kypa (08-06-2013)
не знам доколко си наясно с фракталната геометрия, обаче зад фракталното измерение винаги има едно цяло такова - него точно описва ъглеца в случая с движението цена/време
т.е. начупената линия може да се ограничи от прави такива, които съществуват преди начупената да се появиЪхъм, поизгуби ме тука
![]()
БАНАААААН, ти си готов да пътешестваш с Ентърпрайз
![]()
kypa (08-06-2013)
мерси мерси .... сега даже се сетих че съм си настройвал графика със 70 тика оттам кът пробвах едни други логики и стратегии
не ми харесва нинджата ... дано да ви върши работа кът е най-добра ... за мен си е дървена![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фрактал означава "частично измерение" принципно ... правата линия е едноизмерна, равнината е двуизмерна, начупената линия е повече от едно и по-малко от две измерения ... колко точно повече или по-малко зависи от това колко е начупена ... отделно има две сили дето влияят на начупването на нашта линия ... и съответно две посоки ... и съответно две половини на равнината от всяка една точка нататък ... които половини също си имат по две половини ... и така се появява ъглеца ... не е сложно ама иска мислене ... малко тревичка и/или алкохолен делириум също помага![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А Адидас носиш ли?![]()
-------------------------------------------------------------------
kypa (08-06-2013)
kypa (08-06-2013)
kypa (08-06-2013)
Ем полицай еТе не случайно не се славят с много акъл.
Адидас културата![]()
Гусин Банан, ам те тея ми ти съпротиви и поктрепти, не варшатли ралтата ?
Ъ? Дъа![]()
kypa (08-06-2013)