Дал съм ти линкове, от които ясно се вижда разликата между данните на производителя и реалните данни, ама ти не четеш, само пишеш. А и ги има със свободен достъп в интернет - намери си гиПонеже в горния си пост говоря конкретно за твърдението ти, че фармацефтичната мафия , както я наричаш , манипулирала данните от изпитанията за ваксините с цел по-големи продажби
били ли дал линк до тези официални данни на някой държави като Холандия и Италия в който става ясно, че фармацефтичните компании изопачават данните за ваксините при обобщаването на информацията
А дали аз ще мога да я разчета не бъди грижа
Последния човек ,който може да ми обяснява какво мога и не мога да разчитам, е счетоводител с иначе големи претенции какво може , а другите не могат , и който не може да оправи математиката за 3-ти клас, че по негови разбити и описани изчисления всеки личен лекар за да ваксинирал средно 800 човека, при прилагане на 4 флакона ваксини всяка седмица, трябвало да минат 5 години , та по спомени лично му показах как се смята и какво се получава !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2)
Аз да търся линкове по темите и по нета за неща който ти ги твърдиш ?
Ти намерили си сам инфо за фирми , който осигуряват на по-малко , а плащат останалото на ръка на служителите ?
Има достатъчно инфо от служители и граждани, а в някои сектори си карат и без договори или на 4 часа
Но щом това е шокираща новина за един счетоводител , наблягай над силните си страни - математиката !
И като имаш претенции за нещо и към някой, редно е първо да ги приложиш спрямо себе си и тогава да искаш и търсиш от другите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (3)
Не винаги когато се получат едни пари от Европа е най добре, за да ги получим ние се съгласихме на квоти в много сектори на икономиката, спазваме еко норми и други които доста често струват много на държавата, бизнеса и гражданите. Сърбия която не получава милиарди еврофондове е по добре и икономически и магистралите и са по добри, а и са ваксинирани доста с по голям процент.Не страдай, а бъди доволен, че си взел правилното решение. Не си зависим, а пък този, които живее с пари от еврофондове, днес има, утре няма. Днес си от кръга на управливащите и имаш политически чадър, утре нямаш, пък като потрябва бушон за пред Европата може и да те жертват и да си ги платиш с лихвите.
А и адвокатите доста ще ги пооберат и го правят постоянно.
Много правилноНе винаги когато се получат едни пари от Европа е най добре, за да ги получим ние се съгласихме на квоти в много сектори на икономиката, спазваме еко норми и други които доста често струват много на държавата, бизнеса и гражданите. Сърбия която не получава милиарди еврофондове е по добре и икономически и магистралите и са по добри, а и са ваксинирани доста с по голям процент.тези пари не идват без допълнителни ангажименти и коакто виждаме управляващите вземат парите а за народа остават ангажиментите. При такова преразпределение е по добре да бъдат спряни евро фондовете.
Нерегистриран (3)
Най-лошото е, че ГЕРБ не сбъднаха мечтите на много хора за по-бърз растеж и благополучие. България крета с устойчив растеж ама много нисък т.е. залага се на стабилността. И сега в тази криза не може да се очаква някакво чудо. И въпроса остава открит: "Защо във времена на икономически растеж и благоприятни условия за инвестиции и развитие, България с най-ниския данък в Европа не получи нужните инвестиции зада постигне по-високи цели и резултати в икономическия растеж?" Сега вече се минава на режим оцеляване и трябва да се набляга на сигурното. А още по-лошото е, че от последните избори няма изявен лидер или политическа партия която да е алтернатива на ГЕРБ. И следва състезание с един състезател. Както се избра и гл. прокурор. Явно трябват кардинални промени и реформи, ама кой ще ги направи и от къде ще дойдат? това се пита в задачата.
Българските партии за съжаление ми приличат на джендъри. Нито леви нито десни. Вече кой кой е и аз не мога да определя. Програмите им едни говорят и вършат друго. ДБ уж дясна партия прави съюз с Мая Манолова която се отлюспи от лява партия. Малко съм объркан.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нерегистриран (1)
Много е лесен отговора на този въпро: Защото сегашните шефчета искат много големи рушвети за да осигурят зелен коридор на потенциалните инвеститори от чужбина.
gambletrade (08-05-2021)
Колкото и да мисля промяната трябва да дойде от пълна промяна на парламента. Депутатите трябва да са млади и образовани. Повечето учили или живели в чужбина и да донесат новостите и идейте за управление и системите наложени в развитите страни. Политолози, икономисти и прависти учили и завършили на запад. Пълно сриване на старите посткомунистически управленски звена. Специален отдел за борба с корупцията. КОйто да бъде самосточтелен орган Включващ икономисти, прависти и разследващи полицай. Разследване и ревизиране на всички договори сключените до сега и ако има измами и ощетяване на държавата виновните да си понесат последствията. Пример Румъния. Пълна реформа в съдебната система. Смяна с нови и неангажирани лица(не може от толкова кандидати да не могат да изберат свесни кадри за прокуратурата в ЕС от страна на България какво говори това за некадърност и корупция, но за да го кажат европейците по завоалирано обесяват с липса на достатъчно опит). За всичко се иска воля за промяна.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
И това всичкото под вещото ръководство на ГЕРБ-авите. Никой друг няма да успее да се справиКолкото и да мисля промяната трябва да дойде от пълна промяна на парламента. Депутатите трябва да са млади и образовани. Повечето учили или живели в чужбина и да донесат новостите и идейте за управление и системите наложени в развитите страни. Политолози, икономисти и прависти учили и завършили на запад. Пълно сриване на старите посткомунистически управленски звена. Специален отдел за борба с корупцията. КОйто да бъде самосточтелен орган Включващ икономисти, прависти и разследващи полицай. Разследване и ревизиране на всички договори сключените до сега и ако има измами и ощетяване на държавата виновните да си понесат последствията. Пример Румъния. Пълна реформа в съдебната система. Смяна с нови и неангажирани лица(не може от толкова кандидати да не могат да изберат свесни кадри за прокуратурата в ЕС от страна на България какво говори това за некадърност и корупция, но за да го кажат европейците по завоалирано обесяват с липса на достатъчно опит). За всичко се иска воля за промяна.![]()
Emil Enchev (08-05-2021), minkov (08-05-2021), Нерегистриран (2), pablo (08-05-2021)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
gambletrade (08-05-2021), minkov (08-05-2021), batDancho (09-05-2021)
Два дни гледам заседания на Комисия по ревизия на управлението. Досега не бях ял толкова пуканки. Така като гледам и разсъждавам, ми се струва че ще се появи още една партия в България. Бягството от наказателна отговорност в БГ е само през политиката, друг начин няма. Мисля че ще се казва " Пилешки дреболии" и ще е насочена към борба с корупцията и фалшивите новини. Пък онова момче ако се покае, може и организационен секретар да стане. Натам вървят нещата.![]()
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
gambletrade (08-05-2021), ndimitrov73 (08-05-2021), Emil Enchev (08-05-2021), minkov (08-05-2021), Нерегистриран (1)