Има над 1 милион мъртви души в избирателните списъщи /в САЩ покойниците активно гласуваха и техния вот много повлия/ предполагам и тук ще е същото.В политиката оптимизмът не е нещо хубаво без това. Напълно оптимистическият мисъл е довел до нацизма. Трябва да сме реалисти. За апатията към изборите пък съм напълно съгласен. Ще отивам да гласувам само и само заради това, че има възможност да ме броят към някой ей така, без да съм гласувал.
п.п. Не желая да си губя времето като виждам, че ефекта е нулев.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Апатично са настроени някои от съфорумците . Питам се , дали това настроение не е заради управляващите ни ?В политиката оптимизмът не е нещо хубаво без това. Напълно оптимистическият мисъл е довел до нацизма. Трябва да сме реалисти. За апатията към изборите пък съм напълно съгласен. Ще отивам да гласувам само и само заради това, че има възможност да ме броят към някой ей така, без да съм гласувал.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хайде останаха малко дни до изборите. Много се надявам след тях да се поздравим с
правилен избор и промяна. Много е важно да се гласува за някоя от новите партии,
защото сегашните управници са не само ужасно некадърни, но и не спират да крадат
нагло повече от 10 години. Ако сме народ на място ще се вземем в ръце и ще ги
изметем от властта.
dianadenvi (31-03-2021), Salim (31-03-2021), L&T (31-03-2021), kypa (03-04-2021)
То само от нас зависи кои ще изберем да ни управляват. Вярвам , че в България има млади хора с качества , достойни да бъдат в 45 Парламент.Хайде останаха малко дни до изборите. Много се надявам след тях да се поздравим с
правилен избор и промяна. Много е важно да се гласува за някоя от новите партии,
защото сегашните управници са не само ужасно некадърни, но и не спират да крадат
нагло повече от 10 години. Ако сме народ на място ще се вземем в ръце и ще ги
изметем от властта.![]()
A тези мъртви души у нас, как точно гласуват ?
Аз понеже съм ходил да гласувам, ти може би не си щом го твърдиш, та да кажа, че се гласува срещу лична карта и пред теб има комисия от 11 човека , сите от различни партии , слагаме и още толкова наблюдатели наоколо
Та ще интересно да обясниш как точно става фокуса с мъртвите души от списъците в една нормална секция , изключвам какво може да стане в Анадола или другаде
Нерегистриран (3), kypa (03-04-2021)
Не е важно как гласуваш и какво са видели другите от комисията и наблюдателите, какво пише в избирателните списъци и в първичния протокол, нищо от това няма значение за изборния резултат, важното е какво ще се вкара в компютъра и кой и как ще го обработва по-нататък.A тези мъртви души у нас, как точно гласуват ?
Аз понеже съм ходил да гласувам, ти може би не си щом го твърдиш, та да кажа, че се гласува срещу лична карта и пред теб има комисия от 11 човека , сите от различни партии , слагаме и още толкова наблюдатели наоколо
Та ще интересно да обясниш как точно става фокуса с мъртвите души от списъците в една нормална секция , изключвам какво може да стане в Анадола или другаде
Нали при референдума на Слави Трифонов правиха повторно преброяване - разликите бяха драстични и то толкова драстични, че резултата трябваше да е друг от самия референдум, само дето повторното преброяване има само морален смисъл, защото съда отказа да касира референдума.
Много вярно, но за съжаление има много хора, които не гласуват по една или друга причина.
Сегашните управляващи са в малцинство, но останалите не са обединени. В парламента ще
влязат сигурно няколко малки опозиционни формации, а ще се загубят и гласове при тези,
които няма да прескочат бариерата от 4%. Борбата със злото винаги е трудна и продължителна.
kypa (03-04-2021)
Това дето се вкарва в компютъра, не се вкарва от един човек или хора само от една партияНе е важно как гласуваш и какво са видели другите от комисията и наблюдателите, какво пише в избирателните списъци и в първичния протокол, нищо от това няма значение за изборния резултат, важното е какво ще се вкара в компютъра и кой и как ще го обработва по-нататък.
Нали при референдума на Слави Трифонов правиха повторно преброяване - разликите бяха драстични и то толкова драстични, че резултата трябваше да е друг от самия референдум, само дето повторното преброяване има само морален смисъл, защото съда отказа да касира референдума.
Колкото и невероятно да е, и в РИК и в ЦИК са пак събрани от различни партии
И няма нещо което да се прави в тъмна стаичка от един човек
И след като се вкара протокола резултат се публикува в списъци , включително и онлайн
И бъди сигурен, че после този публикуван резултат се следи
Щото ако някой ,който е бил председател , секретар или член в дадена секция , включително наблюдател, който също е правил извадка на протокола и знае, че разпределение на гласовете е един какво си , и после вид изнесени в списъците някакви нереални цифри, дали няма да стане скандал до небето ?
Та когато някой не е наясно с нещо, не е добре да обяснява как може или не може да стане нещо
jivko78, Искаш да кажеш, че не е имало фалшиви гласове ли? Виждал ли си как гласуват в селата? Аз съм...
Ми то точно такива скандали станаха де, аз от там черпя информация - из интернет още стоят копия на скандални протоколи от изборите за предния парламент.Това дето се вкарва в компютъра, не се вкарва от един човек или хора само от една партия
Колкото и невероятно да е, и в РИК и в ЦИК са пак събрани от различни партии
И няма нещо което да се прави в тъмна стаичка от един човек
И след като се вкара протокола резултат се публикува в списъци , включително и онлайн
И бъди сигурен, че после този публикуван резултат се следи
Щото ако някой ,който е бил председател , секретар или член в дадена секция , включително наблюдател, който също е правил извадка на протокола и знае, че разпределение на гласовете е един какво си , и после вид изнесени в списъците някакви нереални цифри, дали няма да стане скандал до небето ?
Та когато някой не е наясно с нещо, не е добре да обяснява как може или не може да стане нещо
kypa (03-04-2021)