За медиите нали знаеш че няма как да не играят по свирката на политиците. Каквото кажат те това се излъчва, пише и говори. Така че на медиите отдавна нямам доверие.Хубаво казано, но според мен си е чиста утопия. Главната идея на политиците, от която и партия да са, не е да гледат за благото на народа за жалост, а само да се докопат до кацата с мед и нищо друго. После вземат и се оправдават с предходните. А медиите само замазват очите на хората и им помагат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пишеш пълни глупости. Не знам дали се усещаш. Това ще бъде най-отровното трио за България и ГЕРБ ще бъде всичко друго но не да дърпа конци или задкулисни игри. Тогава предвиждам такъв живот, че само си викам не дай се Боже- малко перефразирах една песен.
Последна редакция от ndimitrov73 : 22-02-2021 на 13:08
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Вчера гледах интервюто на Хасан някой си, заместник председател на ДПС - заяви, че са готови да упрваляват, това май означава който ни покани ще глесуваме с него. Все едно досег ане управляваха чрез преуспелия млад мъж с 4 дена присъствие в парламента за толкова години.
Слави не го виждам с БСП, по скоро с ГЕрб, ще спретнат нещо от типа пред електората - референдума за конституцията беше наша идея, те сега се съгласиха и затова дайте да го направим и така още едно 7-8 годинки в управлението.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нерегистриран (2), minkov (22-02-2021), Jack (23-02-2021), gambletrade (23-02-2021), kypa (24-02-2021), КинО (25-02-2021)
Аз поне покрай ставащите все по многолюдни протестите през есента и искани оставки в комплектВчера гледах интервюто на Хасан някой си, заместник председател на ДПС - заяви, че са готови да упрваляват, това май означава който ни покани ще глесуваме с него. Все едно досег ане управляваха чрез преуспелия млад мъж с 4 дена присъствие в парламента за толкова години.
Слави не го виждам с БСП, по скоро с ГЕрб, ще спретнат нещо от типа пред електората - референдума за конституцията беше наша идея, те сега се съгласиха и затова дайте да го направим и така още едно 7-8 годинки в управлението.
бях останал с впечатление, че ще има пълна промяна в държавата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Твоите впечатления винаги са грешни.
Не желая да разговарям с теб, сега в тази тема ли се залепи за мен.
Не желая да разговарям с теб - сега чакай пак админа да ме забърше, че да продължиш отново да ме цитираш и тогава пак ще ти напиша същото![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
И аз така ги виждам нещата. Както ги е подчертал Живко. Въпроса е Слави да бие ДПС защото ще са на кантар и още някоя малка партия ако хванат да направят мнозинство и да има подкрепа правителството им в парламента. Но смятам, че този път ББ няма да е Мин. Председател. Така аз ги виждам нещата.Вчера гледах интервюто на Хасан някой си, заместник председател на ДПС - заяви, че са готови да упрваляват, това май означава който ни покани ще глесуваме с него. Все едно досег ане управляваха чрез преуспелия млад мъж с 4 дена присъствие в парламента за толкова години.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Аз не казвам, че ще е лек и не го пожелавам, просто така си анализирам нещата! Това съвсем не ги прави глупости обаче. Ти сериозно ли мислиш, че герб макар и не в управления, няма да продължи да дърпа нещата? Та те са завзели с дпс цялата държава.
Но няма значение ние какво си мислим, всичко вече е договорено, според мен.
Колкото и да не се харесва на някои хора, Слави Трифонов ще бие Всички и ще бъде първи на изборите и след това ще позне да мете всичко партии навън и след 1 година България ще стане Рай и хората ще живеят в мир и благоденствие да ха ха, така, че нека да не забравяме кой защо е регистрирал партия - Слави е единственият който регистрира партия само защото Народа поиска 1 лев субсидии за партиите, а Партиите не го направиха и точно затова трябва да бъдат изметени, не може вечно да бъде зле, трябва да дойде и Рай в България и като гледам Всички алтернативи Слави Трифонов е единствената в момента, друга няма. Колкото и да не се харесва на някои хора от Герб, Бсп, Дпс ха ха
Нерегистриран (2), kypa (24-02-2021)
dsofteva, не знам на колко години сте госпожо, обаче разбирам, че все още не сте можала да разбирате принципа на тази държава и даже Света. Никога в България няма да има свят, както е във Вашата глава... Слави е добър човек, да. Обаче моля бъдете реалисти, има здравословни проблеми. Как човек, който трудно върви и не вижда, ще представи престижа на България глобално? Аз да Ви кажа как - с най-оптимистично мислене - съвсем малко по-хубаво от Борисов... Ще може ли да понесе 2 полета на ден? А говорите за 1лв субсидии и т.н. Добре е да си четете романи, обаче Ви каня да не четете вече Алис в света на чудесата, а да се заинтересовате от закони или книги по финансова грамотност![]()
kypa (24-02-2021), Далия Стефанова (24-02-2021)
Винаги е било така и ще си остане така и занапред. Разликата между управляващите във времето е частта , която отпускат от народната баница на полагащият се народ, за да му замажат очите и позатворят устата и за да могат да си подсигурят мнозинство и на следващите избори, за да продължат порочната си практика и когато същите тези управници започват да се самозабравят и само грабят без да замазват далаверите си, давайки някакъв процент на хората , тогава губят подкрепата им и се сгромолясват , което отдавна заслужават и тяхното място се заема от други играчи и така колелото се върти до безкрай.
kypa (24-02-2021), Далия Стефанова (25-02-2021)