Не знам какво общо има , коментирам горния пост !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Боли го фара Мангъров нали взима по 200 лева за домашно посещение за да каже на хората да се лекуват цитирам - със супички, аспирин и да слагат пижамата , да си лягат и да чакат да им минеАз вчера разбрах че Мангъров бил кандидат от няква партия за депутат час сега ми стана ясно що една година се прави на палячо и търсише внимание с глупостите си да ама един куп народ се изпоразболя (и умря) заради него и ще му тежат на съвестта ако има съвест де щом ще е депутат може и да няма.
Ако имаше достойнство щеше да си скъса дипломата както сам обеща
Така че като депутат със сигурност не може да направи толкова поразии , колко направи използвай дипломата си на лекар, щото в нормална държава щяха да го съдят за разпространяване на невярна информация и подвеждане по време на пандемия свързано и със смъртни случаи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (09-02-2021), Нерегистриран (1)
Винаги може ново дъно да се изкопае от политиците, но и винаги има шанс за нещо по-добро.
Аз пък съм доволна, че се очаква новия парламент да бъде разпокъсан и трудно да се състави правителство по ред причини.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Сигурно едната е че си комунистка и целите дестабилизиране на държавата и Жан Виденова зима. За друго в момента не мога да се сетя.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нерегистриран (1)
Каза заклетия видния поддръжник на ГЕРБ, по-комунистически чеда от гербавите трудно вече могат да се намерят, успокой се. Ти нали си в Канада, или не, че толкова да те вълнува дали ще има Виденова зима - до теб няма да стигне.
Дай малко по-интелигентно, призрака на комунизма отдавна не плаши никой, а много и тъгуват по отминалите соц времена.
Тези дето "тъгуват" навярно им е къса паметта или такава въобще нямат !
За този таралясник ли тъгуват или за кашона Трабант-че ?а може би нямат на кого да се кланят и козируват
за празните магазини по това време да не споменавам, че ще изпадна в депресия от силната носталгия по-празните рафтове.
На избори 2021 г. аз навярно както винаги, ще се въздържа от гласуване.
За кланянето и козируването да кажат верните фенове на баце, които мислят че той единствен може да управлява, очевидно на тях ще им липсва, ако нямат "пътеводна звезда" като него.
А това са проучили социолозите,
България
"Съсипаха я тая държава. И доматите съсипаха."
"Едно време доматите бяха истински", "Иван Костов е виновен", "При Живков беше по-добре" - в леко ироничен дух допитване на "Галъп" подлага на проверка фрази, превърнали се в клишета. Някои от резултатите будят почуда.
https://www.dw.com/bg/%D1%81%D1%8A%D...%B0/a-51237461
А не трябва да се въздържаш от гласуване. Това означава, че не ти пука кой и как ще управлява държавата.
Най лесно е да не гласуваш, и после да се оплакваш какви неграмотници са избрани в парламента.
Аз ще направя точно обратното - ще се опитам да организирам колкото се може повече хора да отидат и да гласуват
така, както смятам, че е правилно. На едни предишни избори осигурих на ГЕРБ около 20 гласа, сега обаче ще ги
организирам да не гласуват за ГЕРБ.
Novak (09-02-2021), lyubo (09-02-2021), semion (09-02-2021), Emil Enchev (09-02-2021), minkov (09-02-2021)
Разбира се че ние, така наречен електорат, трябва да си изпълним дълга и да отидем на избори и да кажем своята дума. Поне да имаме право после да предявяваме претенции към властта. Имам млади колеги, които не ходят на избори, но постоянно се оплакват колко е лоша държавата и какви са некадърни управниците...А не трябва да се въздържаш от гласуване. Това означава, че не ти пука кой и как ще управлява държавата.
Най лесно е да не гласуваш, и после да се оплакваш какви неграмотници са избрани в парламента.
Аз ще направя точно обратното - ще се опитам да организирам колкото се може повече хора да отидат и да гласуват
така, както смятам, че е правилно. На едни предишни избори осигурих на ГЕРБ около 20 гласа, сега обаче ще ги
организирам да не гласуват за ГЕРБ.
batDancho (09-02-2021), Emil Enchev (09-02-2021), minkov (09-02-2021), Нерегистриран (2)