаща къса на 19 550 стоп 19 750. И таргет подкрепата 18 600. Да видим какво ще се получи. Тези зонички ми харесват и ще атакувам докато цената не ги пробие.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

13. Следният потребител изказва благодарност на ndimitrov73 за полезния пост:

kypa (06-10-2022)

14. 28-09-2022 21:41 #417 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      На седмичната графика на Биткойн има достатъчно поле за размисъл и за песимисти и за оптимисти. Сигнала за продажба от края на месец май е все още валиден, но това е сигнал от индикатор, който следва определен алгоритъм и със сигурност се движи доста след прайс екшъна, особено на седмична графика. Тънката червена низходяща тренд линия построена по върховете на седмичните барове и обхващаща целия спад от края на март до началото на юни тази година е пробита, само за да влезем в рейндж $18-24К вече четвърти месец. Актуалната, дебелата червена тренд линия е по-интересна в момента тъй като след две седмици се пресича с двугодишната дебела синя (лилава на снимката) линия, която крепи цената през последните няколко месеца. Именно докато тази синя линия не бъде пробита, оптимистите има на какво да се надяват. Ако тя падне, вероятната следваща спирка, поне на тази графика е дъното от края на август 2020 г.
      Друга фигура, доста оптимистична, която вероятно рисуваме в момента е W или двойно дъно. Би било красиво и логично да достигнем нива над $40к до няколко месеца, но пазара не е логичен, а хаотичен и в повечето случаи се случва точно обратното на това, на което се надяваме.
      Рисковано и прибързано би било да се влезе сега в дълга позиция. Доларът е прекалено силен. Като цяло липсват купувачи на risk on активи, какъвто е и Биткойн, на пазара. Къса позиция също не ми се струва много рационална. Вероятно до месец ще има по-изгодни нива за скъсяване. Най-печелившо, както е било винаги досега е, да се правят малки покупки и да се осреднява цената - DCA. За целта обаче са нужни свежи пари, които могат да останат затворени (на загуба) през следващите две години.
      Име:  Screenshot_2.jpg
Разглеждания: 2956
Размер:  144,0 КБ
      Одобрена

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

15. Следните 4 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

ndimitrov73 (28-09-2022), Нерегистриран (2), kypa (06-10-2022)

16. 29-09-2022 11:59 #418 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Лондонската сесия започна с позитивно движение на цената на Биткойн на Н1.
      Пивота е на $19227, а най-близката съпротива на $20К. Пробив на сегашните нива до психологическите 20К изглежда напълно възможен.
      Име:  Screenshot_1.jpg
Разглеждания: 906
Размер:  154,0 КБ

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

17. Следният потребител изказва благодарност на balcon за полезния пост:

kypa (06-10-2022)

18. 04-10-2022 22:54 #419 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      В края на американската сесия цената на Биткойн се опитва да пробие предходния връх от 27 септ. след като успешно преодоля върха от 30 септ. Тласъка е много силен. Явно се обират и стопове или се засилиха слуховете, че печатниците на пари отново ще заработят след като Bank of England беше принудена да се намеси миналата седмица.
Разглеждания: 910
Размер:  54,5 КБ

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

19. Следният потребител изказва благодарност на balcon за полезния пост:

kypa (06-10-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 06-10-2022 08:47 #420 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      След позитивизма от началото на седмицата, може би е време за малка корекция на цената на Биткойн поне до пивота на $20052. На Н1 се образува двоен връх, който означава, че поне засега биковете са събрали печалби и вероятно изчакват по-удобни и по-ниски нива за нова атака нагоре.
      Име:  Screenshot_1.jpg
Разглеждания: 3349
Размер:  176,6 КБ

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

22. Следният потребител изказва благодарност на balcon за полезния пост:

kypa (06-10-2022)

+ Отговор в тема
    Страница 42 от 66 ПървиПърви Предишно ... 32 40 41 42 43 44 52 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти