Доката си в тази комисия после кажи гербаджиите дали са вкарали напечатани бюлетини и същевременно извадили същия брой от действителните от урната, докото комисията и един куп наблюдатели сте го проспали и не видели нищо, макар че урната е пред вас .Не само на тебе, на доста от моите познати им се повиши мотивацията за участие на изборите
по същата причина.
На мен друго ми е много интересно - социолозите дават на славчо учиндолски трето място . . .
Според мен трябва да си с много тежка степен на ментално увреждане, за да гласуваш за него.
Ама на изборите ще председателствам една комисия, така че ще получа информация от първа ръка.
Че според някои хора така се печелели изборите у нас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (01-03-2021), L&T (01-03-2021), kypa (02-03-2021)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (01-03-2021), kypa (02-03-2021)
Според мен пандемията не е извинение за не гласуване. Значи могат да ходят на кафе, ресторонт и т. н а не можеш за 10 мин. да пуснеш глас. Това е вид извинение да не гласувал според мен. А за бабичките те са първи на всякъде аптека, поликлиника, вериги магазини и още и още.Аз пък с който говоря не смята да гласува. Не за друго ами заради пандемията. Така, че тази пандемия ще окаже голямо влияние върху тези избори. Червените бабички май им е по мил живота от някакви избори и тяхната любима БСП. Младите са ударили върха на апатията и не ги интересува какво става около тях. Само турците са винаги готови и добре мотивирани да гласуват. Пък и в затворените турски селски райони короната не е много разспространена. Така, че очаквам интересни резултати и се надявам с не много големи изненади накрая.
В тази подредба както ги виждам и аз много е важно Слави каква роля ще изиграе. Дали ще каже народа така е определил трябва да подкрепим ГЕРБ. Дали ще си направи харакири и ще застане до БСП и ДПС. Или ще тропне с крак като разглезено хлапе и ще каже ако искате парламент гласувайте за мен да направя самостоятелно правителство, ако ли не ще изграем "Избори без край". Та така ги виждам нещата Слави да определя политиката за напред. Лично мнение разбира се.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Слави не е толкова глупав, той много добре си знае интересите и знае какво да направи и как. Но ще видим какво ще стане.
kypa (02-03-2021)
minkov (01-03-2021), gambletrade (02-03-2021), kypa (02-03-2021)
Ако не сте гледали интервюто на Божков прясно прясно. Общо взето казва че държавата си е рекетьор мафиот разказва как е носел кеша на Бат Бойко и на Горанов как е изнудван да дава пари на тоз и онзи и да финансира футбола.
https://www.youtube.com/watch?v=rHzxN2bZSq4
Това за предизборна реклама ли да го бройм?Ако не сте гледали интервюто на Божков прясно прясно. Общо взето казва че държавата си е рекетьор мафиот разказва как е носел кеша на Бат Бойко и на Горанов как е изнудван да дава пари на тоз и онзи и да финансира футбола.
https://www.youtube.com/watch?v=rHzxN2bZSq4
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (02-03-2021)