Всичко ще е в процес на изучаване тепърва.
В близките 5-6 г. ще сме опитни мишки.
Всичко ще е в процес на изучаване тепърва.
В близките 5-6 г. ще сме опитни мишки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1), kypa (02-03-2021)
Германия е върнала около 1 млн дози от Астра Зенека, но не можах да разбера причината каква е.
Последна редакция от Novak : 02-03-2021 на 15:03
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз пък въобще не намерих инфо Германия да е връщала ваксини.
Ако е , още по-добре могат да дойдат към нас , но де късмет .
А руската нали беше по-добра от АЗ ?
Тези вещества как разбра , че ги има в другите ваксини ?
Аз мислех, че в руската има нещо уникално, щото нали според някой руската е единствената и най-добрата ваксина
kypa (02-03-2021), Нерегистриран (1)
Ето го съобщението, че германците нещо не искат да се ваксинират с ваксината на АЗ - майдел - паунова
https://news.bg/world/80-ot-dostaven...potrebeni.html
От преди пет дена е, сега вече може три от пет да стоят неизползвани, а не четири от пет.
След като знаеш, че няма да отговаря на нито един твой въпрос, защото многократно съм ти написала, че не желая да разговарям с такова неприятно и неразбиращо нищо същество защо продължаваш да задаваш въпроси?Аз пък въобще не намерих инфо Германия да е връщала ваксини.
Ако е , още по-добре могат да дойдат към нас , но де късмет .
А руската нали беше по-добра от АЗ ?
Тези вещества как разбра , че ги има в другите ваксини ?
Аз мислех, че в руската има нещо уникално, щото нали според някой руската е единствената и най-добрата ваксина
Като не разбираш нищо от написаното намери си кой да ти помага
Докога ще те търпи администрацията с тази липса на елементарно възпитание.
Една жена ти казва, че си и неприятен и не желае да разговаря с теб, но ти продължаваш да натрапваш нежеланото си присъствие - но като ти напиша, че си бай Ганьо защото си невъзпитан мен ме трият, а твоите постове ги оставят
Та и за глухите вече и рядко списващите вече е ясно, че си връзкарче с админа и затова си позволяваш такова поведение, което се толерира от администрацията на форума.
И сега мен ще ме изтрият, но твоите постове ще ги оставят - мислиш се за много хитър![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Китай планира да ваксинира 40 процента от населението до юни
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/asia/kitaj-...s_1565505.html
© Actualno.com
Китай до юни, САЩ до септември, Канада - не се знае кога..За България вие кажете.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
30-50% вече трябва да са го срещали и да имат антитела а през пролетта по естествен път трябва да достигнем 70-80% /някъде към края на майКитай планира да ваксинира 40 процента от населението до юни
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/asia/kitaj-...s_1565505.html
© Actualno.com
Китай до юни, САЩ до септември, Канада - не се знае кога..За България вие кажете./.
Нерегистриран (4), kypa (02-03-2021)