И аз го следя този професор - добре хортува човека, но едвали К. Нинова ще му даде нещо повече от депутатско място. Според мен го държи само за цвят и защото стана известен напоследък.Наскоро отново гост в студиото на Слави беше Иво Христов, в момента депутат от БСП. Много мило си хортуваха двамата. Привижда ми се коалиция Слави+БСП+Х и ГЕРБ в опозиция. Слави ще е министър на културата например, Нинова премиер, а Иво Христов - министър на външните работи. Как ви звучи?
Слави едва ли ще вземе повече гласове от БСП, но не виждам проблем да се коалира с тях.
Иначе, неговите интервюта заслужават да се слушат - има доста, от години назад.
Последна редакция от Happy68 : 22-03-2021 на 19:08
Безплатен обяд няма!
Сега беше момента да го направим това електронно гласуване щом сега не го направихме значи никога няма да го направим. Много хора няма да отидат (включително и аз) у разгара на пандемия да гласуват у 3-та вълна дет е най силна. То ясно че не им изнася на политиците висока активност на изборите ако вкарат електронното гласуване ама можеше този път по изключение и за хората да помислят и за здравето им и за удобството им.
А пък тия аргументи видите ли то може да се злоупотреби с елекрония подпис да бе аз ще си дам подписа на някой да гласува вместо мен тъкмо между другото да види и какви пари имам по сметките. Или пък че ще си продам гласа то пък сега не се продават гласово ама ич не се продават като отидеш на място сичко е честно, ясно и прозрачно. Точно обратно точно в такъв момент кът сегашни я ще отидат точно тез дет са леко стимулирани парично. Или пък много скъп бил подписа и не могат да си го позволят хората ами така е 12 лева за 3 години валидност наистина много пара.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1), kypa (05-04-2021)
На думи има много. Дела трябват дела. Та с две думи Слави няма да се коалира с никой. Коалицията с някой от големите означава да си направи политически сепуко. Това които искат "онези" ще се случи. Не успяха с протестите, но сега официално ще стане. Ще се даде власта на президента да управлява със служебни правителства. Умно настина. И така Слави ще си управлява телевизията. Ще си е свършил и работата в полетиката за каквото го вербуваха и ще си остане и верен към избирателите. Както се казва и вълка сит и агнето цяло. Браво не мога да отрека добрия план. Цунгцванг. Бееееевве.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (05-04-2021)
След 4 април: По-далеч от Москва или плавен завой към Москва
Шпагат между Брюксел и Москва или направо плавен завой към Русия? Накъде ще се ориентира България след 4 април? Има четири основни сценария за бъдещето.
https://www.dw.com/bg/%D1%81%D0%BB%D...%B0/a-56969138
Според мен нещата ще си останат такива, каквито са и сега - лицемерно двуличие и към Москва и към НАТО
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
kypa (05-04-2021)
Професор Иво Христов е от президентската квота. Прекалено е образован за да го допуснат на високо ниво.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2), krasilovech (27-03-2021), kypa (05-04-2021)
Аз твърдо се отказах да гласувам в условията на пандемия и да си губя времето по опашки за гласуване. Ще гласувам само, ако ми осигурят удобен начин за гласуване т.е. електронно по интернет или мобилен телефон до тогава ме губят като гласоподавател(което не вярвам да е голяма загуба). И така утре е големия ден. Прогнозите на социологическите агенции напълно съвпадат с моите. Според мен големия въпрос е при така създалата се ситуация България ще успее ли да излъчи Българско правителство след като важният елемент е Слави Трифонов в едно стабилно правителство на мнозинството.А той твърдо заяви, че няма да се коалира с водещите политически сили ГЕРБ и БСП. Така за мен отговора на този важен въпрос е по-скоро "НЕ" отколкото да "ДА". Според мен идват други извънредни избори, а до тогава ще има служебно правителство назначено от президента. С две думи всичко което искаше президента да стане със сила сваляне на правителството и назначаване от него служебно правителство ще стане по цивилизован и мирен начин няколко месеца по-късно. Но нека сега да видим ще бъда ли прав и ако съм в следващата емисия ще се опитам да позная следващите действия на президента с орязаните правомощия служебно правителство. Да не забравяме, че ролята на служебното правителство е да създаде условия за организира на следващите парламентарни избори. От всичко това следва въпроса готови ли сте за "Игра на избори"? Ще се уморите ли от избори и ще се промени ли политическата нагласа за да може да се състави българско правителство на мнозинството в близко бъдеще?
Последна редакция от ndimitrov73 : 03-04-2021 на 16:51
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Всяка година все по жалки резултати за партиите. Интересно е обаче къде се класира партията на Слави Трифонов? Третото място донякъде е учуди до някъде НЕ. Мисля че дори процента за тях ще е по висок, защото много хора които не желаят да гласуват за ГЕРБ или БСП ще птедпочетат този тази партия. Мисля че неговия най-успешен ход беше когато каза че няма да се коалира с никоя партия. Реално се очертават интересни избори с интересни резултати и нищо чудно прогнозите ти колега за служебно правителство да се сбъднат. Как може партия Която няма дори 30 % подкрепа от народа да се бие в гърдите колко е желана и подкрепяна? Това са абсурдите в България.
Трифонов както няма намерение да се коалира , стой и гледай как ще се коалира .Всяка година все по жалки резултати за партиите. Интересно е обаче къде се класира партията на Слави Трифонов? Третото място донякъде е учуди до някъде НЕ. Мисля че дори процента за тях ще е по висок, защото много хора които не желаят да гласуват за ГЕРБ или БСП ще птедпочетат този тази партия. Мисля че неговия най-успешен ход беше когато каза че няма да се коалира с никоя партия. Реално се очертават интересни избори с интересни резултати и нищо чудно прогнозите ти колега за служебно правителство да се сбъднат. Как може партия Която няма дори 30 % подкрепа от народа да се бие в гърдите колко е желана и подкрепяна? Това са абсурдите в България.
Не знам дали има такъв случай някой да влиза в парламента с амбиция да е само гола опозиция
Ето какво всъщност става във област Велико Търново . . .
Интересно кой ще е виновен за това - вероятно някой програмист ще опере пешкира . . .
Интересно дали само при нас или и на други места ?
https://www.dnesbg.com/obshtestvo/ts...CI91ItF3EbgpEo
Централната избирателна активност взе решение да преустанови машинното гласуване в област
В. Търново, след като в РИК-Велико Търново е постъпил сигнал . . .
. . . Твърди се, че първите три имена на кандидатите на коалицията се изписват на по-долни места и
това не позволява правилното гласуване с преференция и подвежда избирателите.
Emil Enchev (04-04-2021), kypa (05-04-2021)
Днеска като влизах да гласувам ми беше жал... Майка ми е кредитен косултант и един ден бях в нейния офис. Спомням си добре - дойдоха двама клиенти от ромски произход и заявиха кредит. След минути бяха одобрени и майка ми, им подаде заявления. Жената можеше да пише само цифри (ЕГН, Лична карта номер) и то ако й кажеш къде, а мъжа, който уж е нейн гарантьор - и ЕГН то си не можеше да пише. Днеска когато си чаках своя ред ги забелязах тях двамата. Не знаят да пишат, не знаят да четат. Техният глас се брои за 1, моя също... В тези листчета за гласуване, няма ли да е по-добре да гласуват само хора, които знаят поне да пишат? Искаш да гласуваш за БСП ли? Пишеш - Българска Социалистическа партия и отсреща името на кандидата. Толкова е лесно преодоляването на невежието
Emil Enchev (04-04-2021), Нерегистриран (2), kypa (05-04-2021)