С теб сме видели две различни Гърции, за туризъм определено не ми е предпочитана дестинация въпреки близостта си, карат на стара слава, а съотношението цена-качество е под всякаква критика. Бият турците и в отношението на всеки камък - касиерка.
Явно просто си попаднал в такъв район.Минавала съм през доста запуснати райони.
Солун има тук там някоя забележителност да се разгледа, но нищо особено, Атина интересно е да се види, но смърди ужасно през лятото, чистотата никаква я няма.От островите също някои приятни за почивка, други пълна скръб.
Доскоро в Гърция, а може и още да е сила 4 часовият работен ден за жените, чак миналата година например сложиха касови апарати на такситата, родните таксита много имат да
учат от тях, за това как да мамим клиента.А нашата сива икономика е направо пеленаче в сравнение с това, което се случва при тях.
Но пък виж за самочуствието, което имат направо им завиждам и колко са смели и изобретателни в измамите направо на моменти не е за вярване за мен.
Средностатистически българин в сивата икономика все ще декларира нещо, ще плати тук там някой друг данък, някоя друга глобичка, а гърчетата милиони в сметки, и нито цент данък, отде туй спокойствие направо им се чудя.