Ами не е мързеливо, но просто незнам как да попитам по-точно - може би трябваше да кажа, че си търся ментор и ако има такива /или някой, който е ползвал услугите на такъв и е доволен/ моля, да ми пишат на лични.....
Ами не е мързеливо, но просто незнам как да попитам по-точно - може би трябваше да кажа, че си търся ментор и ако има такива /или някой, който е ползвал услугите на такъв и е доволен/ моля, да ми пишат на лични.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пиши направо на Олег той става за идеален ментор , дано извадиш късмет да се съгласи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
М-да потвърждавам за Олег, ама и снимчица няма да е зле да се прикрепи към питането.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Значи, менторът трябва да е човек дето се е осъзнал, че не става за трейдър, а Дани
и какви менти ще ментори![]()
Не се занасяйте с Олег, за да не ви отнесе ПАЗАРА !!!
----------
Аз дадох доста ясно пояснение защо съм написал това
Написах, че не ставам за трейдър, защото все още не изкарвам по 10К€ на месец. И никой който не може да изкара дори такава малка сума, не е трейдър, а просто някой правещ сделки.
Дали си трейдър се определя с това колко пари изкарваш
А не от това какво ти си мислиш
Сега ясно ли се изразих ?
и аз съм на твоето мнение но колко изкарват истинските трейдъри...Сега ясно ли се изразих ?![]()
Ясно ми стана, че ти си тръгнал с голямата кошница
Да не говорим, че за да стигнеш до тези резултати ти трябва сериозен капитал...
не съм съгласна, естествено ...става дума да си трейдър - не да се запишеш непременно при великите
то е като всяка друга професия и призвание
например - може цял живот да се занимаваш със спорт, да си добър спортист без дори да имаш олимпийско злато ...но е факт, че си спортист и дори може да печелиш значително по-добре от останалите професии![]()
Под 5 цифри месечно не трябва да падат, когато търгуват.
Не може да се мисли някой за голяма работа, при положение, че изкарва пари колкото един обикновен програмист. Ако и толкова изкарва де
Трейдинга е бизнес с големи цифри, а когато такива цифри не са налице, то това не е трейдинг.
Смятай сам и ще разбереш как стоят нещата.
изобщо не съм се замислял ама трейдърите като нас ли търсят по 15 пипа на ден...Под 5 цифри месечно не трябва да падат, когато търгуват.
Не може да се мисли някой за голяма работа, при положение, че изкарва пари колкото един обикновен програмист. Ако и толкова изкарва де
Трейдинга е бизнес с големи цифри, а когато такива цифри не са налице, то това не е трейдинг.
Смятай сам и ще разбереш как стоят нещата.![]()
Ако ще сравняваш олимпийското злато, то трябва да е с онези най-големите измамници по фондовете, къде въртят милиардитеЯсно ми стана, че ти си тръгнал с голямата кошница
Да не говорим, че за да стигнеш до тези резултати ти трябва сериозен капитал...
не съм съгласна, естествено ...става дума да си трейдър - не да се запишеш непременно при великите
то е като всяка друга професия и призвание
например - може цял живот да се занимаваш със спорт, да си добър спортист без дори да имаш олимпийско злато ...но е факт, че си спортист и дори може да печелиш значително по-добре от останалите професии
10K на месец е минимума. Толкова изкарва един читав програмист в Европа.
----------
Представи си, ДА
Но го правят с по 100$ на пип или повече.
Ако не знаеш каква е стойността на 10пипа средно...сметни яОгромна е
![]()