Помниш ли Барека? При едни следващи избори същото ще се случи и с учиндолеца![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (09-04-2021), ndimitrov73 (09-04-2021), Нерегистриран (1), КинО (09-04-2021)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (09-04-2021), ndimitrov73 (09-04-2021), jivko78 (09-04-2021), КинО (09-04-2021)
Царят взе 2 милиона гласа, този 500 к., та с Барека е по-сравнимо, съответно и доста по бързо ше се спихне![]()
minkov (09-04-2021), ndimitrov73 (09-04-2021), Fafa (09-04-2021), Нерегистриран (1)
При него разликата е там , че той е шоумен и неговите избиратели са фенове. А не хора, които разбират или се занимават с политика.
Това не е концерт.
minkov (09-04-2021), gambletrade (09-04-2021)
Най-безумната битка: Българи в България срещу българи в чужбина
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/actualno/na...s_1579177.html
© Actualno.com
Хубава статия. Правилна! Аз и някъде другаде вече писах, че много от българите в чужбина ги боли за безобразията в Родината и им пука значително повече от много от сънародниците ни в живеещи в България. През 2019-та бях на среща на випуска си във Велинград където получих в прав текст упрек, че няма какво да критикувам Велинград, след като съм го напуснал. Всеки, който обича родния си край ще ме разбере, че това не е така. Може да си другаде, но го носиш винаги в себе си! Та така и с Родината.
Последна редакция от Bibco : 09-04-2021 на 11:39
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Нерегистриран (4), minkov (09-04-2021)
Да те боли за България , защото си я напуснал, и да заявяваш колко обичаш България, като гласуваш за кой да управлява други хора, там където в момента ти не живееш , са неща на два различни полюса !Най-безумната битка: Българи в България срещу българи в чужбина
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/actualno/na...s_1579177.html
© Actualno.com
Хубава статия. Правилна! Аз и някъде другаде вече писах, че много от българите в чужбина ги боли за безобразията в Родината и им пука значително повече от много от сънародниците ни в живеещи в България. През 2019-та бях на среща на випуска си във Велинград където получих в прав текст упрек, че няма какво да критикувам Велинград, след като съм го напуснал. Всеки, който обича родния си край ще ме разбере, че това не е така. Може да си другаде, но го носиш винаги в себе си! Та така и с Родината.
Само може да си представяме в момента как нашите сънародници в чужбина, кършат пръсти и се вълнуват , че може да не се състави правителство в България !
Че никой не иска с никой, и че може да се въртят избори безкрай ,много важно..
Те нашите сънародници си имат в момента правителство , което да ги управлява.
Гласуваш за шоумена и си гледаш шоуто от вън, толкова е просто ! Вярно шоу на чужд гръб , но пък от това по-хубаво здраве му кажи .
Пък и не пречи пак да идат да гласуват , даже колкото пъти трябва !
То това е патриотизъм, докато си навън да помагаш на другите хора в родината си , като им избираш, кой да ги управлява!
Пък и да направиш кофти избор ,много важно , то ще има кой да тегли там в България.
Ние като живеем в България от къде да знаем как са нещата и за кой да гласуваме ?
То затова са нашите братя в чужбина, да ни помогнат в такъв момент !
Нерегистриран (3)
Само да ти кажа, че напразно те боли. В България безработица НЯМА, или поне не е повече отколкото е по други територии.Най-безумната битка: Българи в България срещу българи в чужбина
© Actualno.com
Също така населението си живее прекрасно - и това го казвам сериозно, няма грам ирония в думите ми.
А това, че постоянно си мрънкаме си е наша национална особеност.
Проблемите на България са други - корупция, беззаконие - ей такива неща.
Бедноста на част от населението не е проблем, бедноста е привилегия в България, защото няма друго място по света където срещу толкова малко работа да плащат такива заплати. На който му се работи не е беден, а привилегията да си мързалив, каквито са една част от населението, естествено се заплаща с бедност.
gambletrade (09-04-2021), Salim (09-04-2021), Нерегистриран (3), stoian17 (11-04-2021), КинО (11-04-2021)
Хубаво, че отвори темата. Значи искаш справедливост и честност и по малко корупция като останалия свят. Ами нали се сещаш, че ако това се случи това което си описал ще изчезне от България. Ще стане скучно място като целия останал свят. Няма да можеш да се напиеш като хората, да риташ кошчета за боклук и други такива дребни работи където ограничават човек да следва правилата. Както казва народа" Не може х*я докрая и душата в рая." Така, че радвам се че харесваш живота в БГ такъв какъвто е. Тогава остави да си бъди такъв див и щастлив. Корупция, ненаказаност, но пък весел и щастлив. Чи ко.Само да ти кажа, че напразно те боли. В България безработица НЯМА, или поне не е повече отколкото е по други територии.
Също така населението си живее прекрасно - и това го казвам сериозно, няма грам ирония в думите ми.
А това, че постоянно си мрънкаме си е наша национална особеност.
Проблемите на България са други - корупция, беззаконие - ей такива неща.
Бедноста на част от населението не е проблем, бедноста е привилегия в България, защото няма друго място по света където срещу толкова малко работа да плащат такива заплати. На който му се работи не е беден, а привилегията да си мързалив, каквито са една част от населението, естествено се заплаща с бедност.
Ще споделя една история. Комшията на тъщата е катаджия. Погнали кола да преследват. Настигнали я те. Изкачат някакви момчета и ги пребили от бой. Върви той с боли с гърдите и разказал на тъщата. Дали е вярно не мога да твърдя, но си помислих това ако се случи в Канада. Какво става. Директно среща със Св. Петър. Без много бавене. Та така плащай на катаджията. Пий спокойно и карай и да не ти пука. Живота е прекрасен. Както се казва навсякъде има положителни и отрицателни неща. "Не всичко хубаво е събрано на едно място" както обичаше да казва баба ми.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Добре е да знаеш и да можеш да се адаптираш към средата и икономиката, в която живееш. Но виждаш ли нещо не редно и това ти идва все едно, като че ли е нормално - значи си почнал да свикваш. Всеки народ, свикнал да живее с малкото - си остава малък народ.
Нерегистриран (2), ndimitrov73 (10-04-2021), stoian17 (11-04-2021)
Да не забравяме, че не е важно да си първи на изборите, а с колко % ще си и дали ще можеш да се коалираш с другите, за да съставите парламент! Слави Трифонов трудно ще се коалира с другите и трудно ще съберат 121 човека. Трябва да се подготвим за следващи избори!
Нерегистриран (1)